Så var äntligen årets första jordgubbsplockning gjord. Jag mamma och mormor begav oss redan i förmiddags ut till Kvistalånga i det härliga vädret och 30 minuter senare hade vi fyllt nästan två spannar. Anledningen till att jag plockade så mycket är (förutom att jag älskar jordgubbar och grädde) att jag tänkt prova göra egen glass, både vanlig och kanske även sorbet. Kan bli spännande...

Nu har jag krupit ner i soffan och är helt slut... Upp tidigt imorgon för att åka till sjukgymnasten och träna och framåt kvällen beger jag mig mot Laholm och hejar fram mitt Röke till förhoppningsvis en vinst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Planen för dagen var att städa hela lägenheten och göra en god kyckling- & pastasallad, dessvärre har jag bara orkat med det sistnämnda och nu är klockan strax 21.00.

Får hoppas att salladen jag just åt gjorde susen så att jag får lite energi så att städningen också blir gjord.

Imorgon är det dags för jordgubbsplockning tillsammans med mamma och mormor följt av en tur till min älskade farmor!


Likes

Comments

Så är sommaren officiellt här. I söndags begav sig jag och Victoria oss ut till en av mina absoluta favoritplatser, det vill säga Hovdala naturområde. Miljön är underbar och möjligheten att fotografera så otroligt olika bilder är stor. Har ni inte varit där så åk dit, ni blir inte besvikna!

Likes

Comments