Header
View tracker

Era favorit godis? Jag har hittat en ny favorit och det är AFTER EIGHT. Älskar mint smak. En av det bästa jag har smakat. Ni som älskar mint och choklad, köp och testa. Det är värt. Om jag har för mig rätt så kostade det runt 20-40 kr. DO IT.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En ny resturang som har nyligen öppnat för några dagar sedan. Gick dagen efter premiär. Maten funkar och drycker är helt perfekta.

Likes

Comments

View tracker

Då är dagen jag spendera mina pengar bara på mat här. Har då använt ca 300 kr för all mat på en dag.

Likes

Comments

Ursäkta mig för både dåligt uppdatering och bilder särkilt på mig. På sistone har jag bara älskat att ta bilder på mat och naturen. Jag orkar inte bara ta fram stativ och byta all inställningar i min systemkamera. Till och med gå sminka och byta om bara för fotografera.

Märkte att bilder var dåligt kvalité när jag redigerade bilderna. Sorryyyy

Likes

Comments

Heeeeeejjjj

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, som sagt så hr jag för mycket i skolan. Nu är det äntligen LOV vilket betyder jag får vila mig.

Idag har jag gjort lite skolarbete trots det är lov, lite shopping med familj och lite mys. En bra start på lovet? jadå.Likes

Comments

Som ni har läst i rubriken " 2 dagar semester " trots vi är här, i skogen för skolan, inom idrotts ämnen. ( De flesta bilderna går i samma ordning ) Jag har haft väldigt kul i dessa 2 dagar i Aboda klink. Det var väldigt kallt, trillade ner från kanoten, frös ännu mer. Fick låna kläder från både en killkompis, en tjejkompis och lärarens. 

Våra aktiviteter, var paddla, stormkök, få eld och tipspromenaden. Sista dagen gjorde vi tipspromenaden och gick lite lite vilse samt tog jag och vännen massa bilder. Passar på att ta gröna bilder innan vinter kommer. Det var så fint utsikt från stugan till havet samt i skogen, så klart. 

Fick olika känslor, både roligt, mysigt och kallt. Tack för dessa 2 dagar! 

Likes

Comments

Är ni en av de som älskar kaffe?

Var i espresso och fikade med vänner, det var väldigt mysigt. Tog en islatte, gott men skulle var mer godare om det fanns is i.

Likes

Comments

HEEEJ, det var ett tag sedan.

Men igår fyllde jag år, 17. Inte det bästa åldern men ett steg nämre 18 år YEY, gjordes inget speciellt igår. Jag gick ut med de vänner jag älskar, en promenad. Och åh ja., jag åt tårta. Det kan jag inte missa. Har haft en fanatiskt kul men när jag är 18 år, då händer.

Födelsepresenter kommer i framtiden.


Likes

Comments