Miss Monroe

Alltså denna ponnyn! Hon är så sjukt fin i hoppningen just nu. Så sjukt kul att det går så bra nu. Idag ska jag hoppträna för Malin. Ska se om jag kan få mamma, pappa eller någon att fotta. Men det ska i alla fall bli kul. Jag älskar ju att hoppträna och Malin är en grym tränare.

Hoppas det går lika bra idag som förra gången eller bättre. Jag och Monnie är sjukt taggade i alla fall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så står det Dressyrträning för mamma på schemat. Eller rättare sagt jag och Vilma ska träna för mamma. Vi ska vara framskrittade och klara till kl 18.00.

Men igår så red jag, Vilma och Wilda på terrängbanan. Det gick bra. Vi travade upp för kullarna och skrittade ner. Sen skrittade vi bort till padocken och bytte hästar lite. Jag fick rida Wildas ponny Ella. Wilda fick rida Vilmas ponny Trisse och Vilma Monnie. Det gick jätte bra och det känns som att det är bra att komma upp på lite andra ponnys en sin egen.

Likes

Comments

Hej! Nu hade jag tänkt visa er en hoppövning som jag tycker om.

Den går till så att man rider serpentiner och varje gång man rider över medellinjen innanför fyrkants spåret ska man hoppa ett litet hinder. Jag kör på sockerbits hinder.

Detta är en bra övning för man behöver tänka mycket på vägen och vart man ska rida efter det lilla hindret.

Sedan kan man ju självklart höra detta till en evighets bana!

Hoppas nu gillar inlägget och övningen!

Likes

Comments

Ridpass och tips

Idag står det backträning i terränghagen på schemat med Vilma och Wilda. Vi har inte jätte mycket backar men några få har vi så det får la duga. Vi ska rida runt 4 halv 5 tiden.

Jag hade egentligen tänkt att rida dressyr med fokus på galoppen idag. Men så blev det inte. Jag och Vilma ska ändå träna för mamma imorgon och jag red dressyr i förrgår och det gick så sjukt bra i både traven och skritten, men inte direkt i galoppen.

Detta blev bara ett kort och snabbt inlägg, hoppas det var ok för denna gången.

Likes

Comments

Vad tog sommaren och det fina soliga strandvädret vägen? Var det dom få soldagarna vi redan fått som var våran sommar?

Är det redan höst?

Skämt och sidor men det värkar som att det blir en riktig svensk sommar i år. Alltså regn, regn, regn...

Tråkigt! Jag som hade sätt fram emot att kunna rida ute i det fina varma vädret. Det är klart att det kan vara rätt skönt att rida när det inte är jätte, jätte varmt men jag saknar ändå att rida i värmen. Det är klart hästarna får inte lika mycket flugor och skit på sig om det inte är så jätte varmt men ändå. Jag vill ha riktig sommar! Jag vill ha värme, inte mulet med lite regn.

Bilder ifrån förra sommaren.

Likes

Comments

Hej!

Idag så åkte hela familjen upp till min kusin i Göteborg med hästsläppet och en massa möbler i. Men kan ni gissa vad som hände när vi skulle åka hem?

Jo vi skulle köra up på motorvägen och helt plötsligt kom en buss och körde på släpet på sidan. Jag kände hur den liksom slog i och såg när en stor svart grej flög av ifrån bussen. Vi körde av motorvägen så snabbt som möjligt. Bussarna i Gbg är ju blåa så man ser hur hästsläppet hade fått blå färg och hur det hade böjts lite. Jag säger bara att det var tur vi inte hade hunnit köpa ett nytt eller hade Monnie i släpet. Tänk vad som hade kunnat hända om det var Monnie som stod där inne.

Likes

Comments