View tracker

Spaghetti & köttfärssås blev kvällens utmaning för mig. En lätt klassiker. Som slutade i tårar. Rikard berättade allt jag inte skulle gjort istället för att vägleda mig till hur man gör en lyckad köttfärssås. Vi bråkade om allt, hur mycket basilika jag skulle ha i, hur mycket salt och peppar. Hur många lökar som skulle hackas. Hur jag hackade löken osv... Kaos! Slutade med att jag började gråta och bestämde mig för att skita i allt. Sen ångrade jag mig (man är väl ingen looser) och slutförde det hela och det blev ju till och med riktigt gott. Rikard tog två portioner så jag antar att jag fick godkänt trots allt.

Slutsats:
Rikard måste vara tydligare i sina beskrivningar, jag är trots allt superdålig på det här och hade behövt ett recept där det står EXAKT hur jag ska göra. Han borde berätta för mig hur jag SKA göra istället för hur jag INTE ska göra.

Rebecca borde lyssna mer på vad jag säger! Det är bara för att underlätta/hjälpa henne. Dessutom borde hon smaka på maten innan hon frågar mig. Rebecca behöver lära sig multitasking också. Jag använder sällan recept. Man måste smaka annars vet man ju inget. Rebecca smakade en gång, och det var när hon tyckte det var klart. Ett recept är ju bara en riktpunkt, det är inte gjort för hur DU vill ha det. Utförandet får 2/5 lökar medan smaken får bli 3/5 lökar för att de blev för starkt och att srirachan (hot chili) tog över med sina smaker.

Ps. Nu blev det inga bilder den här veckan (det såg verkligen inte fint ut) men jag lovar att bättra mig till nästa vecka. Tänkte faktiskt göra en vlogg då med!😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har införskaffat mig den här lilla kompisen som ska hänga med mig över allt och ta fin fina bilder. 💗

Likes

Comments

View tracker