Kom på att jag har glömt blogga en väldigt rolig grej som hände första skoldagen! Våran vaktmästare hade tagit med sig ormar, spindlar och en kameleont. Så vi fick hålla i djuren, själv så ville jag inte hålla i spindeln då jag har väldigt stor fobi för spindlar...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har ju skolan börjat igen och denna gången var det verkligen inte en mjukstart. Vi har fått en stor uppgift som handlar om hållbar utveckling. Måste även skaffa praoplats snart, blir så trött haha! Har iallafall klarat av två skoldagar nu.

Gick till espresso house idag och köpte chai latte, åhh det är så gott. Hittade sedan en hårtoning hemma och testade för att jag hade tråkigt. Håret blev typ lite rött, trodde att det skulle bli brunt, men men...
Likes

Comments

Snart börjar ju skolan igen och jag försöker mest att ta det lugnt fram tills dess. Ingenting speciellt är planerat förutom Harry Potter maraton med några kompisar.

Under veckan har jag badat, gjort om hela mitt rum (lägger upp bättre bilder sen), tog en glass på lejonet och björnen! Det var såå länge sen jag åt glass där. Har även hunnit vara i min sommarstuga!

Likes

Comments

Hej igen! Har varit väldigt off den här sommaren. Hade verkligen tänkt lägga ner tid på bloggen men jag har verkligen inte haft någon ork alls till det. Funderar dock på att ta upp bloggandet igen och se vad jag tycker.

De två största höjdpunkterna under sommarlovet har nog varit popkollo (musikläger) och en resa till Malmö. I Malmö så var jag en heldag och shoppade på Emporia vilket var väldigt kul och behövligt. Speciellt i och med att de har affärer där som man inte kan hitta i Göteborg. Hollister, sephora m.m


Likes

Comments

Jag och min mamma beställde precis sushi. Kan nog aldrig då nog av den maträtten, det är så galet gott!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt orange is the new black. Älskar serien så himla mycket, jag brukar verkligen inte vara den som kollar på serier annars. Dock så har jag fastnat väldigt mycket för just denna.

Likes

Comments

Har haft en väldigt intensiv dag i Malmö idag. Vi skulle till ett konstmuseum med skolan men innan det hade vi fri tid att göra vad vi ville med. Så många av oss åkte till Emporia för att kolla lite där. Det var strejk i Skånetrafiken vilket gjorde att när vi sedan skulle tillbaks till museet så kunde vi inte åka. Tillslut efter en väldigt lång historia så kom vi iallafall tillbaks från Emporia. 

Var snabbt inne på hollister och köpte en bodymist, egentligen mest för att jag ville ha en påse haha. Hittade inga kläder jag ville ha och vi hade väldigt kort tid på oss. Var även snabbt inne på sephora där jag köpte en mascara och en sminkborttagning.


Likes

Comments

Var ju som sagt på Håkan Hellström i Lördags. Det var så otroligt häftigt. Han slog även Ullevis publikrekord då 69.000 personer var på plats under hans konsert. Innan konserten började så gjorde alla vågen runt hela arenan. Så coolt!  Vill så gärna göra om detta igen. Om det blir någon mer konsert snart så vill jag även ha bättre platser. Jag hade bra platser, men ännu längre fram hade inte skadat ;P 

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen Håkan Hellström och jag är så galet taggad. Har väntat ett tag nu. Jag tror att det är ungefär 66.000 personer som ska dit. Helt otroligt mycket folk. Det är väldigt häftigt att konserten äger rum på Ullevi. Det är förfest redan från klockan 12 om man vill. Även fast konserten börjar klockan 20. Jag kommer inte att vara där så tidigt, det känns lite väl tidigt. Många tältar ju till och med för detta, känns lite ovärt då vädret inte är något vidare.


Bilden är kanske väldigt orelevant för detta inlägg, men det blir finare med en bild så... japp. 

Likes

Comments