Header

Skolan är ju som sagt igång eller rättare sagt proven, inlämningarna och förhören.

Ibland känns det som att jag knappt hinner med någonting , jag pluggar konstant varje helg, för att jag känner att jag MÅSTE prestera lite pågrund av att det är mitt sista år i grundskolan.

Mina framtidsdrömmar är SÅ stora och de flesta 15 åringar vet knappt vad dom ska göra men jag är målmedveten.

Men det här med gymnasieval vet jag inte ska jag tänka praktiskt alltså att ta mig till skolan eller ska jag ge upp lite av min fritid för att pendla till stan? Det är svårt pågrund av min största grej är att jag måste trivas känner jag för jag har bytt skolor så många gånger redan. Mitt skolarbete funkar inte i miljöer där jag inte trivs.

Men det var inte det jag skulle snack om bara!

Ni vet ju förmodligen att jag dansar och gymmar, men jag har även ridit i 5 år ungefär, och ibland så saknar man bara det helt enkelt som idag. Idag har jag ridit och det var jätte kul och jag saknar det så, men jag hinner ju inte.

MIn vardag är redan så fullspäckad med plugg,dans och så går jag ju på gym- pass för att bygga upp kroppen ännu mera. Allting är så svårt ibland!

Saknar min gamla ponny så mycket och att bara ta en skogstur eller att tävla, det är ännu jobbigare för mig när jag påminns om det varje dag typ för många i min omgivning rider osv..

Nån som kan trolla med tiden så hör av er till 070...... haha

Har ni samma problemLikes

Comments

Hola!
Hur är det? Med mig funkar det väll.
Idag har jag varit i skolan har varit ganska chill har iallafall varit på elevrådsmöte vilket är ganska roligt.
Här i Skåne har det varit 27 grader och idag valde jag att ha kjol men imorse så drog jag ett par joggingbyxor över för jag kör ju moppe till skolan.
Imorgon så är det föräldrarmöte så det har jag bakat till för vi ska tjäna ihop pengar till en Polen resa, så jag bakade 4 sockerkakor och det tog många timmar.
Sen har jag duschat, pluggat och packat väskan.
Nu kollar jag på idol och på sociala medier för har inte varit så aktiv idag pga tidsbrist.
Kl.21 så blir det att kolla på Karlsson haha så jävla roligt program. Men vi hörs!

Kjolen och toppen från Gina tricot 😍

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka igen , jag vet inte hur många gånger jag gör såhära att jag lämnar i flera månader och när jag får feeling så startar jag igen. Förlorar så stort på det för mina läsare förlorar ju förtroendet direkt och tillslut slutar läsa min blogg. Varje gång så lovar jag att jag ska uppdatera regelbundet men denna gången tänker jag inte lova något. Jag tänker blogga för det är roligt och inte känna att idag måste jag uppdatera även fast allt är skit eller jag inte har tiden. Vad har hänt på såhära lång tid kan man ju undra.

Jag har börjat i skolan och gått en månad redan tror jag och nu börjar proven komma och dansen har startat.

Jag har färgat håret svart/brunt och mycket mera har hänt!

Ni kommer såklart få veta mer vad som händer i mina andra kommande inlägg.

Men nu på kvällen fick jag sån feeling på att börja skriva igen och att fota fina bilder.

Nu börjar klockan ticka iväg och jag måste sova , imorgon är det Måndag och den dagen gillar jag:)Likes

Comments

Hej nu är jag tillbaka med en liten uppdatering.

För om 1 dag så börjar skolan och under detta lovet har jag inte uppdaterat så mycket och denna bloggen är ju mest egentligen till för att lägga ut min fotobilder, men jag tänkte lite minnen från min sommar :)

Likes

Comments

Här får ni alla bilder från gårdagen , två bilder finns redan på instagram men två kommer ytterligare imorgon och den sista i övermorgon.

Likes

Comments

Hallå i värmen :)

Idag har det varit en varm dag och därför har jag spenderat min dag på stranden i Simrishamn och lite senare på eftermiddagen gick jag på torget och titta på lite kläder osv.

Har fotat en del men främst med min mobilkamera men tycker den ändå har bra kvalite på bilderna men systemkameran är såklart bättre. Har lite strul med Wi-Fit när jag ska redigera mina bilder i mitt program.

För det är ett online program och filerna är ganska stora. Men nu ska jag dra en runda till några ställen jag inte har varit och fotat på sen så ska jag käka.

Ska vara kvar i Simrishamn till på Lördag tror jag, sen så ska vi nog dra hem.

Här bjuder jag på en bild på ett par fina rosor som jag tog igår kväll när jag var på väg hem från en restaurang.

Om ni vill ha mer uppdatering med bilder så följ min instagram idaivarssonn , ha en fortsatt bra dag haaaj :)

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw