Åh, ja äntligen är denna vecka över och nu väntar en efterlängtad helg. Som bilden och rubriken visar har jag under denna vecka haft prao på Sats. Det har varit kul då jag exempelvis har fått hjälpa kunder och så, men också ganska jobbigt eftersom det har varit mycket städning. Idag fick jag till exempel göra rent femtio spinningcyklar, vilket var väldigt jobbigt och tråkigt. Men annars har det varit en rolig och lärorik vecka. Medan jag hade min prao där fick jag även ett grattis pass per dag och det var faktiskt kul att gå på ett sådant då jag aldrig har gjort det förut.

Trevlig helg!!

Likes

Comments

Jag har haft en superbra helg i Branäs med mycket skidor och annat skoj. Det har verkligen varit kul att vara iväg på en liten skidsemester och komma bort ifrån alla rutiner ett litet tag. Vi kom onsdags kväll och sedan åkte vi på söndagen. Dock så blev det en lång bilresa eftersom vi bor typ sex timmar där ifrån, men annars har det verkligen varit jättekul. Vad gjorde ni på sportlovet? Skidor eller kanske en solsemester? Let me know!

Likes

Comments

Det finns en plats där skyltarna blinkar så att ögonen nästintill värker. Det finns en plats där de höga skyskrapor får nacken att värka. Times Square är den otroliga platsen och New York är världen.

Likes

Comments

Åhh, jag älskar verkligen att gå runt i affärerna på mellandagarna. Idag var jag en sväng i stan med mamma och jag letade främst efter en ny vinterjacka. Men jag hittade faktiskt ingen som jag ville ha. Jag vet heller inte riktigt vilken typ av jacka jag vill ha, så om jag inte hittar någon i år så får det väl bli nästa år. Hur som helst har det varit en riktigt trevlig dag med både god shopping och mat! Kram!

Likes

Comments

Idag blev det en god middag på restaurang! Det är alltid kul att gå ut och äta så där ibland.

Likes

Comments

View tracker

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på några dagar, men det har verkligen varit mycket i skolan. Imorgon vaknade jag i alla fall vid klockan 6, sen åt jag frukost och gav mig ut och kollade på soluppgången. Kallt, men vacker var det. Soluppgångar och solnedgångar är något av det finaste som finns!

Likes

Comments

Vädret har verkligen varit på topp idag!! Det har varit soligt och varmt hela dagen! Dock har jag typ inte varit ute något idag, utom på morgonen då vi hade orientering på idrotten. Jag har också haft matteprov idag så jag var tvungen att sitta uppe jättesent igår och plugga.

Just nu sitter jag och försöker skriva en dikt eftersom på svenskan ska vi skriva estraddikter om mänskliga rättigheter. Det är verkligen svårt det här med dikter. Man liksom finner inga ord och allt misslyckas bara. Men, men... Det blir säkert bra tillslut.

Likes

Comments

Idag började mamma och jag med en 8km terrängrunda! Det var såå härligt och mysigt! Jag äskar verkligen att springa i skogen, det känns liksom så fridfullt. Vi varierande löpning med lite gång då och då, när vi kände att vi blev lite trötta eller så plockade vi några blåbär! Just nu ligger jag i soffan och känner mig alldeles slut och snart ska jag ta något till lunch! Lunchen blir alltid lite godare när man har varit ute och sprungit!

Jag hade klockan på 05.00 idag som jag tror att många andra också hade! Dock fick jag aldrig se någon måne eftersom det var väldigt mulet här. Det var tydligen det över hela Stockholmsområdet. Så det var en liten besvikelse!

Likes

Comments

Nej, ingen söndagsångest har jag faktiskt inte den här söndagen eftersom jag har studiedag imorgon. Det ska bli väldigt skönt! Tänkte att jag skulle börja dagen med en springrunda med mamma! Det är alltid skönt att springa på morgonen, då känns det liksom som att man har det avklarat. Sen så måste jag dock plugga lite matte eftersom jag har matteprov på onsdag! Så ja.. Matten får förstöra min lediga dag lite!

Förresten har ni hört om att det ska vara månförmörkelse inatt! Jag tänkte faktiskt gå upp och kolla på månen om jag orkar. Vi får se.. Det känns ju lite tidigt att gå upp, men nästa månförmörkelse sker om 17 år.

Hade faktiskt inga passande bilder till det är inlägget så det fick bli en fin solnedgång från Bar Harbor, Maine.

Likes

Comments

Brooklyn år verkligen en av mina favoritplatser i New York! Det känns faktiskt lite som en egen liten stad! Och om man är trött på den hög ljudnivån vid Times' Square är Brooklyn en jättebra plats eftersom det känns lite "mindre". Vill verkligen tillbaka dit! Saknar sommaren och USA som himla mycket!

Likes

Comments