Header

Nu ska jag gå modell på MODELIVE på Malmö Live, coolt va?

Vi är 20 stycken som ska gå modell på lördagen den 24:e oktober efter att ha gått vidare från två uttagningsetapper. Sen från lördagen så kommer 10 stycken gå vidare till söndagen, där utses en vinnare som får;

Kläder värde 30.000 kr

Daniel Wellington Klocka

Kontrakt med Sweden Models

Så nu hade jag tänkt fokusera bloggandet mot pengar. Aktier för att vara mer exakt. Jag ska börja blogga på wordpress för att samtidigt lära mig den plattformen. Här är en länk till den bloggen!

Tack för mig PEACE OUT!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har du sett Tre.se nya reklamsnutt på tv?

Då undrar du säkert vilken låt det är som spelas i bakgrunden. Svaret är:

Det har även gjort ett par härliga remixer på MNEK's låt ( The Rythm ) som definitivt är värda att lyssna på!

Likes

Comments

Jag har fått helt nojja på Nike helt plötsligt. Kanske det är för jag hittat skitsnygga skor och så kan man designa sina egna skor för typ 1700kr. Det blir inte bara precis som man vill ha det, det är lite kul på vägen.

Dem två första har jag "designat" själv och dem andra fanns redan. Det hade varit kul att ha en "speciell och unik" sko men är lite osäker fortfarande... 😋

Så nu har jag ett litet problem. VILKEN SKO SKA JAG KÖPA?? Dem kostar ungefär samma allihopa.

#1 : Roshe One ID
#2 : Roshe One Flyknit ID
#3 : Air Jordan Future Low
#4 : Jordan Instigator

​PS: En av mina FAVVO låtar JUST NU!=

Likes

Comments

Så. Idag var jag och blev plåtad för min portfolie hos en professionell fotograf. Får bilderna om ca 14 dar.

Jag startade bloggen för trehundrasextioen dagar sedan. Men först nu, nära på ett år efter första blogginlägget så har jag börjat ta det seriöst. Jag tog studenten för ungefär ett år sedan. Nu har jag gått ett år på en annan skola. Lärt mig massor av nya grejer. Rest till ställen jag aldrig varit på. Gjort grejer jag aldrig ens tänkt på att göra innan.

Jag var 18 och ville bli modell eller arkitekt. Idag vill jag bli modell eller programmerare ((whaaat?) I know, right??!). Efter att jag verkligen släppt ut min kreativitet till 200.000% i ett helt år så känner jag att jag vill ha det som en hobby. Det tror jag iallafall. Jag vet ärligt talat inte vad jag vill längre. Jag har velat bli arkitekt sen åttan, nian typ men nu vet jag inte längre. Jag vet att jag inte kom in på Arkitektskolan i Danmark.

Men får se om jag kommer in i Sverige och ta det därifrån.


Likes

Comments

Jag har en jättekonstig grej som händer med mig. När jag har lärt mig någonting, typ i skolan eller något så känner jag inget behov av att fortsätta göra det igen. Så fort jag vet HUR man gör VILL jag inte göra det.

Typ vi hade ett projekt med screentryck i skolan, där det kom en kvinna som jobbar med sånt och så lärde hon oss hur man gjorde. Så gjorde jag min egen. Sen va det slut med det. 

Samma sak med att måla med oljefärg, kolritningar, göra affischer och programmering. Någon som känt likadant? Jag vill lära mig nya saker men så fort jag har lärt mig det så boom, nothing. 

  • Privat
  • 154 Readers

Likes

Comments

Varje dag plingar det till i telefonen och något sorgligt har hänt. Idag va det en 24-årig kvinna som skulle bli utkastad för hennes mamma dog i cancer eller nåt. Igår va det en skjutning i Göteborg, innan i vecka. Var det en man som blev utvisad för att han tjänade för lite på sitt jobb.
Allt jag känner till slut efter allt som händer hela tiden är, vem bryr sig.

Såklart suger det för personen det händer för men jag kan inte tycka synd om alla dessa människor. Det går inte. It's too much. Men jag oooooorkar inte bry mig.
Jag borde bry mig men öööööhhhrrrgghh.

Jag hade såklart också velat att folk skulle hjälpa mig eller bry sig om något hemsk hände mig men grejer som att en kille blir utvisad eller någon inte kan bo kvar där dem bott innan är inget.
100, kanske 1000-tals människor dör varje dag. Man kan inte bry sig om alla. Hade varit deppig hela tiden.

Låter kanske lite cynisk men så är det bara.

Nu ska jag sova. Jobb imorgon. Whoopdihoo!

Likes

Comments

Tja! Jag har startat ett par instagramkonton som var dag lägger ut bilder från tumblr, bla. Natur, Arkitektur och Bilar.​​

Klicka på någon av bilderna för att gå till kontot eller sök på instagram efter:

ttumblrluxury

ttumblrcars

ttumblrnature

tumblrarc

tumblrgirlsnow

Det skulle uppskattas ifall ni ville följa eller dela till någon ni vet följer liknande sidor. Men eftersom jag startat dessa kontona så har jag inte riktigt tid med att göra lika många tumblrinlägg här. Så om ni verkligen tyckte om dem så följ de kontona på instagram istället!

Likes

Comments