Header

Tänkte slänga in en bild från hösten 2013 när klassen från Nordiska Folkhögskolan var på Bohus fästning och hade guidad tur och även tipsa om ett gratis program som alla kan ladda ner (och som är nästan som photoshop) och det är Photoscape. Det är 100 % gratis och jag tycker det programmet är roligare att jobba i när man ska redigera bilder. 

På bilden ser ni Bohus Fästning som ligger i Kungälv ca 20 minuter ifrån Göteborg! 

Likes

Comments

Kollade igenom lite bilder på min dator och hittade några bilder från klassresan 2014 vi gjorde när jag gick på Nordiska folkhögskolan mellan 2013-2014.
​Den här resan var väl inte det roligaste så att säga men alltid bra att spara gamla minnen för att sedan kunna titta tillbaka på dem om några år igen!

Här besökte vi i alla fall en Ö som heter Vinga. 

Likes

Comments

Redigerar i Nouw's egna redigeringsprogram. Skulle ni vilja att jag visar hur jag redigerar bilderna? 😊 Lämna en kommentar så jag vet!

Bilderna är tagna vintern 2014/2015.

Likes

Comments

2 favoriter av alla bilder jag har tagit i år. 

Likes

Comments

Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag skrev här. Nästan 1 månad sedan sist? Måste skärpa mig och bli bättre på att lägga ut mina bilder här känner jag nu. Vad har hänt sedan sist då? Jag har varit jätte förkyld, då menar jag verkligen JÄTTE förkyld i nästan 2 veckor. Men nu har jag äntligen blivit frisk igen eller ja nästan iallafall. Har inte varit ute och fotat sedan jag var i Kiel i början av den här månaden. Vilket är synd. Men tänkte köra en liten throwback thursday till hösten 2015.

​Älskar verkligen att fota solnedgångar med min sony alpha 58 eftersom den har olika effekter som gör så att bilderna på solnedgången ser mycket bättre ut! 

Likes

Comments