My life, My words, you just go read.
bare bladre ned af, for at se mere

Smil til verden og verden vil smille til dig

Livet er for kort til at tage sig af hvad andre tænker eller siger

om dig så lev livet og giv dem noget at snakke om

Posted i: Interreser

Hey friends 🐵

Jeg har længe gerne ville lægge sådan et indlæg op, som jeg gør nu. For jeg har mugeligheden på min platform, at give et budskab, som jeg synes er noget af det vigtigste man kan gøre. Som jeg har skrevet før er jeg den STØRSTE dyreelsker i verden, Jeg kunne skrive det længste blog indlæg i verden om mine meninger. Men jeg vil forsøge at gøre det lidt kortere, noget af det værste i verden er dyremishandling, og desvære er der nogle som bare ignorere det. Der er den her fond som hedder world animal protection, det er en mega god ting de gør, for de hjælper. Hvis i nogle sinde har været i Thailand, eller har set billeder fra Thailand, ved i måske godt at man kan ride på elefanter. Eller se aber køre på cykel, elefanter har ikke lyst til at optræde for menesker, de er ligesom os, de vil have et frit og godt liv. Dyremishandling er ikke ligesom forkølelse, det går ikke bare væk, de mishandler dyrene så de kan få penge for det. Med kun 50,- kr om måneden kan vi gøre en forkskel, dyrene kan ikke sige nej elle skrive et klagebrev, de har brug for hjæp. Sammen kan vi gøre verden et bedre sted for dyr, vil du ikke gerne se et dyr uden lidelser. Her er et link til World animal protection, det ville være mega fedt vis du ville hjælpe, dette indlæg er ikke reklame. https://www.worldanimalprotection.dk/vilde-dyr-ikke-legetoj DE har også en youtube kanal, der hedder World animal protection, dettte var bare min mening.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Trawel

​Hey friends 🌙

Igår kom jeg hjem fra en super god ferie, i Italien. Min mor og far, bror og jeg har boet i en vens legelighed. ​Den lå cirka 150m fra stranden, så vi badede hver dag. Vandet var rent og varmt, man skulle ikke svømme ret langt ud så var der et koralrev, min bror og jeg dykkede rundt ved koralrevet. Der var mange fisk, store og små, der var også andre væsner. Vi fik pizza hver dag, vi fandt et mega godt sted hvor et stort stykke pizza kun kostede 1,50 euro. Jeg fik også shoppet noget tøj, og noget nogle random ting. Der var tit markeder i byen, det gjorder det bare mere hyggeligt. Vi var på mange restourant, men en som skilte sig meget ud i forhold til de andre var en mega lækker restourant, hvor deres spaghetti seafood smagte MEGA lækkert. Jeg havde jo ikke mine hunde med men der var en sort lille kat, som var rigtig sød som jeg gag mælk hver dag, den var meget kælen og den kunne ikke finde på at gøre en flue fortræd. Dagen vi skulle hjem opholdte vi os på et lækkert hotel 5 kilometer fra lufthavnen, vi fik lækker morgenmad der og der var en stor jacuzzi i vores værelse. Vi fløj til Hamburg og kørte så selv hjem til Danmark, vi stoppede lige forbi min farmor og farfar, vi skulle hente hundene og så havde de lavet lækker aftensmad. Jeg fik pakket ud, og var glad for at komme hjem i mit eget hus.

Likes

Comments

Posted i: Trawel

​HEY FRIENDS🐯

 Idag har jeg har løbet min sædvanlige løbe tur på tre kilometer, sammen med min famile, jeg har lavet frokost til hele min famile, så vi er klar til idag. Jeg lavede en stor æggekage, som jeg havde krydret godt. Efter frokost kørte mine forældre og brødre ud mod en crossbane, som ikke liger så langt væk, vi andre kørte lidt senere. Da vi andre kom der ud, løb jeg op for at se dem køre, for det er rigtig lang tid siden. Det var meget varmt, så jeg havde taget det helt forkerte tøj på, jeg havde taget en sort t- shirt og lange sorte bukser.  Efter en lang cross dag tog vi ud og handlede, vi skulle købe ind til aftensmaden. Vi løbte også lidt til den søde tand, når det er sommerferie er det en regel med hygge til om aftnen. Vi fik rejer med avocado, som forret, bag efter fik vi fisk med sovs og kartofler. Det var rigtig lækkert, vi hyggede meget den aften. Jeg kiggede lige lidt Youtube, inden jeg gik i seng. Jeg gik tideligt i seng den aften, så jeg kan komme tidligere op. 

