Resor/Roadtrips

Hej!

Vi vaknade runt 9 på söndagen och bara gjorde oss iordning och packade ihop allt i lägenheten. Molly kom o joinade oss lite innan vi behövde börja åka hem till Scottsdale igen. Så tråkigt att säga hejdå till henne men det är iallafall inte sista gången vi ses.

Bilresan hem gick snabb o bra, vi kom hem runt 6 på kvällen. Jag åt middag med min familj, duschade och sen gick o la mig tidigt lång dag med mycket bilåkning men det var det värt har haft en sån rolig långhelg med mina bästavänner!!

Att komma tillbaka hem till Arizona är aldrig tråkigt, wow nyper mig forfarande varje dag att jag bor i en sån fin stat.

Gillar

Kommentarer

Resor/Roadtrips

Hej!

Dag två så träffades vi alla och åt frukost nära stranden och hängde sen på stranden hela dagen. Äntligen var vädret bra så vi kunde jobba lite mer på brännan. Idag fick vi även med Mollis i vattnet och vågorna blev sjukt stora!!

Vi åkte hem till oss sen o duschade och sen möttes vi upp vid en annan superfin restaurang och åt middag. Det var så fint då vi fick perfekt tid så vi kunde se hela solnedgången.

Efter vi ätit så gick vi ner till en annan restaurang och träffade upp Mollys kompisar och åt dessert på bästa BJ's. Det är så synd att Molly inte bor närmare Scottsdale kommer verkligen sakna henne...
Sista kvällen vilket var så tråkigt då vi haft så roligt och det har varit så kul att hänga med Molly igen. Men hon kommer till AZ och hälsar på oss snart så det känns bra! (Just nu är det bara två veckor kvar!!!)

Gillar

Kommentarer

Resor/Roadtrips

Hej!

Fredag morgon och vi tog en lång sovmorgon innan vi gjorde oss iordning och sen åkte vi till Trader Joes för att handla lite saker till frukost och mat för de nästkommande dagarna.

Molly jobbade idag så vi åkte runt lite i vårt område som var så fint! Vi bodde i Dana Point som hade en väldigt stor fin hamn och många hills så vi åkte runt lite och hittade en jättefin lookout point så vi parkerade där och gick en hike.
Från ovan kunde vi se en jättefin strand så vi åkte dit när vädret blev lite bättre.

Det var sjukt kallt i vattnet men badankor som vi är så var vi i några timmar ändå. Riktigt stora vågor så vi hade kul!!
Molly kom o joinade oss efter några timmar och sen hade vi bokat bord på en restaurang till kvällen. Det tar alltid så lång tid att åka någonstans i CA för man vet aldrig hur lång tid det kommer ta eftersom trafiken kan vara så jobbig.
Men vi kom dit i tid och det var superfint, tyvärr hade vädret redan hunnit vända så molnen var framme igen. Men fin utsikt ändå och god mat så vi har nöjda.

Gillar

Kommentarer