Header
View tracker

livet och lite annat

Hej på er! Det var ett tag sedan. Under tiden jag har vart borta har jag bara levt livet, dvs spelat innebandy och gått i skolan, det är lite det mitt liv kretsar runt. Men jag bara fick världens ryck att skriva. Min praktik har börjat och den varar i 3veckor till. Så jag har alltså sportlov om 3veckor, hur skön?
Men det jag tänkte komma till var om 2017. Jag tänker inte gräva mig in så mycket på 2016, utan det får bli ett eget inlägg isåfall för det hände sååå mycket det året. Så jag tänkte börja med att prata om 2017.
Det känns verkligen som att 2017 omger bli ett bra år. Det känns som att jag kommer uppleva mycket nytt och bara lära känna mig själv bättre. Jag vet redan en sak som är 50/50 som kommer höna i sommar och jag ser verkligen fram emot det. Det är jamboree läger, nu kanske du inte har en aning om vad det är men det är ett extremt stort scoutläger med ca 20.000 scouter, hur fett???
Och jag tror verkligen att sommaren kommer bli asfet. Bara få umgås med fina vänner, gamla som nya och bara ta vara på sommaren. Leva livet till 100.
Det känns verkligen som ett sånt år, och jag hoppas att det blir det också!
Så snälla 2017 gör mig inte besviken, för det tror jag inte du gör, Let's go!!!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

livet och lite annat

Hej! Förlåt att det varit tomt ett tag men jag har varken haft inspiration eller tid. Men nu ska jag försöka göra så gått jag kan. Men vad har hänt under tiden jag har vart borta? Jo jag har bytt innebandyklubb, jag har snart höstlov, jag har fyllt 16 och jag har bara mått allmänt bra. Jag trivs jätte bra på min nya skola och i min nya klass.

Jag har inte haft alls mycket plugg i skolan vilket har varit väldigt skönt, sedan har det väl varit lite för att jag gjort klart dom uppgifter vi fått underlektionstid. Men vi har ändå haft två prov och ett prov väntas nu inför höstlovet. Kommer bli jätte skönt att få höstlov och bara få vila ut och ta det lugnt.Jag hoppas ni haft det bra i skolan hittills.

Kram

(Har även blivit väldigt aktiv på weheartit, du kan följa mig HÄR)

Likes

Comments

livet och lite annat

Hej på er! Som ni kanske läste i mitt förra inlägg så sa jag att jag börjat gymnasiet så jag tänkte prata lite om det, så let´s go!

1. Vad går du för linje?

Jag går Barn och Fritid, i 2:an kommer jag förmodligen välja inriktningen Fritid och Hälsa.

3.Vilken skola går du på?

Jag kommer tyvärr inte svara specifikt på denna fråga utan jag kan bara säga att jag går på ett idrottsgymnasium och då givetvis har innebandy. Det är även så att jag går LIU innebandy, dvs jag går Lokal, det finns även NIU som är Nationell och kan även kallas elit. Så LIU har mindre träningar och har ca 200 mindre poäng än NIU och för att gå NIU måste man vara med på en uttagning och se om man är tillräckligt duktig och har vad som krävs.

4.Varför valde du Barn och Fritid?

Som det ser ut nu vill jag bli sjukgymnast och för att komma dit var BF den enklaste vägen så att säga eftersom jag läser hälsopedagogik och kommunikation osv. Sedan vet jag att jag kommer vilja jobba med människor om jag då inte vill bli sjukgymnast senare så har jag en bra grund.

5.Varför valde du en skola så långt bort?

Antar att ni inte förstår den här frågan, men jag pendlar ca 1h och 15min till skolan, själv tycker jag inte att de tär långt men jag har fått en del frågor om det när jag har en skola 30min bort och 10min bort. Men somsagt, innebadny på skoltid, jag klagar inte.

Likes

Comments

Hej på er! Som ni kanske märkt har jag vart lite borta från bloggen och jag ber om ursäkt men jag har nu börjat gymnasiet och jobbat,oh givetvis innebandyträningar. så haft lit eont om tid. Så nu ska jag göra så gott jag kan med att uppdatera här och hoppas att jag kan göra er nöjda.
så vi hörs,massa kramar

Likes

Comments

livet och lite annat

Favorit blomman är ändå tulpan, right? Idag har jag faktiskt inte gjort någonting, blev inget jobb då det inte fanns för mig att göra så fick vara hemma och fixa lite. Försökte ta mig ut att springa men vädret var verkligen inte på min sida, Jag ska ta mig ut nu ikväll i vilket fall så får jag se vad som händer imorgon. Ska förmodligen jobba 3timmar om det inte blir så att jag får avstå imorgon också. 

Kram Stina

Likes

Comments

livet och lite annat

Hejsan! Idag har jag tränat jobbat och kollat på serier. Det är ungefär så mina dagar sett ut den här veckan. Har iallafall en rutin nu att gå till jobbet, det är rätt skönt faktiskt. 

Om 1,5vecka börjar jag gymnasier(?!), det är rätt sjukt faktiskt, känns som att det inte är på riktigt. Men ändå så kul att det händer något annat i livet. Men jag funderar på att skriva ett inlägg om gymnasiet framöver så om ni har några frågor får ni jätte gärna ställa dom!

​Kram Stina

Likes

Comments