Header

tyvärr så har min älskade lilla hund somnat in för ungefär 2 veckor sedan men det känns fortfarande som igår... Det var verkligen bland det jobbigaste jag vart med om, usch! Jag saknar Luffsen så sjukt mycket, alltså trodde inte det skulle vara såhär jobbigt, det är så tomt hemma när jag kommer hem, ingen som blir glad när jag kommer, jag hör inte hans skäll längre. bara i mina tankar. Jag hör inte hur han springer upp i trappan, jag får aldrig mer se han eller känna hans mjuka varma päls. Usch, jag saknar verkligen dig Luffsen.

Likes

Comments

Nu drar vi igång efter ett väldigt lång paus, sista gången gillt! Nä men funkar det inte nu ger jag upp men jag tycker det är så kul att blogga och nu känner jag mig mer taggad än någonsin. Ja, vad ska man berätta, jag går i skolan vet inte om jag sagt vilken skola men går i alla fall Klara gymnasiet här i Linköping. Går samhällsvetenskapliga programmet med inriktning media. Trivs väldigt bra och gillar min klass väldigt mycket, alla är väldigt snälla osv.

Läget med Amigo är bra, han blir vaccinerad idag så blir en lite lugnare vecka men ändå skritt jobb osv. Tråkigt att det blev just idag då det egentligen är hoppträning, surt att missa. Har inte så många planerade tävlingar eftersom de jag skulle åkt på blev tyvärr inställda, men ska till Åtvidaberg i november så får väl reta reda på nån pay and jump så länge.

Nu ska jag beta av lite plugg så hörs vi mer under kvällen.


Likes

Comments

Mina senaste investeringar till Amigo är ett super snyggt eskadron fleece täcke. Jättenöjd, och det är väldigt rejält. I framtiden kommer jag lätt köpa fler saker från detta märke. Det andra köpte jag faktiskt idag, en super snygg grimma som är lite western inspirerad i mina ögon! Jag tycker det var as ballt med dessa två blandningar och det satt som en smäck på min snygg ponny som bärde upp den så fiint!


Likes

Comments

Så där då, nu börjar vi om allt igen!!

Idag har jag vart hos mormor och morfar, supermysigt! Igår var vi i bergsslussar och körde minigolf, käkade glass och kollade på alla båtar som slussade, eller säger man ens så? Det var i alla fall jättemysigt att umgås med dom, idag var vi och skulle först plocka jordgubbar men tyvärr var alla ställen stängt så vi åkte till nått ställe där dom sålde massa olika fina saker.

Idag red jag och Sara ute i mormorsgruvan medans hennes pappa och syster kollade efter svamp. Det var jättekul, Nu ska jag göra lite tidsinställda med bilder och lite random facts, och äta mat framförallt. Vi hörs imorgon, puss!

Likes

Comments

Idag klev jag upp vid 12 och käkade lite frukost, efter det fotade jag luffsen lite så jag sedan kan fixa tavlor, och sen gjorde jag lite små fix här hemma.

Nu ska jag och handla lite lördags mys och sedan åka och hoppa min galna lilla ponny. Film kommer+ bilder, beroende på hur bra dom blir då min mamma ska fota, hehe!

Likes

Comments

Hejsan! Det var ju ett tag sen sist kan man säga, lite saker som hänt sen sist. Kan ju berätta att jag har en extra häst i stallet, eller ja Harry som jag haft som foderhäst i ett år, 2012. Just nu är tyvärr han skadad så han står i sjukhage men han har återhämtat sig väldigt bra, så snart går det nog att sätta igång honom. Harry är en väldigt rolig häst och rida i dressyr faktiskt han vill alltid göra sitt bästa och är väldigt fin i dressyren, han är bra och hoppa också.

Och Amigo är i en liten busperiod där han tror han får göra lite vad han vill och på hans sätt. Men han är bara glad, han är ändå väldigt fin i skritt och trav och i galoppen brister det väl lite för han är lite sommartjock så han bockar och sparkar för han är lite lat som sagt. Men han återhämtar sig snart. Dagens ridpass var lite intervaller, gick väldigt bra. Och satt på en halv galen häst.


Och jag har ju även vart i Norrland i 2,5 vecka ungefär, det har varit super skönt och roligt men väldigt skönt att komma hem då man lever där utan el och sånt. Men kan berätta mer om den resan i ett annat inlägg, där jag visar lite bilder också.
Nu vet ni lite hur det ligger till så hörs vi mer imorgon, för nu ska jag ut och springa sen äta mat, och se lite tv!! Puss

(Bjuder på en bild från Stora Sjöfallet när jag var där, helt magiskt vackert!!)Likes

Comments

Nu har ja tänkt att börja om igen, nu är det sommar och då har man tid över. Skriver mer ikväll!!

Likes

Comments