​Härom helgen begav jag mig mot Småland för att träffa min älskade vän Elin och hennes lille Leo. Vi hade inte setts sen Leos dop i mitten på December så det var verkligen på tiden. Förutom att dricka kaffe och prata ikapp oss en massa så hade vi ju även planerat in en fotografering av L. Fick även en av bilderna som julkort hemskickat från dem häromdagen, så fint!

Sedan sist har det hänt mycket. Jag har varit i Tyskland tillsammans med min älskade farmor på en julmarknadsweekend och bilder från det kommer, när jag får tid. Annars så pluggar jag 24/7 just nu, allt för att vara klar med alla stora och jobbiga arbete innan jul så att jag hinner ta det lite lugnt innan vi ger oss på sista redovisningen för terminen i januari. Det jag behöver mest av allt just nu är att stressa ner då mina magproblem är värre igen, jag har ett så kallat skov och det är inte roligt jag kan lova. Men mitt i allt plugg och elände så ser jag fram emot torsdag då jag äntligen ska få fotografera lilla Ellens 1-årsdag, ska bli så kul!!! Ska framförallt bli spännande att se slutresultatet då både jag och Karro har en massa ideér. Antingen blir det kaos eller fantastiskt antar jag :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

SÅ uppgiven.
Den 27 maj skadade jag mitt knä. Tre läkare och sjukgymnaster bekräftade ganska omgående att främre korsbandet var av och om jag skötte rehaben kunde jag opereras inom 3-6 månader.
3 månader senare så bestämde jag mig för att jag ville operera då jag ibland hade så ont så det faktiskt är värt att gå genom en operation.

I måndags gjorde jag en magnetröntgen och ett par dagar innan dess var jag hos en ny ortoped som inte helt säkert kunde avgöra om korsbandet var helt av då jag hade svårt att slappna av när han ryckte i benet. Likadant var det med de andra tre läkarna, det fick känna en andra gång för att vara säkra.
Magnetröntgen visade att korsbandet absolut var trasigt men det visade inte hur trasigt det var plus att det visade att det ligger i vägen i knävecket så att jag har svårt att sträcka ut fullt och likadant så kan jag inte böja mitt knä helt, det tar emot.

Man opererar bara om korsbandet är helt av (tre läkare har ju bara bekräftat att det är av) men eftersom den senaste ortopeden jag hade säger att han INTE VET så fick jag svaret "träna rehab 3-4 månader till så får du höra av dig efter det om du fortfarande har ont så får vi fortsätta utreda". for real?

Behöver jag ens säga att jag är uppgiven? Ikväll lipar jag av smärta. Kul! Väntar gärna 3-4 månader till.

Detta betyder alltså ingen mer fotboll, typ någonsin. Det känns.

Likes

Comments

Plugg inför Hemtenta med start imorgon som sträcker sig till och med fredag kl.23.59.
Detta innebär att dagen innebär pluggmode on och övriga världen off.

Likes

Comments

Tacksamhet.
Tänk vilken lycka att kunna känna sån tacksamhet över de människor man har omkring sig. Det gör jag. Utan tvivel.
Igår var min bror och hans flickvän här, vi skrattade heeeeela kvällen. Och idag hängde jag med resten av familjen för att sedan avsluta dagen hemma hos Karro med god mat, Så mycket bättre och såklart en hel del skratt.
Tacksam är vad jag är och glädje är vad jag känner.
Tack ❤️

Likes

Comments

För mig är det en hel vetenskap att köpa skor. Eller inte att köpa dom, snarare att hitta ett par som jag gillar, både modell och passform. Brukar vara omöjligt men eftersom jag om cirka 2 veckor ska åka iväg på weekend med min älskade farmor för att gå på massa julmarknader så behövde jag ett par fodrade kängor som inte tar död på mitt knä helt (gympaskor är det enda som funkat hittills). Jag kikade runt på nätet och till slut hittade jag dessa från Rieker, aldrig köpt från det märket tidigare men jisses så sköna dem är! Verkligen så nöjd!!!

