Jag hade tänkt att jag skulle ha jätte mycket att skriva om här på Kanarieöarna. Men jag kan inte komma på någonting...

Men en bra sak är att dom har GB glass här. Haha, hur kom jag in på de?

Men jag kan berätta lite som händer när jag kommer hem. Monnie ska byta stall ganska direkt efter vi kommit hem. Men vi ska stå kvar på anläggningen vi står på nu. Bara byta till ett av dom andra stallen. Så vi ska fixa massa med det.

Sen så måste jag klippa och färga håret. Tror det blir en massa blonda slingor. Just nu har jag ca 50 blonda slingor och blont längst ner. Så vi ska la göra samma sak igen tror jag.

Vad händer mer när jag kommer hem då? Asså jag vet inte riktigt, det gamla vanliga antar jag. Vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis startat en ny blogg, Nähä! De fattade ni ju inte!

Men i alla fall, vi får se hur detta kommer att gå. Jag har sen innan haft två andra bloggar. Fast dom bloggarna var bara inriktade på häst och ridsport. Jag har nämligen en ponny som jag kommer att skriva en del om. Men dom bloggarna har dött ut. Eller rätare sagt så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om så därför så blev de dåliga inlägg. Ett dåligt inlägg är som ett dåligt tv program, ingen vill se på det. Men nu ska jag försöka hålla denna blogg uppe. Den kommer inte vara helt inriktad på hästar så det kommer bli lättare att uppdatera med bra inlägg.

Men nu kanske ni undrar, vem e du?

Ja... det är faktist en bra fråga. Alltid lika svårt att beskriva sig själv men vi kan la börja med "basinformationen", långt ord det där..

Men jag är en "vanlig" tånoring som heter Philippa. Jag är en så kallad typisk svenne. Blek, mellanmjölk, typ blont/råttfärgat hår "egentligen" och klarar mig Max 15 min en svensk sommar utan solkräm utan att bränna mig.

Ja, vad ska jag berätta egentligen?

Jo, jag älskar choklad och är mer eller mindre besatt. Favorit artisterna är nog Eminem och Justin Bieber för tillfället. Jag är ganska lat och inte ett särskilt stort fan av skolan men jag försöker i alla fall. För vem vill ha ett skitjobb som vuxen?

Jag tror att detta räcker för detta inlägget. Det blir bara ut tråkande om det är för långt. Men jag tror att det snart kommer komma ett presentations inlägg om min ponny Monnie så håll utkik.

Men bara så att ni vet för tillfället så är jag på semester på Kanarieöarna så det kanske blir lite segt här till en början. Jag blev bara så sugen på att börja blogga igen så jag kunde inte vänta med att starta den tills jag kom hem. Jag var bara tvungen att starta den nu.

Men nu ska jag sluta skriva, hade!

Likes

Comments