Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Träning , Vardag

Hej på er alla goa åh glada, sitter på friskis&svettis då min man har bokat tid för att träna lite....jag kan inte riktigt vara med då jag har en mindre sträckning i muskeln i höger ben som fortfarande inte är bra än.

Jag kan ändå sitta och roa mig lite ändå medan jag väntar med att kika runt lite på alla sociala medier som jag är ansluten till och se vad alla gör och ska hitta på under dagen.

Vi är inte gifta än utan bara förlovade än så länge men förhoppningsvis ska börja planera för att kunna gifta oss i sinom tid då vi har bott tillsammans i ett par månader nu och börjar bli mer officiellt att vi faktiskt är ett parriktigt.

Fast det finns dock vissa som kanske inte riktigt håller med om den saken men det är mitt liv och jag har gjort mitt val av partner som jag vill dela mitt liv tillsammans med och bilda familj med i framtiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

Hej på er goa åh glada människor där ute...vad har ni för er en söndag kväll som denna? Jag och R har hållit på och gjort om lägenheten, det har blivit så mycket mysigare än vad det var tidigare.

Vi började först med att måla om sovrummet och det var ett super bra resultat och likaså i hallen förra helgen vi var båda först lite skeptiska med hallen men det blev även där ett bra resultat.vi blev jätte nöjda båda 2 med sovrummet och hallen.

Så bestämde vi oss för att ge oss på köket denna helg alltså igår men där blev resultatet inte alls som vi hade tänkt oss från början då färgen täckte inte alls och allt blev totalt katastrof.

Så vi ska göra om det sen till nästa helg alltså om en vecka men då blir det bara köksluckorna dom ska målas om då det bara var de som inte blev bra. Åh de kommer bli i en annan färg nuvarande färg inte alls blev bra.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Hästar , Livsstil, Vardag

God morgon alla glada människor...jag sitter på bussen just nu väg in till jobbet. För ännu en dag med stress, det var lite mycket att göra igår och jag är nog ganska säker på att det blir minst lika mycket idag som det var igår.

Nu är vi dock bara 2 personer som gör allting plus lite till förra veckan och veckan innan så hade vi några praktikanter som hjälpte oss ganska mycket att vi hann med allting plus det lilla extra.

Ordinarie så är vi bara 2 st som ska hinna med exakt allting plus det lilla extra men igår så hann vi inte ena allting. Så tvivlar på att vi hinner med allt idag med men det visat sig hur det går idag. Hoppas bara att de3t går bättre idag än vad det gjorde igår.

Likes

Comments

Hej på er...nu var det ju ett tag sedan som jag skrev ett inlägg sist. Det är jätte fint väder jag så det känns ju skönt men det enda minuset är ju att det är kallt. Men annars är det ju helt okej faktiskt tycker jag.

Jag önskar dock att det kunde vara fredag idag istället för måndag, skulle vilja ha lite extra tid men min älskade pojkvän. Han är ju helt fantastisk och underbar på samma gång.

Han är absolut den bästa person jag vet, åh han är bara min 💝💝jag hoppas verkligen att allt löser sig för honom nu med det problem han har nu efter fredag. Så att vi kan börja planera för nästa steg för vårat liv tillsammans.

Det enda jag vill och önskar just nu är att han ska få må bra, det är det enda jag önskar och att vi ska få ett evigt liv tillsammans han och jag. Vi har i alla fall tagit ett steg i rätt riktning.

Nu är det bara att planera för resten oxå men det står på standby just nu tills vi har löst det som vi har för tillfället att fixa. Åh till helgen så ska vi börja måla om i lägenheten så att det blir mer som vårat hem där vi ska bo tillsammans ett tag till i alla fall den får vi se vad som händer.

Om vi kanske flyttar till något större om vi börjar planera lite mer på allvar med att börja bilda familj osv. Men det kommer komma längre fram får man hoppas vilket jag gör.

Men det får framtiden avgöra vilken väg som vi får tillsammans, vi ska i alla fall börja med att måla om i sovrummet så att det blir mer som ett gemensamt hem då vi är 2 som bor där nu.

Han sa det nu i helgen när vi stod åh pratade om vilket färg som vi skulle ha i sovrummet och i vardagsrummet att han ville göra det fint för min skull och att vi skulle sätta min prägel på lägenheten oxå som kommer ge lite mera liv.

Sen får vi se hur det blir nu över jul och nyår då har aldrig riktigt firar jul vilket jag har gjort ända sen jag var liten då det är lite som en tradition i våran familj och även i många andra familjer oxå.

Men vi får se hur vi gör sen när det börjar bli så dags just nu tar vi bara ett steg i taget 5ill att börja med, sen om vi gör någonting nytt och gör våran egen tradition tillsammans han åh jag det viset sig.

  • 3 Readers

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag, Hästar

Trodde aldrig att jag skulle längta hem så pass mycket som jag gör just nu. Jag vet inte direkt varför jag längtar hem men jag gör det bara, jag känner mig nere och hängig utan någon anledning till varför jag gör det.

