Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag, Hästar

Trodde aldrig att jag skulle längta hem så pass mycket som jag gör just nu. Jag vet inte direkt varför jag längtar hem men jag gör det bara, jag känner mig nere och hängig utan någon anledning till varför jag gör det.

Jag saknar honom mer än någonsin och känner mig ledsen när jag inte är med honom eller av någon annan a ledning. Jag är jätte orolig för honom nu när han inte mår bra pga privat orsak.

Jag kan känna det djupt inom mig att han inte mår bra vilket gör att jag inte heller mår bra. Jag mår inte bra för övrigt heller plus att jag har ont av sparken sen förra veckan.

Jag fick inte sparken från jobbet utan jag råkade få en spark från en av hästarna på gården där jag jobbar eller lättare sagt att det var ett föl som skickade iväg en spark som varav träffade mig en bit nedanför höften.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

God morgon denna regniga torsdag, idag känner jag att det inte är någon bra dag. Jag blev sparkad av en av gårdens hästar förra veckan eller ett litet föl närmare bestämt.

Åh det sitter i fortfarande, åh just idag så känner jag att det inte är någon bra dag idag eftersom det känns lite mer än vanligt i förr går tror jag att jag inte heller hade någon bra dag men igår var det en bättre dag då kunde jag i alla fall röra på mig lite mer.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Vardag

Jag lever om ni kanske började undra vart jag hade tagit vägen. Jag har bl.a. varit sjuk eller förkyld ett tag och inte mått så där jätte bra direkt.

Jag har inte haft så mycket annat för mig, jag och killen har inte varit iväg någonstans än men just nu lär det dröja ett tag tills vi gör det. Vi har inte heller planerat att åka iväg någonstans.

Vi får se om vi kanske börjar planera lite senare om vi ska åka iväg över jul åh nyår eller hur det blir med det. Om han vill att vi planerar att åka iväg utomlands så behöver jag fixa nytt pass.

Men frågan är att jag inte riktigt vet om vi kommer att åka iväg någonstans tillsammans i år eller om vi kanske väntar tills nästa år i stället kanske känns bättre då det hände en helt oplanerad grej här förra veckan som han behöver ta hand om först.

Sen får vi väl se hur det blir med att åka iväg någonstans tillsammans om det blir inom Sverige eller utomlands vet jag inte, vi har inte pratat om det än och inget är bestämt.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

Skönt med en lugn dag idag...ibland är det verkligen skönt med att bara ta det lugnt en hel dag. Vi vaknade tidigt imorse, satt vakna ett tag men var fortfarande trötta så vi gick och lade oss igen en stund.

Vi lyckades somna om en stund igen vilket var rätt skönt och kanske behövdes efter en tuff och jobbig dag igår. Egentligen var det rätt lugnt på praktiken men det sista vi gjorde igår innan vi slutade som tog lite längre tid än vad vi hade väntat oss.

Men det gick i alla fall, trodde att jag skulle ha sån träningsvärk i armar, ben och ont i ryggen men det enda jag känner av är i båda knäna åh inget annat vilket känns lite konstigt.

Har fortfarande knappt ingen energi sen igår, skulle kunna lägga mig åh sova en stund till men då sover man ingenting inatt istället. Då blir sömnen drabbad om man vänder på dygnet vilket inte alls är så jätte bra om man ska orka upp på måndag igen.

Det verkar lite som älsklingen är lite trött och känner av stressen fortfarande sen igår plus att han inte har tränat någonting på hela veckan. Jag kan inte gå in på mer detaljer om det, han håller på och tvättar i alla fall just nu under eftermiddagen.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

God morgon denna lite små kyliga morgon...sitter just nu på Tillberga bussen ut mot Tillberga tänk att det redan är 2 dagar kvar på denna vecka sen är det helg igen.