Likes

Comments

Posted i: Trawel

Hey Friends🌵

Jeg har nu cyklet en lang tur, med min farfar. I sommerferien cykler vi rigtig meget, det er et mega smukt sted at cykle. På den tur var vi nede ved en mega smuk sø, der var en masse åkaner og den lå midt inde i skoven, der var desvære mange der fiskede der nede. Jeg har fået nogle rigtig gode billeder der fra, det var virkelig en fed oplevelse. Nu skal mig og min farmor til at lave pandekager, forhåbentlig smager de godt, Men man ved aldrig med mig i et køkken hehe. Vi har steget pandekagerne, og de blev perfekte, de smager rigtig lækkert

Likes

Comments

Posted i: Lifestyle

Hey friends ☀

Jeg ville lige opdaterer jer på at jeg har lavet en blog mere, den hedder phoebesecond. Jeg blogger mest på den her blog, og jeg bruger mest tid på den her blog. Så bare rolig phoebedk, stopper ikke, den anden blog er meget basic, jeg vil bare skrive om min hverdag. Det vil jeg selfølelig også gøre her, men som sagt er den her blog mit et og alt, så den anden er bare på hyggeplan. Men jeg håber i vil gå ind og tjekke den ud, jeg er mega glad for at jeg tog den beslutning at jeg ville lave en blog mere.

Likes

Comments

Posted i: Fashion

Hey Friends🎈

I dette Indlæg ville jeg lige skrive lidt om smykker som jeg har et godt øje til.

1: Den første er en ring som er fra Jane Kønig, og det er den her Love tag ring. Hvor det er en cirkel med et bogstav, man kan selfølelig selv vælge hvad bogstavet skal være. PRIS 550,- kr


2: den næste er også en ring, den er også fra Jane kønig. Det er en lille blomster ring, jeg synes den ser mega sød ud, og man kan style den på mange måder med andre ringe. PRIS 400,-kr

​3: den her ring er også fra Jane Kønig den er virkelig flot, den er desvære også i den dyre ende. PRIS 950,- kr

​4: den sidste ting er selfølelig også fra Jane Kønig, det er en halskede som er tæmelig basic, men uden tvivl rigtig pæn. Den passer til et hvert autfit, man kan selv bestemme bogstav og længde på kæde.

Likes

Comments

Posted i: Trawel

Hey Freinds🌻

Jeg unskylder for at jeg ikke har lagt et indlæg op, i flere uger. Jeg vil gerne ligge noget op hver dag, men jeg har haft lidt problemer med internetet. for noget tid siden, hvor jeg havde planlagt at jeg ville lige noget op, gik jeg sukkerkold men det er en helt anden historie. 


Lige nu sidder jeg på en campingplads, med min mor og far, to brødre og farmor og farfar, og selfølelig mine elskede hunde. vi har været her snart en uge, det er et mega lækkert sted, man kan lave en masse her. Det ligger ude i en skov, så det er mega hyggeligt. Jeg har en da set nogle egern og hare løbe rundt, det er så dejligt bare at tilbringe mine dage med min familie. Det havde vi virkelig brug for, men jeg har skrevet et andet indlæg om det. Vi hygger hver aften med gril mad, og om aften spiller vi kort og hygger med lækkerrier. Mine brødre køre cross næsten hver dag, men når de holder fridag laver vi en masse sjov. Idag har det regnet lige fra jeg stod op, jeg har shoppet noget sommer tøj, for to dage siden. Men lige nu ser det vist ikke ud til at jeg skal bruge det, men når vi flyver til Italien, hvor der er 30 grader, skal jeg nok få brugt det. Men jeg er sikker på der også kommer nogle varme dage her i Belgien, det er dejligt at vågne op til duften af skov hver dag, spechelt når man har den bedste familie i verden til at nyde det med.  

Likes

Comments

Posted i: Lifestyle

Hey Friends 💝
Jeg tænkte i måske ville lære mig bedre at kende, lad mig starte fra begyndelsen. Jeg er en pige, som har to søstre og tre brødre. Jeg har min farmor og farfar, og selfølgelig mine forældre, og sidst men ikke mindst mine hunde. Jeg har en fantastisk familie, som støtter mig meget. Jeg har selfølgelig også kusiner og fætre, og onkler. Jeg bor på Fyn, og gør i folkeskole. Mine brødre har kørt cross så længe jeg kan huske, så det har været en stor del af mit liv. Da jeg var mindre elskede jeg det, men nu har jeg jo mine egne interesse, som jeg heller vil. Jeg elsker dyr, rigtig rigtig meget. Jeg elsker at komme ud for sitotioner hvor jeg kan hjælpe et dyr, en af grundene til at jeg elsker dyr så meget er nok at de akseptere en som man er, hvis man er god ved dem. Jeg kan rigtig godt lig at købe ting til mit værelse og indrette, mit ynglings slik er p- tærter. Jeg går meget op i mode, jeg elsker at komme ind til koldingstorecenter eller rosengårdscentret, for at shoppe. Jeg elsker at synge, men jeg er alt for genert til at synge foran andre. Jeg kan rigtig godt liv at rejse med min famile, og opleve nye ting. Jeg kan rigtig godt lig at læse gode bøger, når jeg først har fået en god bog kan jeg ikke stoppe med at læse. Jeg kan også rigtig godt lig selv at skrive historier, og eventyre. Jeg kan rigtig godt lig at tegne, og være kreativ med alt mugeligt, som fx at male, at lave figurer med clay lær, osv. Min livret er nachos, jeg kan rigtig godt lig kaktusser og solsikker, min ynglings farve er lilla og blå. Som i nok har fundet ud af ved at læse det her, elsker jeg at lave en masse forskelligt. Men jeg har glemt en ting, og det er at jeg elsker at blogge og tage billeder.

