Photogirl fotografi, träning & mat

Jag har så mycket jag vill säga, men som jag aldrig säger. Vill skriva av mig men vågar inte för världen vi lever i är inte alltid så god som vi tror.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är det bara jag som kan bli lite rädd för mig själv när jag är kär? Det är lixom som om man ger upp en liten del av sig själv, ger den till den andra personen att ta hand om. Man har ingen kontroll över den delen längre, det är bara den personen som styr. Det är lite läskigt. Hen skulle kunna vända på min dag helt bara genom ett sms. Vissa saker jag gör, skulle jag förmodligen inte gjort innan jag träffat hen heller. 

Hur är det med er? Hur blir ni när ni är kära? 

Likes

Comments

Gårdagen spenderades som sagt på konfirmation, men medan jag och min andra kompis väntade på att få gå in i kyrkan, tog vi en sväng i staden och käkade. Vi hittade till McDonalds efter en stund och det var nog det största och mest high-tech McDonalds jag varit på. Man kunde beställa på typ mega-iPads och sen var det en väldigt stor lokal och platser utspridda lite överallt. Lite coolt faktiskt.

Likes

Comments

Sovit hos en kompis, eller sovit vet jag inte riktigt. Vaknade klockan fem och somnade klockan två. Efter att jag i en timme försökt dröja på tiden och somna om så beslöt jag mig för att gå upp och fixa mig. Största anledningen till att jag sover här var för att jag ska på konfirmation hos kompisen jag sover hos. Hon konfirmeras en bra bit här ifrån, så vi skulle köra rätt tidigt. Men nu eftersom jag nästan är färdig, funderar jag på att ta en sväng hem emellan för att fixa lite grejer och för att det är skönt. Ska höra med tjejerna som sover först innan jag tar bussen.
Varför sova när du lan gå upp två timmar innan du behöver?

Likes

Comments