Header

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Der er vist ikke et bedre tidspunkt end Januar til at offentliggøre min trænings dagbog. Så gå ind og subscribe og bliv lidt motiveret til at holde dig sund og stærk på en nem og menneskelig måde.

Jeg forsøger meget at holde gejsten oppe når jeg træner så jeg ikke ser det som en straf. Jeg kommer også til at uploade en del om alternativer til "den traditionelle træning". Det behøver nemlig ikke at være en tur i fitness centeret hver gang. Hvis man er kreativ nok eller bare har en stor træng til at komme ud og opleve ting, vil du opdage at der også kan være en god træning i mange andre ting såsom skøjter, klatrevæg, cykle mountain, svømmehal , hoppeland, en tur i kano ved nærmeste sø, ski, vandski m.m. Ja selv en spa tur kan hjælpe på motivationen, så man skal også huske at forkæle sig selv med andet end chokolade når man så har ydet en hård træning.



Likes

Comments

Jeg elsker Emmerys hjemmelavede granola og fandt derfor opskriften som i finder nederst i indlægget.

EMMERYS HJEMMELAVEDE GRANOLA


(Ca. 750 g)

80 g honning
80 g vand
80 g solsikkeolie
1⁄2 vaniljestang
80 g rørsukker
1 knivspids kanel
2 knivspids salt
250 g havreflager
80 g mandler
65 g græskarkerner
35 g sesamfrø
35 g tørrede kirsebær
35 g rosiner
35 g tørrede tranebær

1. Kom honning, vand og solsikkeolie i en gryde. Flæk den halve vaniljestang, skrab kornene ud, og bland dem med rørsukkeret. Kom vanilje og rørsukker i gryden. Tilsæt kanel og salt, og lad massen koge op.
2. Bland havreflager, mandler, græskarkerner og sesamfrø, og fordel det i en bradepande med bagepapir. Hæld den varme masse fra gryden over de tørre ingredienser i bradepanden, og bland godt.
3. Sæt bradepanden i ovnen ved 140 grader, og rist granolaen i 3 omgange á 40 minutter. Vend godt rundt i granolaen efter hver omgang i ovnen.
4. Lad granolaen køle af efter sidste tur i ovnen. Vend kirsebær, rosiner og tranebær i. Opbevar granolaen i en lufttæt beholder. Den kan holde sig i tre måneder.



Likes

Comments

H&M 👌🏽

Det gør mig så lykkelig at, et par solbriller til 79kr kan gøre mig SÅ LYKKELIG 😍

Likes

Comments

ROASTED CARROTS AND KALE

INGREDIENTS

  • 10-20 colored carrots
  • Kale
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 teaspoon cumin
  • 1/4 teaspoon salt

Dressing

  • Creme fraiche
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 garlic
  • 1 teaspoon dijon
  • 1 teaspoon honey


Topping

  • sesame seeds and chopped parsley topping
  • Almonds topping

INSTRUCTIONS

  • Preheat oven to 200°.
  • Thoroughly wash carrots and Kale. Toss in olive oil, then sprinkle with cumin and salt.
  • Place carrots on a roasting tray. Roast for 40 minutes, tossing carrots with a spatula halfway through.


  • Divide the kale among 3 sheet pans or roast them in batches. If you put too much kale on one pan, it will steam rather than roast and will never become crisp. Roast for 15 minutes, until crisp.


  • While carrots are roasting, make dressing. Whisk together all ingredients in a small bowl. Once carrots have finished cooking, place on a serving tray and drizzle with dressing, sesame seeds, and parsley.

Likes

Comments