Resor/Roadtrips

Hej!

Sista dagen i Maui idag och vi bestämde oss för att åka till en plantation där dom gror ananaser, papayas, mangos, kokosnötter, kaffebönor, bananer, makademia nötter och lite andra nötter.
Det var en jättefin plantation och man fick ta en tågtur där de pratade om alla planeter och även hur man själv kan plantera osv. Väldigt intressant!!

Vi åt sen lunch efter vår tour och sen hängde vi där lite längre och köpte lite souvenirer. Vi gick också testa på mycket av de frukter som de grodde på plantationen.

Vår sista kväll hängde vi nere vid stranden igen, och även gick runt i lite butiker. Jag köpte en tröja och sen två magneter. Har inte lyckats hitta någon fin luau klänning än men det får bli i Kuai. För det är nämligen dit vi åker imorgon och spenderar ytterligare några dagar. Ska bli sjukt kul och speciellt eftersom det ska vara väldigt grönt och djungel liknande.

Gillar

Kommentarer

Hej!

Vi låg vid stranden hela dagen idag, supervarmt och rätt blåsigt så det blev stora vågor. När vi kom hit så fanns det massor med flytdynor och donuts i våran lägenhet så jag o barnen flöt runt på dem i evigheter. Fredag idag och dagarna rullar verkligen på.

På kvällen grillade vi hemma vid lägenheten, det blev supergott och sen tog vi bara en lugnare kväll hemma. Vi kollade på en film och sen var jag o barnen ute och hittade massor med fina blommor som de använder för att göra leis.

Gillar

Kommentarer

Resor/Roadtrips

Hej!

Idag vaknade vi och åt frukost som vanligt, vädret var rätt molnigt på morgonen så vi åkte runt lite och utforskade i bilen. Vi åkte till en liten strand som vi såg från sidan av vägen som såg väldigt fin ut. Barnen lekte i vågorna o vi gick runt lite.

Resten av dagen tog vi det bara lite lugnare vi alla hade bränt oss rätt väl dagen innan. Så vi hängde lite vid poolen och sen bara gick runt i området. Det är så fint o grönt här runtom och alla blommor är så fina också.

På kvällen gick vi till vår lilla shopping kvarter här vid stranden och gick runt o kikade lite i några butiker och sen kollade vi på solnedgången vid stranden.

Gillar

Kommentarer