Väskan på bilden är också ny, älskar den. Frågan är om jag kommer använda den, klassiker när det gäller mig att jag handlar först och tänker sen :)

Framöver kan jag nästan lova att det kommer lite tätare uppdateringar här. Har åtminstone tre fotografering på G innan jul vilket jag ser sååå mycket framemot :)

Likes

Comments

Det enda rättvisa här på jorden är att vi alla har 24 timmar om dygnet att förvalta precis hur vi vill. Ändå skyller vi på att tiden inte räcker till.
Den sista tiden har jag inte gjort mycket annat än att plugga och även fast jag fullkomligt älskar att lära mig nya saker så tröttar det verkligen ut mig just nu.

När denna terminen är slut så har jag bara ett år kvar och sen är jag färdig förskollärare och även om jag kommer sakna studentlivet till viss del så kommer det samtidigt bli så himla skönt att äntligen få göra det jag verkligen vill!

Likes

Comments

En välbehövlig helg är slut och en ny vecka är igång. Började dagen på en förskola tillsammans med Nathalie för fältdag följt av ett pass på rehaben. Denna jäkla rehaben alltså... känns som att jag kommer hänga där resten av mitt liv ungefär. Var hos ortopeden i fredags för att diskutera operation men allt är så oklart. Jag hade förhoppningar om att med lite tur få en operation innan jul. Den tanken gick i kras ganska rejält. Magnetröntgen väntas härnäst för att se alla eventuella trasigheter i knät för att sedan diskutera om det känns värt med operation... ni förstår kanske att det känns hopplöst om jag nämner att jag skadade mig i slutet på Maj...


Det har varit mycket på sistone så efter rehab och dusch stack jag bort till Karro och Ellen för mys och fika. Något jag verkligen uppskattar hos dessa två är vilken jäkla energi dom båda ger. Man kan bara bli pigg och glad, välbehövligt!

Likes

Comments

Så var det fredag och helgen är så otroligt efterlängtad då veckan som gått verkligen har gått i ett. Man vänjer sig snabbt vid korta skoldagar och lediga fredagar vilket vi haft lyxen med de fyra första terminerna men nu så har vi helt plötsligt långa fredagar och relativt få läsdagar. Man vänjer sig fort vid det lite mer slappa.

Sitter just nu och läser lite så att jag kan komma i fas med alla böcker inför kommande skolvecka, på något sätt så är fredagskvällar efter idol ganska bra för mig att plugga på för då har jag släppt allt och kopplar av. Och då kan jag fokusera!

Imorgon är det lördag och jag spendera dagen och kvällen med världens bästa kompis någonsin. Jag ser fram emot det så otroligt mycket. Att umgås med någon som ger mer energi än den tar är guld ❤️

Likes

Comments

Återigen tog vi oss ut till Hovdala i hopp om att det skulle vara öppet i Orangeriet, var det öppet då? Svar, nej. Sjukt besvikna.

Men eftersom vädret verkligen var på vår sida så gjorde det inte jättemycket utan vi fick en skön eftermiddag i höstsolen, underbart.


Likes

Comments

I morse var jag uppe med tuppen för att strax därpå trotsa vädret med Karro och Ellen. Vi hade nämligen bestämt oss för att köra ut till Hovdala och fotografera lilla E. Man kan ju säga att det märktes att hon blivit fotograferad en hel tidigare med tanke på vilket tålamod hon hade till att vara stilla och charma både mig och kameran.

Tanken var att även ta bilder inne i det underbart fina orangeriet men vi var troligtvis där för tidigt på dagen så det var tyvärr inte öppet. Det positiva med det är ju dock ändå att då måste vi ju bara fotografera detta charmtroll fler gånger, fast då i orangeriet :)

Likes

Comments