Header

Då är det snart skola igen. Sist jag mindes så mådde jag psykisk och fysisk dåligt innan julloven började. Det är förmodligen för mycket plugg. Btw det snöar mer än 1 decimeter. Fint men kallt. Ska senare gå ut och bygga en snögubbe om det är kramsnö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Året 2016 har inte varit den bästa året jag har varit med om. Det har varit både bra och dåliga händelse men jag ser framemot 2017. Jag hoppas verkligen att 2017 kommer bli ett bra år. Jag har knappt rest eller haft kul. År 2016 fokuserade jag mest min familj, huset och skolan. Självklart kommer jag fortsätta fokusera skolan nästa år tills jag har tagit examen. Jobbigt men det är livet. Jag ville bara tacka nära och kära att de har funnits för mig när jag behövs dem och denna inlägg är den sista inlägget för i år. STORT TACK <3 & GOTT NYTT ÅR.

Likes

Comments

Era favorit godis? Jag har hittat en ny favorit och det är AFTER EIGHT. Älskar mint smak. En av det bästa jag har smakat. Ni som älskar mint och choklad, köp och testa. Det är värt. Om jag har för mig rätt så kostade det runt 20-40 kr. DO IT.

Likes

Comments

En ny resturang som har nyligen öppnat för några dagar sedan. Gick dagen efter premiär. Maten funkar och drycker är helt perfekta.

Likes

Comments

Då är dagen jag spendera mina pengar bara på mat här. Har då använt ca 300 kr för all mat på en dag.

Likes

Comments

Ursäkta mig för både dåligt uppdatering och bilder särkilt på mig. På sistone har jag bara älskat att ta bilder på mat och naturen. Jag orkar inte bara ta fram stativ och byta all inställningar i min systemkamera. Till och med gå sminka och byta om bara för fotografera.

Märkte att bilder var dåligt kvalité när jag redigerade bilderna. Sorryyyy

Likes

Comments

Heeeeeejjjj

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, som sagt så hr jag för mycket i skolan. Nu är det äntligen LOV vilket betyder jag får vila mig.

Idag har jag gjort lite skolarbete trots det är lov, lite shopping med familj och lite mys. En bra start på lovet? jadå.Likes

Comments

Som ni har läst i rubriken " 2 dagar semester " trots vi är här, i skogen för skolan, inom idrotts ämnen. ( De flesta bilderna går i samma ordning ) Jag har haft väldigt kul i dessa 2 dagar i Aboda klink. Det var väldigt kallt, trillade ner från kanoten, frös ännu mer. Fick låna kläder från både en killkompis, en tjejkompis och lärarens. 

Våra aktiviteter, var paddla, stormkök, få eld och tipspromenaden. Sista dagen gjorde vi tipspromenaden och gick lite lite vilse samt tog jag och vännen massa bilder. Passar på att ta gröna bilder innan vinter kommer. Det var så fint utsikt från stugan till havet samt i skogen, så klart. 

Fick olika känslor, både roligt, mysigt och kallt. Tack för dessa 2 dagar! 

Likes

Comments

Är ni en av de som älskar kaffe?

Var i espresso och fikade med vänner, det var väldigt mysigt. Tog en islatte, gott men skulle var mer godare om det fanns is i.

Likes

Comments