BIOEFFECT™ EGF serum

EGF står for Epidermal Growth Factor, og er et protein, som naturligt finds i huden. Børn og unge har høje koncentrationer af naturligt EGF, og derfor er det også kendt som hudens fornyelsesprotein. Med alderen bliver den naturlige koncentration af EGF i huden dog formindsket, og det betyder at huden fornyer sig langsommere. I praksis begynder dette allerede i 30-årsalderen, hvilket betyder, at huden bliver tyndere og dermed mere sårbar. Dette udvikler sig løbende til fine linjer og senere rynker.

Effektiv reparation med BIOEFFECT™ EGF serum

BIOEFFECT™ EGF serum indeholder aktive EGF proteiner, som stimulerer hudens naturlige mekanismer til reparation, når hudceller beskadiges. Dette sker automatisk med alderen, men kan blive fremskyndet af dårlig søvn, sol, vind eller rygning. Dette gør BIOEFFECT™ EGF serum til oplagt førstehjælp til din hud, når den naturlige koncentration af EFG proteiner i din hud begynder at svinde ind.

Med BIOEFFECT™ EGF serum bliver din hudcellers egen genetiske fornyelsesproces genaktiveret. Dette betyder at BIOEFFECT™ EGF serum har en effekt, som er unik i forhold til andre hudplejeprodukter på markedet.

Anvendelse

Målet med BIOEFFECT™ EGF serum er at forene natur og videnskab for at skabe det optimale produkt til foryngelse at hud. Derfor er produktet baseret på naturligt EGF protoner, som er udvundet at bygplanter. Dette gør denne hudplejeserie til den første, som er plantebasseret, hvilket er resultatet af 10 års forskning.

Du behøver blot bruge fire dråber at BIOEFFECT™ EGF serum for at dække ansigt og hals. Det betyder også, at 15 ml holder til omkring tre måneders forbrug. Før du påfører BIOEFFECT™ EGF serum, bør du rense din hud for eventuelle make-up rester og lignende. Det anbefales især at anvende BIOEFFECT™ EGF serum før sengetid, da huden regenerer i løbet af nattetimerne. I denne periode vil huden også udskille affaldsstoffer og cellefornyelsen er på sit højeste.

For optimal effekt - BIOEFFECT™ EGF Day serum

BIOEFFECT™s serie af hudplejeprodukter er unikke idet de påvirker hudens celler på et genetisk niveau. Dette er med til at øge produktionen af kollagen og elastin, hvilket genopbygger den elasticitet, som huden har tabt. Med pleje af BIOEFFECT™ produkter, vil du opleve, at huden får en sundere og mere frisk overflade. Dette reducerer synligt eksisterende ældningstegn og sænker ligeledes den fremtidige ældningsproces.

Hvis du vil opnå optimale resultater med BIOEFFECT™ EGF serum, kan vi anbefale, at du kombinerer den med BIOEFFECT™ EGF Day serum, som er speciallavet for at forlænge den nattelige effekt af BIOEFFECT™ EGF serum. BIOEFFECT™ EGF Day serum er nem at fordele ud over huden, og giver en perfekte base til make-up, da den absorberes øjeblikkeligt.

Likes

Comments