Min superfina lillebror

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite allmän update

28 skoldagar kvar och har inte mycket plugg efter denna vecka. Är på riktigt bra humör i allmänhet! Helgen var mysig. I fredags åt jag och tjejerna på Fridays och sen drog vi vidare. I lördags blev det pizza på The Public och sedan Beauty and the Beast på bio, rekommenderar den starkt. Emma Watson är ju helt fantastisk!

Imorgon ska jag på musikal, sen, troligtvis, vidare på en Dagy-skiva. På fredag är det mammas födelsedag och mösspåtagning(!!!) Det ska bli FETT kul. Inte helt säker på om vi drar till Josefina eller till en kille i klassen, oavsett blir det en Riktigt bra dag.

Likes

Comments

Nu har jag skrivit mitt sista matteprov på gymnasiet!!!! Och mitt hår är lila!!! I några dagar till i alla fall, inte permanent färg. Anyways. Nu äter jag och Lollo glass och ikväll ska vi käka på Fridays med tjejerna, ta några drinkar och kaanske dra vidare sen. KUL!!

((senaste igpost, @emilyhedmo))

Likes

Comments

Ångestfylld rubrik eller hur???!!! Framtiden. Den är inte långt borta. Beroende på vad man ser som framtid. Okej nu blev det luddigt. Men jag syftar i alla fall livet efter gymnasiet.

"Vad ska du göra efter studenten?". Har redan tröttnat på den frågan, och tänk hur många gånger man kommer behöva besvara den på självaste studenten.. Uuuurgh. Dock har jag nu fått mer kött på benen och är lite mer medveten om vad det finns för möjligheter. Jag ska börja med ett sabbatsår som kommer bestå av resor och jobb. Punkt slut.

Sen efter det året ska jag väl försöka komma in på en utbildning. En av de utbildningar jag är intresserad av är journalistikprogrammet. Jag älskar att skriva och är väldigt intresserad av samhällsfrågor. Så hoppas på att hitta en utbildning där det kommer väl till hands. Nu när jag har en grund att stå på känner jag mig mindre stressad :)

Likes

Comments

Både jag och Ellen var familjelösa på självaste påskafton så vi bestämde oss för att äta "påskmiddag tillsammans, aka tortellini. Det ledde till att vi då, väldigt spontant, skaffade oss en podcast på soundcloud!! Samma kväll spelade vi in första avsnittet. Lyssna om ni vill! Det var i alla fall superkul <33

Likes

Comments

Instagram @emilyhedmo