Dagarna har hittills gått i ett...har alltid haft någonting att göra hela tiden så man har aldrig haft det tråkigt eller en lugn stund. Den enda lugna stunden är när vi har lunch annatär det jobb hela tiden.

Hästar som ska täckas och släppas ut i hagen, det ska mockas, fodras, sopas, harvas i ridhuset och mycket mer som hör till en gård. Så man står lixom aldrig sysslolös nån gång.

Det är det som är bra tycker jag att man alltid har någonting att göra hela tiden annars blir det ju tråkigt till slut om man inte har arbetsuppgifter så att det räcker hela dagen 

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Vardag

Hej på er alla glada människor, nu var det ju ett bra tag sedan som jag skrev sist. Men jag lever i alla fall och mår bra, jag lever tillsammans med min sambo. Vi har inte flyttat ihop officiellt än men tekniskt sett sätt så gör vi det redan.

Det enda som vi behöver göra eller som jag behöver göra är att hämta resten av mina grejer som jag har kvar hos mamma och göra en adressändring och göra det officiellt om att vi bor tillsammans.

Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu och aldrig varit lyckligare än vad jag är tillsammans med R, han gör mig så otroligt lycklig och vi har väldigt roligt tillsammans han är det bästa som har hänt mig.

Trots våra olika nationaliteter så ha vi aldrig varit lyckligare än vad vi är när vi är tillsammans, han har gjort så att jag sakta men säkert börjat trivas med livet och med mig själv igen.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

Hej på er nu var det ju ett tag sen som jag skrev ett inlägg. Jag är oerhört glad och tacksam över att ha en speciell person i mitt liv som betyder så oerhört mycket.

Han är verkligen underbar och omtänksam åh bryr sig så oerhört mycket om mig vilket ingen annan knappt har gjort, för mig så betyder han allt i världen för mig det är ingen tvekan om saken.

Han är den goaste människan jag vet på denna jord, han är en riktig klippa när man både mår dåligt och när det blir tufft så finns han alltid där för en vilket betyder så oerhört mycket för mig.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Vardag

Att förlora någon man älskar så otroligt mycket kan göra väldigt ont ibland. Att känna sig sårad och totalt misslyckad som antingen pojk- och/eller flickvän beroende på om man är tjej eller kille.

Igår så förlorade jag någon som betydde så otroligt mycket för mig, vilket gör mig så sjukt jävla ledsen som även gör att jag mår så sjukt jävla dåligt just nu.

Jag har haft semester 1 vecka och har 3 veckor kvar av min semester som jag trodde att jag skulle få njuta av men det blir inte så mycket av det för min del känner jag när det enda jag tänker på är honom exakt hela tiden.

På alla stunder som vi har haft tillsammans men som nu är över för alltid, åh just det enda som jag känner just nu att jag vill göra är att gråta men ingen kille är väl egentligen värd att gråta över?

Det är väl som det där tales sättet som man brukar säga Mister man en så står det tusen åter på rad bakom. Men alla sår tar tid att läka innan man vågar öppna sig för någon ny igen.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

God morgon alla goa människor....Vad har ni för planer idag då? Mina planer blir att åka till stallet och fixa hästen åh mysa lite. Sen får man väl se vad man hittar på efter det...ska i alla fall åka in rätt tidigt så att man inte behöver komma hem så sent.

Det börjar bli rätt så drygt att komma hem rätt sent efter man har varit i stallet direkt efter jobbet. Ikväll blir det sista em/kvällsmyset med älskling innan jag åker hem till mamma för att åka iväg ett par dagar.

Men kommer förvisso hem på söndag igen, kommer dock kännas lite konstigt att inte vara i hans famn på några dagar eller ligga och prata tills man somnar som man har vant sig vid.

Nåja det är säkert bra i ett förhållande att man är ifrån varandra i några dagar vet inte hur det är men det kanske stärker vårat band till varandra att vi är ifrån varandra ett tag tills vi ses igen för åker ju inte direkt iväg för evigt.

Likes

Comments