Likes

Comments

Posted i: Trawel

Hey Friends💖
Denne gang snakker vi om sommer, nu er der endelig kun en uge tilbage. Jeg glæder mig så meget, min familie og jeg skal køre rundt i tre uger i campingvogn og autocamper, i udlandet. Mine brødre skal køre cross, men vi skal også lave en masse andet sjov. Jeg glæder mig også til at komme ud og tager en masse gode billeder, med mit indtag mini. For at gøre mig klar til sommer har jeg købt de mest farverige klip-klapper jeg kunne finde, og har fundet en masse opskrifter på is. Jeg har kæmpet mig gennem køerne i tøjbutikerne for at få de flotteste shorts, og T-shirts. Så nu er jeg virkelig klar til sommerferie, jeg magter ikke skole mere, i sommerferie skal jeg ikke tænke på hvad andre tænker om alt jeg gør. Så jeg skal bare slappe helt af, og lægge i lænestolen hele dagen i bagene sol. Jeg kan alerrade dufte saltvandet, det bliver så godt at bade i det lune vand, med mine venner. Jeg husker sidste år med vandkampene, det er bare det sjoveste i verden. Jeg glæder mig til det lækre mad min farmor laver hver sommeraften, og de lækre isdesserter. Jeg håber du vil læse med i min sommerferie.

Likes

Comments

Posted i: Fashion

Hey Friends 💛

Jeg tænkte at for at lære mig bedre at kende, vil i sikkert også gerne høre lidt om min tøjstil. Det var først for et par år siden jeg fandt ud af hvad min stil var, inden da har jeg gået i det mine forældre synes var pænt. De var meget til kjoler, og Mærke vare som FX. Ralf loren eller Boss. De gik efter det stillede, det elegante, det feminine. Ikke for de jeg har noget i mod dyre mærke vare, jeg er bare ikke meget til kjoler, nu kan jeg da sagtens gå ud og finde en flot kjole. Men så er den sikkert fra nelly, H&M eller gina tricot. Jeg er mere til det simple, jeg kan skam godt lig at være fin, men på en anden måde. I tænker sikkert hun har levet i luksus, men det handler ikke om at leve i luksus, det handler om at gå i det tøj man føler sig tilpas i. Jeg var glad for at min mor støttede mig i min tøj stil, det var også svært at ryste sig af det gamle, for når man så på min bror, der gik i det fine mærke tøj og han fik af vide han så mega godt. Men jeg vil ikke få det til at lyde dramatisk, for det var det ikke. Jeg skulle bare lige finde det som jeg godt kunne lig, og så gik det fint. Jeg kan godt lig det jeg går i og jeg føler mig tilpas i det, så man behøver ikke at købe de dyre mærker, for at se godt ud. 🎀 

Likes

Comments

Posted i: Trawel

Hey Friends💗

Det seneste stykke tid har været lidt sjovt, man går helle tiden og tænker på sommerferie. Min hund har været i løbetid, så vi har ikke haft vores anden lille hund hjemme. (måske laver jeg et indlæg om mine hunde). Jeg får ikke mange lektier for, på grund af året næsten er slut. Så jeg har haft meget overskud, her for tiden. Desvære har jeg brugt meget af tiden på at se NETFLIX, jeg har selfølgelig også lavet andet. Jeg glæder mig bare til at få ferie, så kan jeg få en masse tid med min familie. Det bliver så lækkert, at jeg bare skal være sammen med min familie. Som er det vigtigste i verden, jeg skal nok skrive mere om det på et andet tidspunkt. Men følelsen af bare at gå og vente, er mega trætene. Jeg ved allerede vad jeg skal pakke, jeg føler det går så stærkt her for tiden. Inden jeg for set mig om er det en ny dag, jeg glæder mig bare til at komme væk fra skolen. Ikke fordi jeg hader at gå i skole, jeg ser bare det samme dag efter dag efter dag. Jeg vågner klokken syv, gør mig klar til skole og tager afsted, jeg går i skole 6-7 timer. Jeg kommer hjem, og så sker der ikke en hulens meget. Det bliver godt at komme ud at rejse, og se noget nyt. Det bedste er når min familie og jeg køre rundt sammen i udlandet, og tager på campingpladser, mens min bror køre løb. Vi hygger, og laver en masse sjov. Det bliver en fantastisk ferie, og der gør mig glad at tænke på at det ikke bliver den sidste gang. 🌺 😘
'

