Header

Som rubriken anger så kommer här lite information om bilderna som jag lovade er i lördags. Lite falskt invaggande kan det dock vara att ni tror att bilderna kommer i detta inlägg, men det gör dem inte. Jag råkade nämligen fotografera dem i fel format och detta formatet (NEF- RAW) stödde inte min dator. Nu är dock problemet åtgärdat, och bilderna finns färdiga för visning :) fast... Bilderna kommer inte upp förräns imorgon. Tills dess får ni njuta av denna underbara bild som jag tog på mig och Snövit alldeles innan jag gick till träningen! Ganska grovt beskuren, men det förstod ni nog.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just i detta nu är jag ganska fast på den här låten. I tisdags på fikapausen (frukt- & saftpausen) mellan SVENSH-blocken (Vi har något slags kombinerad Svenska, Samhällskunskap och Engelska) så var jag och några från estet teater och estet musik i ett rum och dem spelade lite piano, gitarr, sjöng och jag hummade/ sjöng med. Vi hade en väldigt trevlig stund och jag fastnade extra mycket för den här låten. Nu kan jag nästan texten dessutom ;)

Likes

Comments

Jag känner mig så lycklig över det soliga, fina vädret! Dessutom så känner jag ett behov av att bara springa ut i skogen med min kamera tillsammans med någon jag älskar  jag känner ett stort lyckorus varje gång jag tänker på denna underbara!

Nu över helgen så har jag fått låna ett objektiv av skolan inför ett uppdrag som vi ska ut och genomföra på måndag, och självklart måste det provköras några omgångar med min älskade (Kivik) ute i naturen som motiv! ;) Höstens vindar har börjat vina genom Sverige och sätter sina färger på träd, buskar och blommor. Dessa röda, gula och orangea färger sätter sig alldeles underbart vackert på bild.

På tal om uppdraget så släpper jag kanske några fler ledtrådar imorgon kväll, och det ska bli väldigt intressant.

Håll utkik för dagens bilder under eftermiddagen/kvällen, de kommer vara underbara att se på :)

Likes

Comments

En liten inblick i mitt bildarkiv

Likes

Comments

För några veckor sedan började jag upptäcka Shawn Mendes lite mer än innan. Med det menar jag att lyssna på hans musik mer än på spotifyreklamen eller radion. Han är både ung och mycket begåvad! Han är duktig på att sjunga och jag gillar hans röst. Nu, lyssna och njut :)

Likes

Comments

Det var många som var uppe mellan fyra och fem i morse och fotograferade blodmånen, men jag låg i min säng och sov. Jag hade satt väckarklockan på halv fem men bara tryckt på snooze varenda gång den pep för att jag glömde varför jag hade ställt den... När jag väl kom på det så var klockan tjugo över fem och alltså redan för sent för att se månen. Jag hade tänkt fotografera den, men det blev det ju såklart inget av... Men, för att inte deppa så kan jag minsann säga att jag tog en "månbild" igår! Klockan elva på kvällen, så alltså ingen blodmåne. Dessutom så ville inte kameran/objektivet samarbeta med mig så det blev inte någon detaljerad bild även fast jag ställde in skärpan. Här är resultatet. Något beskuret för att inte ha för mycket svart runtomkring.

Likes

Comments


Hej alla underbara vackra fina! Jag har startat denna blogg för att jag länge velat ha ett bra sätt att nå ut till allmänheten. Missförstå mig rätt, jag har redan instagram, men jag vill ha ett sätt att nå ut där jag känner att jag kan uttrycka mig helt och hållet.

Jag har tidigare försökt starta flertalet bloggar, men efter sisådär två månader har jag alltid tappat suget att skriva tillräckligt ofta och då har det slutat med att bloggen får stå och damma tills jag slutligen raderar den. Nu känner jag dock att jag har hittat det sätt som fungerar bäst för just mig- en fotoblogg! Jag kommer mestadels att lägga upp foton som jag tar/har tagit vid olika tillfällen. Jag kommer även att skriva en snutt lite då och då, varvat med någon låt jag tycker är bra och lyssnar på för tillfället eller när lusten att lyssna på just den låten tilltar.

Här ovanför kan ni se två bilder och en musikinspelning från YouTube. Bilden på höstlöven tog jag i fredags (i förrgår) och den andra bilden är på Kivik, en av mina tre kaniner. Den bilden är tagen den tionde september när vi var ute i skogen. Jag plockade blåbär och Kivik fick springa lös i två timmar. Vi hade verkligen jättekul!

Den här helgen har jag varit med och tävlat i SM för kanotslalom, men det tar jag en annan gång när jag har lite mer tid att skriva (och för att detta inlägg inte ska bli för långt).

​(Bilden nedanför är från en gång när jag tränade i somras, och den är tagen av Soizick Lidström)

Likes

Comments