Header

Dessa bilder tog jag i början på förra veckan. Dom är tagna med mobilen och redigerade i Snapseed.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll var jag ute och gick en runda, gick då förbi vattenfallen och stadsmusèet och knäppte lite kort med mobilen.
Detta är resultatet, fler bilder finns men de är inte redigerade ännu.

Kamera; HTC 10 (mobil)
Redigering; Snapseed

Likes

Comments

S T O R Y    O F    M Y    L I F E

"Life goes by so fast
You only want to do what you think is right.
Close your eyes and then it's past;
Story of my life

I went downtown to look for a job
I had no training, no experience to speak of.
I looked at the holes in my jeans
And turned and headed back.

Good times come and good times go,
I only wish the good times would last a little longer.
I think about the good times we had
And why they had to end."


(Jag har bara tagit med tre verser från låten i texten för att det är dessa tre som jag känner igen mig i och kan relatera till.)

▲▲▲
Här nedanför kan ni lyssna på hela låten.
▼▼▼

Likes

Comments

Bilden ovan är tagen på toaletten på min mammas jobb i fredags.
🔺🔺🔺
Bilderna nedanför är oxå tagna i fredags med mobilen.
🔻🔻🔻
Redigerade i Snapseed.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Idag vaknade jag kvart i sju hemma hos en kompis. Fixade morgonkaffet, drog på mjukiskläder och morgonrock och satte mig på balkongen för att röka dagens första cigarett.

Ute var det dimmigt, mörkt och blött men trots detta var det en mysig start på veckan och jag tog även lite bilder med min nya mobil.
Innan hade jag HTC One A9, nu har jag HTC 10 istället, alltså en helt ny modell och dessutom en ny Android med samma laddaruttag som de nya iPhone-modellerna har. Det var lite jobbigt att inse det då jag var tvungen att beställa hem nya plånboksfodral & extra laddarkablar men det är ingen fara, mobilen är ju mycket bättre än den förra, hihi. Anledningen till att jag har en ny mobil är för att min förra gick sönder och de kunde inte laga den så jag fick en helt ny på försäkringen för bara 799:-! Fett värt om ni frågar mig.

Hursomhelst, över till mina bilder jag tog strax före klockan sju i morse:

Likes

Comments

SÅLD!
Nikon D40 till salu, pris 300 kr plus ev. frakt.

▼▼▼
Med kameran följer originalobjektiv, halsrem, minneskort på 4 GB samt såklart batteri samt batteri-laddare. Väska medföljer ej.
Kameran har flera år på nacken, det är alltså ingen ny kamera jag säljer.
Den lanserades år 2006 enligt Wikipedia.

▼▼▼
Kameran är välanvänd & sliten men den funkar bra att ta kort med för den som är helt & hållet nybörjare. Kanske en bra nybörjarkamera för barn?
Objektivet är slitet och man får zooma några gånger för att hitta fokus men det går ju att köpa till ett nytt objektiv om man skulle vilja det.
Anledningen till det låga priset är just för att kameran är väldigt gammal och även för att den är sliten. Men den är fullt fungerande trots att den är gammal & seg.

▼▼▼
Kort info om kameran;
▷ ED 18-55mm 1:3.5-5.6GⅡ
▷ Maximal upplösning: 6 MP
▷ Slutarhastighet: 1/4000 - 30 sekunder, bulb
▷ USB-kontakt: Ja
▷ HDMI: Nej
▷ Manuella inställningar: Ja
▷ Vikt: 475g utan batteri, 126 × 94 × 64mm

▼▼▼
Finns i Norrköping, kan skickas mot att köparen står för frakt-kostnaden.
Köparen och jag ordnar spår-försändelse med posten vid affär.

★ Endast swish! ★

[Ytterst viktigt att komma ihåg om man vill köpa denna systemkamera är att den är gammal, sliten & seg, men fungerande!]

Likes

Comments

I söndags var det elva månader sedan som min älskade katt Lusse hastigt rycktes från mig. Det gör fortfarande jätteont i hjärtat av saknad.
Lusse var en speciell katt och vår kärlek till varandra var oslagbar. Han älskade mig mest av allt och jag honom.❤

Han betydde så fruktansvärt mycket för mig eftersom han var min räddning så många gånger i livet. Han fick mig att sluta knarka. Han fick mig att rycka upp mig och ta tag i livet. Det är så mycket som han fick mig att göra. Att en liten katt kan ge så jävla mycket kärlek!🐱
I november så har det gått ett helt år sedan han dog. Helt sinnes vad tiden går fort! Men saknaden kommer aldrig att försvinna, inte heller kärleken till honom. Nu är han min ängla-katt.💛
Jag kan fortfarande känna av hans närvaro ibland och det är en stor tröst.

Han blev bara 5 år gammal, nästan 6 år. Han råkade ut för en olycka i hemmet natten mellan den första och andra november 2015, en olycka ingen hade kunnat förutspå eller ens anat. Ibland händer tragiska saker och ibland går det så illa att det inte går att rädda. Tre benbrott pga ett cykelstyre. En cykel som stått i lägenheten hur länge som helst och som aldrig Lusse kommit nära. Förutom den natten då han råkade välta cykeln och cykelstyret krossade hans en lårben så pass allvarligt att det hade krävts minst 2 operationer, smärtstillande i många månader och över ett halvårs läketid. Lusse var en livsglad och aktiv katt. Att utsätta honom för en massa smärtstillande, operationer och sånt skulle göra honom djupt deprimerad. Jag vet att jag gjorde rätt val för Lusse. Han hade inte velat leva det liv han skulle fått göra om jag skulle gjort annorlunda. Han dog på morgonen den 2 november 2015 och det gick snabbt och smärtfritt till. Han sov när han fick sprutan.

Saknaden kommer alltid att gnaga inom mig. Jag kommer alltid att analysera & älta men svaret kommer alltid att bli detsamma; jag skulle inte ha kunnat göra något annorlunda och jag skulle aldrig kunnat få tillbaka min katt som den han var oavsett vad.

Vila i frid, min älskade Lussekatt

♛ Lusse har en minnessida på Facebook, klicka HÄR eller på någon av bilderna för att komma dit! ♛

Likes

Comments