Jag saknar honom mer än någonsin och känner mig ledsen när jag inte är med honom eller av någon annan a ledning. Jag är jätte orolig för honom nu när han inte mår bra pga privat orsak.

Jag kan känna det djupt inom mig att han inte mår bra vilket gör att jag inte heller mår bra. Jag mår inte bra för övrigt heller plus att jag har ont av sparken sen förra veckan.

Jag fick inte sparken från jobbet utan jag råkade få en spark från en av hästarna på gården där jag jobbar eller lättare sagt att det var ett föl som skickade iväg en spark som varav träffade mig en bit nedanför höften.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

God morgon denna regniga torsdag, idag känner jag att det inte är någon bra dag. Jag blev sparkad av en av gårdens hästar förra veckan eller ett litet föl närmare bestämt.

Åh det sitter i fortfarande, åh just idag så känner jag att det inte är någon bra dag idag eftersom det känns lite mer än vanligt i förr går tror jag att jag inte heller hade någon bra dag men igår var det en bättre dag då kunde jag i alla fall röra på mig lite mer.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Vardag

Jag lever om ni kanske började undra vart jag hade tagit vägen. Jag har bl.a. varit sjuk eller förkyld ett tag och inte mått så där jätte bra direkt.

Jag har inte haft så mycket annat för mig, jag och killen har inte varit iväg någonstans än men just nu lär det dröja ett tag tills vi gör det. Vi har inte heller planerat att åka iväg någonstans.

Vi får se om vi kanske börjar planera lite senare om vi ska åka iväg över jul åh nyår eller hur det blir med det. Om han vill att vi planerar att åka iväg utomlands så behöver jag fixa nytt pass.

Men frågan är att jag inte riktigt vet om vi kommer att åka iväg någonstans tillsammans i år eller om vi kanske väntar tills nästa år i stället kanske känns bättre då det hände en helt oplanerad grej här förra veckan som han behöver ta hand om först.

Sen får vi väl se hur det blir med att åka iväg någonstans tillsammans om det blir inom Sverige eller utomlands vet jag inte, vi har inte pratat om det än och inget är bestämt.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

Skönt med en lugn dag idag...ibland är det verkligen skönt med att bara ta det lugnt en hel dag. Vi vaknade tidigt imorse, satt vakna ett tag men var fortfarande trötta så vi gick och lade oss igen en stund.

Vi lyckades somna om en stund igen vilket var rätt skönt och kanske behövdes efter en tuff och jobbig dag igår. Egentligen var det rätt lugnt på praktiken men det sista vi gjorde igår innan vi slutade som tog lite längre tid än vad vi hade väntat oss.

Men det gick i alla fall, trodde att jag skulle ha sån träningsvärk i armar, ben och ont i ryggen men det enda jag känner av är i båda knäna åh inget annat vilket känns lite konstigt.

Har fortfarande knappt ingen energi sen igår, skulle kunna lägga mig åh sova en stund till men då sover man ingenting inatt istället. Då blir sömnen drabbad om man vänder på dygnet vilket inte alls är så jätte bra om man ska orka upp på måndag igen.

Det verkar lite som älsklingen är lite trött och känner av stressen fortfarande sen igår plus att han inte har tränat någonting på hela veckan. Jag kan inte gå in på mer detaljer om det, han håller på och tvättar i alla fall just nu under eftermiddagen.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Livsstil, Vardag

God morgon denna lite små kyliga morgon...sitter just nu på Tillberga bussen ut mot Tillberga tänk att det redan är 2 dagar kvar på denna vecka sen är det helg igen.

Dagarna har hittills gått i ett...har alltid haft någonting att göra hela tiden så man har aldrig haft det tråkigt eller en lugn stund. Den enda lugna stunden är när vi har lunch annatär det jobb hela tiden.

Hästar som ska täckas och släppas ut i hagen, det ska mockas, fodras, sopas, harvas i ridhuset och mycket mer som hör till en gård. Så man står lixom aldrig sysslolös nån gång.

Det är det som är bra tycker jag att man alltid har någonting att göra hela tiden annars blir det ju tråkigt till slut om man inte har arbetsuppgifter så att det räcker hela dagen 

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Kärlek & Relationer , Livsstil, Vardag

Hej på er alla glada människor, nu var det ju ett bra tag sedan som jag skrev sist. Men jag lever i alla fall och mår bra, jag lever tillsammans med min sambo. Vi har inte flyttat ihop officiellt än men tekniskt sett sätt så gör vi det redan.

Det enda som vi behöver göra eller som jag behöver göra är att hämta resten av mina grejer som jag har kvar hos mamma och göra en adressändring och göra det officiellt om att vi bor tillsammans.

Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu och aldrig varit lyckligare än vad jag är tillsammans med R, han gör mig så otroligt lycklig och vi har väldigt roligt tillsammans han är det bästa som har hänt mig.

Trots våra olika nationaliteter så ha vi aldrig varit lyckligare än vad vi är när vi är tillsammans, han har gjort så att jag sakta men säkert börjat trivas med livet och med mig själv igen.

Likes

Comments