Resor/Roadtrips

Hej!

Idag vaknade alla väldigt tidigt eftersom det är 3h skillnad från Arizona. Jag vaknade vid 7 och då åt vi alla frukost och sen badade jag o barnen i poolen ett tag innan vi alla åkte ner till stranden. Gud det är såååå fint här, väldigt fuktigt o tropiskt jämfört med Arizonas hetta som är mer torr.

Vattnet var så fint, och sanden med!! Vi hängde där i typ 5h och sen åkte vi hem igen till hotellet och duschade. Vi åkte sen in till den lilla staden och gick runt lite och sen åt middag. Supergulliga små affärer och jättefina klänningar. Måste få ihop min outfit då vi ska på en luau så det ska bli superkul.

Jag testade oxå min första skaved ice, såååååå gott!!!!

Gillar

Kommentarer

Resor/Roadtrips

Hej!

På tisdagsmorgonen gick vi alla upp vid 4:30 på morgonen och vi åkte sen vid 5. Allt gick så mycket enklare denna gång. Vid 8:10 var vi uppe i luften och det var 6 rätt långa timmar till Honolulu. Eftersom vi åkte en dag försent än vad vi skulle så hann vi inte med Honolulu som vi skulle haft en heldag till att gå på Pearl Harbour. Men vi lyckades få ett tidigare plan till Maui och re-checked våra väskor och tog sen planet till Maui som bara var 45 min så det gick supersnabbt.

När vi sen landade hämtade vi vår hyrbil och sen åkte vi 30 min till Kaanapali som vi skulle bo i. Vår condo är superfint och väldigt stort. Vi hängde vid vår pool resten av dagen och sen chillade vi bara hemma resten av kvällen och köpte pizza. Alla var väldigt trötta efter den långa dagen så det blev en lugn kväll.

Gillar

Kommentarer

Resor/Roadtrips

Hej!

Wow säger jag bara, jag har viljat åka till Hawaii i så många år nu och nu är jag äntligen här!! MEN vår resa börjande inte så enkelt. Lets take it back to the beginning.....
Vi skulle åkt måndag morgon vid 2:30 på dagen. Jag gick upp runt 9 och vi alla gjorde oss i ordning och allt. Vi skulle åka vid 11 hade vi bestämt men strax innan 10 så fick vi sms om att planet var försenat. Först bara 1h, så vi hängde bara hemma ytterligare en timma. Efter den timman gick o vi alla packade in alla väskor i bilen fick vi ett till sms som säger att planet inte kommer lyfta förrens 5....

Så vi bestämde oss för att åka till en restaurang och äta lunch och sen hängde vi vid en park som låg bredvid. Vid två åkte vi sen till flygplatsen, parkerade bilen, packade ut alla väskor, tog flygtåget till flygplatsen och checkade allting in osv. När vi hade suttit vi vår gate i kanske 30 min kom det ännu ett sms som nu säger att planet är försenat till 8 ikväll. Sjukt tråkigt, men vi alla kunde hänga i sky loungen o där fanns det massor med snack o saker o göra medans mina värdföräldrar kollade vad som var felet med planet. Det var då vi fick reda på att om inte planet blir inställt så kan vi åka sent ikväll annars kunde vi ta ett plan kl 8 på morgonen på tisdagen. Planet blev sen inställt och vi fick ta vårt pick o pack och åka hem igen.

Gillar

Kommentarer