Hej alla goa och glada!

Nu är det äntligen helg, som jag har längtat. Idag kommer jag förhoppningsvis att bara mysa med familjen hemma, vilket jag förmodligen kommer göra imorgon också. Däremot måste ska jag även hinna med och handla med mamma och pappa, samt att ta en längre promenad med våran hund. Söndagen vet jag dock inte vad den har att erbjuda. Det återstår att se.

Ha en trevlig helg!🎉

Bjuder på en bild av våran hund🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har jag inte så mycket inplanerat, förutom att kämpa mig igenom skolan. Vi har ett prov imorgon som jag måste plugga till och en inlämningsuppgift som ska in nu på fredag.

Nästa vecka däremot slipper jag skolan, då vi ska ut på praktik. Jag och en nära vän till mig ska praktisera med Swedbanks jurister inne i Örebro. Kl. 09:00 ska vi befinna oss på deras kontor.

Detta är något som jag verkligen ser fram emot. Att hitta praktikplatsen däremot var ganska svårt då vi säkert ringde runt till minst 10 olika företag, organisationer m.m. som har personal som arbetar med juridik innan vi fick napp.

Ha en trevlig vecka allihop!☺️

Jag och min nära vän som för övrigt heter Lovisa 🙌🏼

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag. En dag som jag har längtat till hela veckan. Skolan slutar idag 14:20, vilket är skönt då jag och en av mina bästa vänner tänkte träna. Sedan, när jag kommer hem, kanske jag blir tvungen att sätta mig och plugga lite historia, då vi har en uppsats som ska vara inne på måndag. Däremot tror jag inte att jag kommer ha någon ork till detta så det blir nog så att jag skjuter den till på söndag. Brukar oftast vara så att jag är ute i sista stund.

Ha en trevlig helg allihop!🎉

Likes

Comments

​Hej!

Jag är en 17-årig kille som går andra året på Ekonomiprogrammet, vilket jag tycker är rätt så kul. Jag bor tillsammans med min familj i en villa utanför Örebro. På fritiden gillar jag att umgås med vänner, titta på film eller serier och läsa. Däremot hamnar detta en bit ner på prioriteringslistan då jag har andra saker att göra, exempelvis plugga. Pluggandet och skolan tar upp en stor del av  mitt liv, vilket jag tycker är synd då det finns så mycket andra roligare saker som jag vill göra. Dock så är detta nödvändigt om jag vill komma in på Högskolan efter gymnasiet. Det program som jag skulle vilja läsa efter mina avslutade gymnasiestudier är Juristprogrammet, då juridik är ett ämne som intresserar mig och något som jag skulle vilja jobba med. Vart jag vill studera är däremot oklart. Det beror helt och hållet på hur mitt liv ser ut då. 

Likes

Comments