​Tjoho!

Det var ett tag sen man skrev här. Mycket har hänt men jag har funderat ett tag och kommit fram till att jag inte längre vill skriva på denna blogg. Jag startade denna blogg 2014 i en tid där jag inte alls mådde bra. Jag behövde ett ställe att skriva av mig alla mina känslor. Blev en hel del inlägg när man tänker på det. Jag känner att jag kommit så långt sen jag var den där tjejen med det krossat hjärta och trasiga tankar som inte såg något ljus i livet. 

Ni som läst sen börja och följt vet att jag inte är sån längre. Idag har jag drömmar, en underbar pojkvän, fina vänner som tycker om mig för den jag är. Jag behöver inte göra till mig för att folk ska tycka om mig. Utan att jag är som jag var innan allt skit hände fast nu med erfarenheter och att man har mognat. 

Denna bloggen hjälpte mig enormt under svåra stunder. Den höll mig motiverad när allt annat var skit, Den var som en vän man alltid kunde prata med. Låter kanske lite konstigt. Men när man inte mår bra så känns det skönt att får ur sig allt som man har inom sig genom att skriva. Jag kommer alltid kunna kolla tillbaka på dagar jag glömt tider jag faktiskt lärde mig mycket. 

Jag kommer dock inte sluta blogga. Jag har startat en ny blogg där jag inte kommer skriva om min vardag. Utan jag kommer rikta in mig på min kost mest, men även skriva om tankar jag har, dela mina foton jag tar, böcker jag läser och försöka våga skriva. Våga skriva sånt jag aldrig vågat dela med mig av förut. Jag gillar att skriva men är lite för blyg att dela med mig av det. Men det största jag ska göra på den nya bloggen är att ta tag i min dröm. Att bli barnboksillustratör. Jag vill illustrera och även skriva böcker själv så den bloggen kommer bli min portfolio. En resa inom mitt illustrerande, en resa jag hoppas ni vill följa med på. 

Denna blogg kommer jag göra privat om det gå så det bara är jag som kan läsa gamla inlägg. Så det blir som min historia, min kamp genom en svår tid i mitt liv. Som jag kommer kunna titta tillbaka på när jag blivigt lite äldre och kanske kommer uppskatta det. 

Jag vill även tacka er som varit med mig under denna tid. Ni som faktisk ståt ut med mitt gnäll, ni som läst. Tack för att ni gjorde mitt mörker en aning ljusare. <3

Farväl bloggen

Vill ni följa med på min nya resa? Då kan ni gå hit: http://nouw.com/friixx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjoho!
Hade en jätte trevlig helg med mamma. Var väldigt skönt att få redigt umgås med henne. Blev mycket film och massa skitsnack. 😊
Men idag börjar skolan igen. Inte lika kul. Börjar bli redigt trött på det faktiskt. Det är så jävla mycket idioter som går där. Man är helt slut när man har hört dem en hela dag.
Och idag ska jag gymma för första gången i mitt liv. Kommer troligen sluta i en katastrof.
Vill även påpeka att DiCaprio van en oskars inatt!! Det var på tiden det!!

Likes

Comments

Tjoho!
Sitter och väntar på att gå till bussen. Blir en tripp till Ohamn med Mammsen nu på morgonen. Vi ska gå på bokrean!! Vilket är tradition i min familj. Sen ska vi även gå och hämta ut Adlibris paketet idag!! Längtar så!

Kommer sakna denna pöjk ganska så rejält. ❤

Likes

Comments

​Tjoho!

När man är ledig så tappar man lätt vilken dag det är. Vilket är lite jobbigt. Idag blir det att ta det lugnt samtidigt som man ska plugga. Robins syster kanske kommer förbi för att spela mario party. SÅ det kommer bli kul!

Imon ska jag till mammsen och vara där tills på lördag. Blir skönt att umgås lite med henne. Men skriver det redan nu den 26 blir det inga inlägg på grund av personliga stjäl. Men annars så kommer det vara som vanligt.

Likes

Comments

Tjoho!

HAN FICK JOBBET!!!!!!! Är så otroligt stolt över honom!!! Han är nu officiellt en it-tekniker och han börjar i april. Så vi kan äntligen börja leta större lägenhet! Vilket betyder ett sovrum och sen en arbetsplats till mig!!

Medans han var där så gick jag på två affärer. Den ena var Färg Glad som är en konstnäraffär. Första gången jag var där inne och ja kan inte annat än att säga: jag är kär! En så otroligt gullig butik. Hade mängder med markers, akryl, akvarell, papper och mycket mer. Så ditt kommer det bli fler besök.

Sen så var jag på Dillbergs. Är fortfarande en av mina favorit affärer hittar alltid något där inne.

Färg Glad:

Winsor&Newton Promarker True Blue 36kr

Letraset Promarkers Chestnut 34kr

Letraset Promarkers Vanilla 34kr

Copic Multiliner 0.3 41kr

​Dillbergs Bok & Kontor AB:

​stiftpenna 0.7 25kr

Blyertsstift 0.7 green 20kr

Staedtler Raderpenna 24kr

Likes

Comments

​Tjoho!

Vi ska till Kalmar idag. Robin ska på sin andra arbetsintervju för idag får han veta om han får jobbet eller inte. De har sagt att det är 95% chans att han får det. Så jag tror han får det men han tvivlar. Han är nog för rädd för att få ett till nej. Så håll tummarna!

Vi ska vara där vi 12. Så får se vad jag hittar på medans han är där. Funderar på att gå till en butik som säljer konstmaterial. Men ska jag vara. Så är jag ganska rädd för att gå runt själv i städer nu för tiden. Speciellt Kalmar och Oskarshamn. Har varit så mycket våldtäkter och över fall den senaste tiden. Så är alltid rädd när jag går till och från skolan. Och framförallt när man åker buss. Det är inte kul att var av det kvinnliga könet i dagens samhälle med så mycket "flyktingar" :(

Likes

Comments

​Tjoho!

Vi storstädade hela lägenheten förut. Eller jag kallar det storstädning, Robin kallar det normalstädning. Men när man skrubbar ren var enda yta som går så tycker jag att det är storstädning. 

Nu ska han iväg och skejta och jag ska börja plugga. Är inte pep på det men tyvärr så måste man ju göra det.

Likes

Comments

​Tjoho!

Kändes fruktansvärt skönt att inte behöva gå upp tidigt idag! Älskar att ha lov. Idag blir det plugg, städning och rensning av garderoben tror jag. Låter väl inte för kul med det är sånt som måste göras. Men innan jag börjar med det så tänkte jag spela en omgång LOL.

Likes

Comments

Tjoho!

Har den senaste tiden försökt skissa lite mer. Då har det blivit en del katter man ritar. Älskar katter lite för mycket ibland!

De är gjorde med blyerts och sedan med mina Faber-Castell pitt pen pennor.

Likes

Comments