Igår var jag i en kompis tatueringsstudio och fixade min tatuering jag har på benet. Det blev fruktansvärt bra och jag kunde nog inte blivit nöjdare med en fix av den tatueringen.

Idag har jag tid hos frisören för att göra något jag längtat efter! Jag är väldigt spänd för detta då jag har tjatat om detta så länge, och du ska det äntligen hända, haha.

Jag kommer inte avslöja vad det är, men bild kommer på resultatet!

Senare idag ska jag till gamla lägenheten och flytta ut de sista och städa ur, för på tisdag kommer ett par att flytta in där - vilket innebär att jag får tillbaka min deposition för den lägenheten!

Ha en bra dag så länge nu!

Pussa!

Gillar

Kommentarer

​Hejsan hoppsan!

Löningsdagen är äntligen här, och det är bonus denna månad också. Det är verkligen behövligt nu när jag kanske tjuvat lite för mycket från sparkontot, haha.
Denna vecka har varit fullproppad med saker jag ska/måste göra - men det bästa är sparat till sist.

På fredag ska jag fixa min tatuering hos en kollega - den ska äntligen bli mer åt hållet jag ville ha den, istället för så som den är nu (vilket jag är missnöjd med).
På lördag ska jag till frisören och äntligen få göra något jag tänkt på i månader, men haft för mörkt hår för att göra. Så nu är det äntligen dags! 
Jag laddar upp en bild när det är klart.

Nu måste jag fortsätta jobba igen, men jag kommer att uppdatera mer under veckan om hur allt går.

Puss!

Gillar

Kommentarer

3 år har gått, sedan jag skrev senast. Tre år och mer, sedan jag uppdaterade denna bloggen.
Jag är på Malta igen och det går riktigt bra här för mig.

Jag är omringad av underbara människor och jag trivs fruktansvärt bra!
Jag har fina vänner som finns där för mig och som stöttat mig i mina upp- och ner gångar det senaste året. Jag kan inte tacka dem nog för vad de gjort för mig!

Det är väldigt mycket som ändrats sedan jag skrev här - Jag är tillbaka på Malta, jag jobbar på ett annat företag och är omringad av helt andra människor än förut.
Jag tog beslutet att flytta tillbaka till Malta för att jag i dåläget inte alls kände mig klar med Malta, jag var tvungen att lämna av andra anledningar. Jag måste säga att det beslutet har tagit mig till möjligheter jag aldrig skulle ha fått annars, och jag är fruktansvärt glad för mitt beslut!
Jag trivs fruktansvärt bra på mitt nya jobb!

Jag har så mycket jag vill skriva, samtidigt som jag har skrivtorka..
Jag sitter på kontoret nu och ska försöka jobba lite, då jag inte riktigt gjorde så bra ifrån mig igår.
Men jag kommer med mer uppdateringar snart!

Puss!

Gillar

Kommentarer