vilken dag det har varit.
hyfsat lungt på morgonen m.m
sen efter 14.00 så åkte vi med morfar och Melanie till Forentorp som ligger en bit utanför falköping och lekte lite och så kasta Melanie pil, sen så fiska dom i fiskedamen Melrose vann en stor påse med godis och Melanie vann hårsnoddar som dom hade gjort som en klubba, dom som hade det tyckte att även jag behövde ha lite snoddar så dom tyckte jag skulle fiska med hehe 🤣.
Ja sen kolla vi på en rolig snubbe som jonglera med käglor m.m och så fick Melanie vara med har nog bild på min systemkamera när hon är med, men han gjorde allt möjligt..
Ja sen börja det regna lagom  till allt var
slut så gick vi till bilen stanna halvvägs för att det regna jättemycket så morfar gick o hämta bilen o vi stanna kvar under ett träd så barnen hitta sniglar stora som små 😁😂..
Ja sen när vi var hemma så laga man mat och Melrose bada lite.
Sen har man inte gjort så mycket mer

ps 23 av 30 inget sug längre dock försvann det för ett tag sen
och har fått jobbig blåsor i munnen  som är jättejobbigt 🤔😐😑

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

har inte så mycket o skriva idag kan jag säga direkt..
löningen var idag så det var gött. har fått storhandla lite ! och så har man köpt jordgubbar och det gilla melrose :)
sen har vi bara tagit det lugnt hon vila lite på soffan när jag greja lite
sen ringde hennes morfar idag och fråga vad vi skulle göra imon sa att jag inte hade något planerat än att gå en sväng!
men dom skulle hämta upp oss vid 14.00 så skulle vi åka till ett ställe kommer inte ihåg vad det heter. men vi kommer nog att få det roligt iallafall.
mer orkar jag inte skriva nu!
22 av 30 dar utan eneridricka så det är gött
Likes

Comments

vilken dag det har varit.
Varit hyfsat trött men vi sluta lite tidigare idag så jag kunde göra ordning hemma och gå till affären och handla lite så man slapp och göra det med lillan :P
sen hämta man Melrose på dagiset och gick till kompisens garaget och prata lite med han,
sen gick vi hem så kom han förbi så va vi i affären då han behövde handla lite sen satte vi oss och käka mjukglass då Melrose fyller år idag hehe!
sen när vi kom hem så käka vi lite sen däcka hon i soffan bredvid mig.
imon får vi se vad som händer efter jobbet och så har vi möte på jobbet och så skulle vi få tårta så det är ju lite gött iallfall nu ska jag snart ta och sova!

21 av 30 helt awesome

Likes

Comments

idag är det ingen vanlig dag 😀
min älskade dotter blir 3 år idag
tänk vad tiden går fort att det har gått hela 3 år då du kom till värden det har varit en underbar tid.
Har gått mycket upp och ner,
man har fått bättra på sitt tåla mod när du inte lyssnar m.m men pappa älskar dig över allt annat på jorden det ska du veta

Likes

Comments

Så vad ska man skriva om denna dagen???
ja vad finns de o skriva haha.
Nä men man har jobbat har gått hsnsls bra förut om strömmen gick på hela området så man kunde inte dammsuga 😁 men gick ner på frukost och satt sär en stund sen gick tillbaks då va strömmen tillbaka så vi kunde göra det sista i huset vi var i.
sen när man kom hem så fixa man lite sen blev det en sväng till garaget satt och vänta på polaren då vi skulle ha bordet och skåpet som var där, bar upp de till lägenheten o fixa ordning det och kan säga att det blev super fint.
ja sen åkte vi till Ica o handla sen släppte han av mig på pizzerian då jag var för slö för att laga mat så beställde och gick hem sen har man glott på en serie och tagit em duchs sen spela man lite och nu ligger man i sängen då man är sjukt trött.

Och imorgon fyller min älskade dotter 3 år ska bli så roligt. Var även på öob och köpte en present ska köpa något mer men vet inte vad än hehe..

20 av 30 10 dagar kvar så har jag fixat det ..

Likes

Comments

trött idag! ny dag nya möjligheter kan man säga sjukt seg som fan! så varit chill på jobbet.
och så har man haft vaktmästeri var bara och ta och vika lite filtar och kolla sängar och dra upp en soffa som hade blivit lite fel kastad. sen när man kom hem så har man tvättat och lagat mat blev kyckling med ris och curry och sen har man bara chillat!


19 av 30 nu


Likes

Comments

vilken dag de varit,
polaren fråga vid 11 tiden om jag ville hänga med upp till Willys så att jag kunde göra det, sen blev det även en sväng till lidel med.
sen kom man hem fixa ordning lite sen gick jag panta men blev inget med det då maskinen var paj, så blev inget av det.
när jag kom hem så var jag upp lite grejer på vinden sen har man dammsugit och skurat golvet sen satt man lite vid datorn och kolla lite och la upp en ny Vlogg på youtube.
och nu ligger man i soffan efter ha duchsat  ha det gött.
dock har man ont i huvudet nu

fan kan det va dag 18 av 30 nu

Likes

Comments

då var man hem kommen!
fick grillat så det var gött sen har vi varit på upptäcktsfärd lite och kollat in ett kalkbrott tog lite foton och filma lite så ska la fixa ordning Vloggen! men gör det imorgon för nu orkar jag inte det hehe.. ska även regrediera bilderna jag tog på kompisens bil, ja mer finns det nog inte att skriva nu,

dag 17 av 30 hehe
Likes

Comments

tja på er alla hoppas det är bra med er!!
vilken dag det har varit.
Kolla klart på filmen o det de vet ni.
sen städa jag o fixa lite i lgh skulle panta flaskor men blev aldrig av spela och streama istället.
Sen ringde en polare och fråga om jag var i plantis och kolla på bilutställningen, så spela klart och gick dit sen hängde man med dom och käka glass på Mösseberg.
och nu är man hemma hos han

Likes

Comments

yeay låg och drog mig en stund i morse! sen tog man en duschs efter det blev det o fixa ordning pannkakor! och så har man suttit och kollat på The fast and the Furious [Den nya] sjukt bra var den! nu vet jag inte vad ja ska göra om jag ska fixa lite med pant sen dra och panta får se vad som händer! måste kolla tvättid med!
mejn det jag orkar skriva nu

ha det gött nu ska ja pissa
Likes

Comments