Ett liv på stan

Ibland när man ser andra gå på stan så undrar man hur mycket man har  att tänka på. Vad man ska ha till middag. Men man tänker inte fan vad skönt att inte tänka, utan vara den där spontanta personen. Jag är spontant men känner den där pressen att vara så ekonomisk beroende av att veta att man har mat. Men idag sitter man just framför datorn och tänker. Måste nog göra en budget. Så jag skapade nu ett budget. Vem vet jag kanske en dag går på stan och känner att jag kan köpa den vackra klänningen som jag vill ha utan att tänka på kostnad.
Jag kan se när människorna ser glada ut eller arga är den mask eller verkligt?
När ser man ser världen i mörk moln gå på stan med axlarna hängande då tänker människorna att den person har det tufft. Men varför tänka att livet är tung när man måste kämpa för att komma till den dagen och känna att man är där med livets underbara under. Ibland känner jag mig den där oron i magen. Att söka efter ett jobb. Men man kämpar dag in och dag ut. Mina demoner skriker på mig. Jag är den tjejen med mål i livet kämpa varje dag att ha mitt egna liv.
Jag ger inte upp.
Jag kommer en dag att köpa den fina klänningen.
God natt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okay now I had some nerve pain every where. I think it because of my sickness or something  (Chiari malformation typ 1)
i know it's a pain in the ass. But it make me appreciate life more. My life may be pain all the time but to see what I feel of the other rest. Love, hate, sadness, suffering, joy and etc makes me so much human execpt i dont  hate. life went short almost (infection from surgery) and then I felt like life is really short live it. So meaning yeah I want to scream out my pain but what will that do if I do meaning willl it help? No. I will soon see my doctor which is a NS = Neurologist surgeon. See what we can do hopefully not a new surgery. I think the only thing that scares me at the moment. Live your life to fullest. Enjoy it. We all have ups and downs but it will always get better.

Likes

Comments

It was not a piece of cake but I did it I survived it. The road is long for the recovery, but I'm a warrior. I took morphine, it's a great painkiller but horrible abstinence. If I survived a brain surgery I can handle the abstinence. I'm on  2 day. I knew it was gonna be tough and I love challenge see how much my mental can handle. Meaning I'm the warrior born soldier.

Likes

Comments

Hi....

I thought sometimes when you sleep and you have nightmares. When you have nightmare you need them.

I didnt have the best childhood and yeah i still have nightmares. But i learn to live with them.

Now i think my nightmares are cool. But still it depend on the level of my nightmares.
But when i wake up i know im the one who is in control.

So when you have your nightmares you know you are in control of your nightmares.

You can control it. Even if you dream of them even if they are from something it happened.

You know its in the past. Think toward not back.

Likes

Comments

26 september

i thought Phil's hamburger was gonna be luxury. Because it looks good there. But I can say this it didn't taste like a hamburger. But I learn from this I did try it out. So I know this next time I eat on Western burger, much better.

