Header

Som ni har läst i rubriken " 2 dagar semester " trots vi är här, i skogen för skolan, inom idrotts ämnen. ( De flesta bilderna går i samma ordning ) Jag har haft väldigt kul i dessa 2 dagar i Aboda klink. Det var väldigt kallt, trillade ner från kanoten, frös ännu mer. Fick låna kläder från både en killkompis, en tjejkompis och lärarens. 

Våra aktiviteter, var paddla, stormkök, få eld och tipspromenaden. Sista dagen gjorde vi tipspromenaden och gick lite lite vilse samt tog jag och vännen massa bilder. Passar på att ta gröna bilder innan vinter kommer. Det var så fint utsikt från stugan till havet samt i skogen, så klart. 

Fick olika känslor, både roligt, mysigt och kallt. Tack för dessa 2 dagar! 

Likes

Comments

Är ni en av de som älskar kaffe?

Var i espresso och fikade med vänner, det var väldigt mysigt. Tog en islatte, gott men skulle var mer godare om det fanns is i.

Likes

Comments

HEEEJ, det var ett tag sedan.

Men igår fyllde jag år, 17. Inte det bästa åldern men ett steg nämre 18 år YEY, gjordes inget speciellt igår. Jag gick ut med de vänner jag älskar, en promenad. Och åh ja., jag åt tårta. Det kan jag inte missa. Har haft en fanatiskt kul men när jag är 18 år, då händer.

Födelsepresenter kommer i framtiden.


Likes

Comments

Idag bjuder jag bara på matbilder.

mmm... känns verkligen sommar när man ser vattenmelon.

Likes

Comments

Hej hej, det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, men jag fullt upp med skolan och jag har inget att skriva om eftersom jag går i skolan, hem och pluggar oftast. 

Men idag, bjöd läraren min klass på glass. För vi vann på en tävling i vintras. Det var  gott men väldigt kallt, jag frös när jag åt. Jag hade mycket förväntningar om smaken strawberry cheesecake, men det blev inte den smaken som jag ville... 

Annars var det mysigt. Satt och pratade med alla andra. 

Likes

Comments

Idag och igår har jag försökt och plugga filosofi och det går tyvärr inte bra. När jag väl läser filosofi boken är min hjärna hackad. Jag tror att den ämne är den värsta som finns, än så länge och som tur är den bara 50 poäng dvs en halv termin. Men annars har jag nog käkat massa onyttiga matvaror trots jag bara åt kakor. Ska snart drar ner till köket och skära en annans till mig. 

Likes

Comments