Header

livet och lite annat

Jag har snart gått klart ettan(?), tiden går såå fort. Jag har knappt rört bloggen under denna tiden men den har då tagit upp en del tid i mitt huvud, tankarna snurrar kring den och jag har absolut inte glömt den. Jag tänker ta vara på den och dokumentera i sommar, kan vara kul att kolla tillbaka på en dag. Till exempel detta inlägget, hur oklart?

Senaste tiden när innebandyn lagt av har jag passat på att gå ut och springa och även träna lite hemma, sedan har jag just nu en provmånad på nordic i stan, hur härligt? Så jag spenderade lite tid där i eftermiddag. I morse hade jag bara en lektion för sedan drog jag till rosegarden med klassen, kan inte klaga alltså. Sedan fint väder på det också, bra dag, bra måndag, måndagar är inte alltid dåliga trots allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

livet och lite annat

Kan vi ta ett moment först och främst för mitt nya skal från richmond&finch och denna frukosten? Helt underbar!!

Hejsan! Det var ett tag sedan jag faktiskt skrev någonting här. Jag ska inte komma med massa dumma bortförklaringar utan jag ska försöka blicka framåt och hoppas jag har mer inspiration och tid till att fortsätta blogga. Jag var faktiskt inne på att lägga ner men jag visste att jag skulle ångra mig så här är jag igen.

Det som har hänt den sista tiden är väl att jag har gjort klart alla nationellaprov som jag har nu i ettan, jag har inte matte fören i vinter eftersom jag har matte 1a (intelligent, jag vet), sedan har innebandysäsongen dragit sig mot sitt slut och jag har alldeles för mycket fritid, enligt mig själv. Så jag har börjat träna en del själv vilket jag inte klarar mig utan.

Sedan har jag även borstat av dammet av kameran och börjat använda den igen, hur underbart? Saknat den och egen tiden man får, måste lära mig prioritera den framöver!

Likes

Comments

livet och lite annat, Äventyr 2016

2016 kom med så mycket nya roligheter jag aldrig skulle kunna ana. Fått så många fina vänner som jag är så tacksam för. Jag har vågade mycket mer, jag har haft svårt att få vänner eftersom jag är väldigt blyg av mig men jag bestämde mig för att det kommer inte funka så let´s go, och jag är så glad att jag gjorde det.

Jag minns inte speciellt mycket av 2016 men jag minns att jag var på temaläger och uttagningar som hade med innebandy att göra och jag fick några fina vänner där igenom också. Mitt innebandylag var även iväg på cup i Jönköping, och det var vår sista cup tillsammans och jag hade så otroligt rolig. Det var även detta året jag beslutade att byta klubb. Jag är otroligt tacksam att jag gjorde det även om jag saknar vissa i mitt gamla lag. Men det är så otroligt fina och roliga människor i mitt nya lag och jag ångrar inte en sekund.

Det blev också så att det var mitt år att gå ut grundskolan. 10år på samma skola? Jo det var rätt skönt att komma därifrån om jag får vara ärlig. Även om jag saknar min klass ibland, men jag trivs sååå bra på gymnasiet så jag ska absolut inte klaga! Och skolavslutningen var så underbar, det var så mycket känslor på en och samma gång, men jag kan säga att glädjen tog över till 100%. Sedan hade vi ju avslutningsmiddag någon vecka innan avslutningen och så mycket tårar det var den kvällen var sjukt, men vilken upplevelse! Vi fick även ta en tripp till Liseberg på kvällen efter avslutningen och det var såå roligt, det var alla nior på min förra skola som åkte. Och som avslutning för oss nior fick vi hålla i en Cabarè och framföra den för skolan och lite randomfolk från byn haha.

Kan ju även ta och berätta att jag, Agnes, Stina och Sofie firade midsommar tillsammans, och jag kan inte säga så mycket mer än att det var helt och hållet underbart!

Sedan var det ju sommarlovet. Det var hur bra som helst. Det började rätt segt om jag ska vara ärlig, men jag hade nästan inga planer utan det var att jag skulle jobba och det är ju ingen höjdare, fast det var roligare än jag förväntde mig! Men jag åkte på scoutläger, det var lite spontant faktiskt, det blev bestämt nästan en vecka innan lägret drog igång och jag är så glad att jag åkte för det var så mysigt, jag älskar verkligen läger haha.

Det blev även så att jag spenderade en hel del dagar i jönköping med min nära vän Calle och hans kompisar. Det var verkligen hur trevligt som helst och fick även där lär känna nya människor! Som jag senare åkte till Liseberg med, och hade en helt fantastik helg i göreborg med!

Och kan ju inte slinka undan från att jag spelat minigolf och fikat...

Så 2016 var verkligen ett fartfullt år med mycket innebandy, nya vänner och självklart, fika! Det hände självklart sååå mycket mer men detta var lite av dom sakerna som betytt mest för mig och som gjorde 2016 till ett av de bästa åren på länge.

Likes

Comments

livet och lite annat

Hej på er! Det var ett tag sedan. Under tiden jag har vart borta har jag bara levt livet, dvs spelat innebandy och gått i skolan, det är lite det mitt liv kretsar runt. Men jag bara fick världens ryck att skriva. Min praktik har börjat och den varar i 3veckor till. Så jag har alltså sportlov om 3veckor, hur skön?
Men det jag tänkte komma till var om 2017. Jag tänker inte gräva mig in så mycket på 2016, utan det får bli ett eget inlägg isåfall för det hände sååå mycket det året. Så jag tänkte börja med att prata om 2017.
Det känns verkligen som att 2017 omger bli ett bra år. Det känns som att jag kommer uppleva mycket nytt och bara lära känna mig själv bättre. Jag vet redan en sak som är 50/50 som kommer höna i sommar och jag ser verkligen fram emot det. Det är jamboree läger, nu kanske du inte har en aning om vad det är men det är ett extremt stort scoutläger med ca 20.000 scouter, hur fett???
Och jag tror verkligen att sommaren kommer bli asfet. Bara få umgås med fina vänner, gamla som nya och bara ta vara på sommaren. Leva livet till 100.
Det känns verkligen som ett sånt år, och jag hoppas att det blir det också!
Så snälla 2017 gör mig inte besviken, för det tror jag inte du gör, Let's go!!!

Likes

Comments

livet och lite annat

Hej! Förlåt att det varit tomt ett tag men jag har varken haft inspiration eller tid. Men nu ska jag försöka göra så gått jag kan. Men vad har hänt under tiden jag har vart borta? Jo jag har bytt innebandyklubb, jag har snart höstlov, jag har fyllt 16 och jag har bara mått allmänt bra. Jag trivs jätte bra på min nya skola och i min nya klass.

Jag har inte haft alls mycket plugg i skolan vilket har varit väldigt skönt, sedan har det väl varit lite för att jag gjort klart dom uppgifter vi fått underlektionstid. Men vi har ändå haft två prov och ett prov väntas nu inför höstlovet. Kommer bli jätte skönt att få höstlov och bara få vila ut och ta det lugnt.Jag hoppas ni haft det bra i skolan hittills.

Kram

(Har även blivit väldigt aktiv på weheartit, du kan följa mig HÄR)

Likes

Comments