  • 22 Readers

Likes

Comments

När jag var lite så blev jag diagnostisera med Damp alltså inte ADHD med inslag av Autism, att leva som en handikappad person.
Jag menade det årtalet då man inte blev accepterad alls. Antingen fick man fula ord på sig eller stryk, men jag överlevde. Trust me i do know how it feel. Jag fick Ritalina som barn men när jag blev äldre så började jag känna att medicinen hjälpte inte mig, så jag trappade ner och den dagen jag träffade mitt habilitering folket och min psykolog och vi satt och utvärdering och 2007 då fick jag bort stämpel för mitt handikapp men då började jag undrar är det möjligt att det går att bort en stämpel. Jag känner mig i'm cursed. Jag har haft mina migrän period Var 5e år hade jag månader med extrema attacker, det kände som högra hjärna skulle tryckas ut ur mitt skallben. Tänk att du inte kan göra något mot det. Känns som hela din värld går i bitar. Jag har fått kämpa och visa folk motsatser att jag inte var den jag föddes. Mitt liv då var rena helvetet. Jag är en krigare. Så den 9 Augusti 2014så kollapsade jag i en bar, fick spagetti ben, Jag fick panik, blev rädd, jag var inte ens full hade bara tagit 2 cider. Jag vet inte inte om jag slog mitt huvud men det var pinsamt för jag tänkte att ordningsvakten skulle tro jag var för full. Men jag vaknade till och fick hjälp och men jag fick panik, visste inte vad som hände. Men jag gick till vårdcentralen nästa vecka för jag hade fortfarande ont i huvudet och rygg och nackvärk, sen fick jag remiss till akuten, tänkte få det överstökad att läkaren på akuten skulle säga ja jag har resultatet att det är en lätt hjärnskakning. Men när jag kom in så såg jag i hennes ögon att något inte stämde, det knöt sig i magen. Jag skulle på bio med mina mammor och min bästa killkompis. Jag ville gråta när jag fick veta att jag har ett medfött hjärnfel att jag inte får tillräcklig med syre i hjärna. När jag ringde min mamma när jag skulle lämna akuten så ville jag bryta ihop, av rädsla vad som pågick i min hjärna, skulle jag död av detta? Så många tankar gick i min hjärna. Hamnade i chocktillstånd, trodde det var en mardröm att akuten aldrig hade hänt. Så dem skulle skicka mina CT-scanner bilder till Uppsala Akademiska sjukhuset. Så det var bara och vänta, jag blev skickad till MRI (magnetkamera) Jag var skrämd som ett litet barn.
Så jag åkte till Uppsala träffade en Neurolog. Mina tankar gick i huller och buller, jag kunde inte koncentrera, jag kan ju säga att jag hade en frustration, ångest, eftersom jag inte visste vad jag hade vad som skulle hända. Min huvud tryckte jäkligt mycket  Men jag vet att det är bara att kämpa. Men det tog på mina krafter. Så jag kom in till läkare och han snackade med mig om att jag har en trolig sån kallad Chiari Missbildning tänkte va är det för något då berättade att min lillhjärnas tonsiller hänger och berättade en massa saker som jag fattade noll. När jag googlade om Chiari Malformation type 1 (Chiari missbildning typ 1) Den är en medfött hjärnfel.
Jag får för mycket benmärg i hjärnkanalen efter dem dumma tonsiller blockera lite av min benmärg.

Symtomer jag har som kommer och går

Huvudvärk (hela tiden)
Domningar i högra sidan Ansikte (ibland när jag har för hög smärta) armen
Yrsel
Synförändring kan inte läsa visa texter då blir det suddigt
Svårt att svälja ( sen igår)
Hörselproblem
Balansproblem

Innan jag fick diagnosen för Chiari missbildning typ 1 kände jag frustration och ångest. Jag mådde skit. 
Så idag är jag diagnostiserad. Mitt liv har upp och nergångar.

Tack och lov så har jag min familj och vänner som visar mycket support. Jag tar mig genom det.

Chiari är obotlig och kan operera men det botar inte utan kan minska symptombilderna , så jag hoppas att jag bli operera snart.


Likes

Comments

Nu ska jag ta i tu med att skriva min bok, att får den någon dag att den ska publicera. Men den dagen när den bli publicera ska jag fira.

Jag tänkte om hur många skulle läsa min fiction att den blir en känd bok. Jag skriver min bok på engelska, med inslag av vampyr och demon men slag av mänslighetens värld. Den dagen jag publicera då blir jag lycklig att bli blivande författare.

Likes

Comments

When you think life is impossible it will get better.

 

I have seen so many downs like you think it like not worth any, but i have seen good things too.

I been upset and cried so many times because i thought i was useless, when i searched jobs all the time with no result. Yeah people say its life that so many people searching. But think of this i didnt learn economy or computers. But i still do know about computers. But i always try to not give up but sometimes it feels i want to give up with searching jobs. But i still going because im strong. I never give up. We lions never give up. We are born to leading. Life is hard but listen never give up because life do have up and down. Because life cant be perfect. We cant be perfect.

If we were perfect god it would be a boring world.

 

 

 


Likes

Comments

The worst nightmares i hate is when i dream about zombie i cant handle thoes kind of dreams,  i wake up all sweating from it. I can have any other nightmares but thoes are my worst nightmares. I really hate them. I promise i dream many other nightmares but this kind of dreams are so horrible and terrified that i cant handle. So i stop to watch any zombiemovies to watching.

 


My Nightmares started when i was a kid when dad said look at this movie and if i didnt, he said i was a coward.

I remember i watched The Haunting a movie with a group of visit a house for a project of bad sleep. After i went to sleep i dreamed of that dream and i was kid.

So if you want to dream that you want to dream watching a movie few times, then you will dream about it.Likes

Comments

Jaha nu ligger man i feber, så jäkla typiskt alltså, vill inte ha feber. Kan ej sova och att ha en sån varmefrossa. Vad är feber bra till. Man mår ändå så jävla skit av sig. Så nu ska man försöka sova. 

Likes

Comments