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Lifestyle

  • Hey friends💙
  • IDAG er det mandag, den værste dag på ugen. Jeg kan ikke helt vene mig til at stå tidligt op efter weekendt, så det ender altid med at jeg er lidt sent på den. Jeg har ikke ret langt at gå op til skolen, men jeg er stadig lige ved at komme forsent. Jeg kan se på alle i klassen de sidder og gaber, men det gør mig endnu mere søvnig at tænke på at jeg skal være i skole i syv timer. Jeg synes vi har alt for lange skole dage, og det er jeg vist ikke den eneste der synes. Jeg går i seng klokken ni i hverdagen, sådan at jeg ikke er alt for morgensur😊 . Men jeg skal jo bare være glad for at jeg kan gå i skole, det er der jo nogle der ikke kan. Så tænk på det, hver mandag☀ .

Likes

Comments

Posted i: Familie & venner

Hey friends 💜 idag vil jeg gerne skrive om min fantastiske storesøster, min storesøster udlever sine drømme på fuldskrue. Hun bor i Frankrig med sin kæreste og hendes barn hver halve år, jeg savner hende meget når hun ikke er her. Den 23 december fik hun en lille dreng, han er den sødeste lille baby jeg har set. Min søsters kæreste står på ski, han er rigtig god til det. Når de er her hjemme bor de i et kolonihavehus, det et rigtig hyggeligt. De knokler med arbejde, for at tjene penge til de skal afsted igen. Men i år kan hun jo ikk arbejde, for hun har fået en baby. Jeg husker stadig alle de gange hun sagde hun glædede sig til at få en baby, og nu et det sket. Hun er rigtig glad, hun er rigtig god til børn. Hvor jeg måske ikke er så god til at hontere en baby, den bedste ting ved min søster er nok at hun er sådan et glad og positivt menneske. 🌻😘

Likes

Comments

Min storebror køre Motorcross, det er en ret ekstrem sport. Vi køre tit til udlandet, hvor han er en del af et team. Han køre også de fleste løb i udlandet, han er rigtig god til det. I 2013 var han ude for en meget slem ulykke, han havde fået indre blødninger i hovedet. Begrund af hans sport, helle familien vil helt sikkert have han ikke skulle køre igen. Han lå i koma i 4 uger, da han vågnede igen kunne han ikke snakke. Det var det værste der skete i mit liv, jeg troede faktisk ikke han blev den samme igen. Efter et langt ophold på hospital, var han klar til at komme i genoptræning. Han klarede sig godt, vi blev alle lykkelige den dag han fik lov til at komme hjem. Idag er han den samme bror, han et da blevet lidt forandret. Men ikke noget helt alvorligt, han køre stadig cross idag og han gør det fantastisk.

Likes

Comments

Idag har jeg lagt et indlæg op, men jeg tænkte hvorfor ikke et mere. 😜

I går sad jeg med min lille hund Armani, han havde to tæger. 😖

Jeg gik lidt i panik, for vi havde ikke noget til at trække den ud med. De var helt små, så de havde ikke sitet der i lang tid. Den første sad ved øret, vi prøvede at rive den ud med en negleklipper. Men jeg fik ikke hovet med, så det var jo ikke så godt.😥

Dar jeg forsøgte at rive den anden ud, fik jeg ikke hovet med igen!!!!. Min Farfar var sikker på at vis man puttede smør på vil hovet falde af, det lød temmelig skørt. 😂

Jeg skrev til min støre søster som er viternersygeplejeske for dyr, Hun sagde at den døde efter noget tid. Så vi har puttet smør på vores hund, for ingen nytte. 😂 😂

Men det var nok bare en sjov lille viden, hvis jeres hund har tæger.


Likes

Comments

Posted i: Lifestyle

Hey friends

Idag er det søndag, jeg sidder på mit værelse. Der er lidt koldt, men tanken om at jeg nu skal skive et blog indlæg op, gør mig varm. Det er som om jeg er lidt nervøs, Det er mit første indlæg, det bliver nok ikke det mest spændene. Jeg lover der kommer nogle spændene indlæg op, forhåbentlig også nogle sjove og interessante indlæg. Dette er bare et indlæg, for at sige "hej". Jeg håber i vil følge med i mit liv, fortsæt god dag. 😉 🌺


Likes

Comments

skriv til mig hvad i synes om min blog