Header

Buenas tardes chicos,

Jag älskar smink, tycker det är riktigt roligt bara.. absolut inget proffs som kan göra en massa tutorials eller liknande men det är kul. Sedan är jag ett big fan av Kylies produkter, iallafall hennes läppstift! har en stor samling här hemma haha, men varit sugen på att testa hennes ögonskugga-palette ett tag nu men det är alltid slutsålt men ikväll lyckades jag klicka hem dom, båda två faktiskt!

Har aldrig varit ett ögonskuggs fantast mer än bara väldigt svaga toner som knappt syns på, men har blivit as sugen på att experimentera litegrann på sistone. Får se hur det går, kanske total kaos. Annars håller jag mig bara till min eyeliner, ett måste hos mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var det den tiden på året igen.. börjar känna mig lite dåsig, vet inte riktigt vad det är men men!
Jag fortsätter att drömma mig bort mot varmare breddgrader iallafall, vill verkligen iväg igen men måste fokusera på plugget nu. Men resfebern smyger fram fort som fan hos denna tjejen så ska se till att kunna smita iväg på någon weekend nu under hösten/vintern. Har ju en destination i huvudet men vet inte riktigt om tiden kommer räcka till, time will tell!

Japp det är något med mig och färgglada väggar, gillar att ställa mig och posa framför dom om ingen bättre utsikt finns i närheten! 

Likes

Comments

Hur mycket jag än älskar hösten, alltid längtar efter den och det är en av mina favorit årstider efter vintern. Så längtar jag tillbaka till dessa sommardagar som spenderades tillsammans med min flickvän och familj i ett varmt och underbart Barcelona! Där man kunde springa runt i shorts och små toppar tjugofyra timmar om dygnet om så önskades.

Likes

Comments

Fick mig en romantisk överraskning av min andra halva igår, blombud! Distansförhållande är inte kul, men hon lyckas alltid känna mig 100% uppvaktad ändå.

Likes

Comments