Nu har Monnie flyttat stall och det känns jättebra. Alla är jättesnälla och Monnie verkar trivas.

Nu har vi äntligen höstlov. Såå sjukt skönt att slippa åkta till skolan och slippa allt drama o falskhet. Jag vet faktiskt inte vad som kommer att hända under höstlovet. Inga direkta planar men ska nog för det mesta vara i stallet och med kompisar.

Kl 15.00 så ska jag och Annie ta in ponnyerna sen så ska jag och Vilma rida ut i skogen. Hon ska rida min ponny och så ska jag rida Ella som jag har ridit nu i ett par dagar. Det ska bli kul. Just nu har inte Vilma någon ponny så då tänkte jag vara snäll o erbjuda henne att rida Monnie för jag vet att hon vill det. Sen så kommer hennes nya ponny på torsdag så då kan vi rida tillsammans så mycket vi vill. De ska bli kuuul!


Likes

Comments

Hej!

Förlåt att jag inte har uppdaterat här men jag har helt enkelt inte kunnat. Först så var det svårt i och med att jag var i Kanarieöarna och sen när jag kom hem så råkade bygg gubbarna ta sönder wi-fi ledningen. Så självklart skulle jag bli sjuk när de var sönder, och dom har fortfarande inte kunnat fixa det. Men istället har jag fått 100 GB att surfa för av abonnemanget.

Fattar n?i 100 GB! Helt sjukt!

Så ja, de tackar man inte nej till så nu kan jag blogga så mycket jag vill.

Vad har hänt då?

Jo, inte så mycket det gamla vanliga typ. Falska bitches överallt så se upp! Haha, men typ. Jo juste, vi ska byta stall i helgen. Vi står på en anläggning med en ridskola och 6 privatstall så jag ska byta till ett av dom andra stallen. Jag tror det kommer bli jätte bra. Alla är jätte snälla, Monnie kommer få en hagkompis och hon kommer få gå ute längre än innan.
Sen så ifrån torsdag till söndag så ska jag rida en ponny som heter Ella. Ska bli kul! Den ponnyn är jättepigg så det blir lite omväxling och det är ju alltid kul att hoppa upp i en annan sadel på en annan häst även om man föredrar sin egen framför alla andra.

Så ja nu vet ni varför jag har varit frånvarande. Jag har i och för säg bara lagt upp två inlägg på denna bloggen sen innan men ändå. Byyye!

Likes

Comments

Jag hade tänkt att jag skulle ha jätte mycket att skriva om här på Kanarieöarna. Men jag kan inte komma på någonting...

Men en bra sak är att dom har GB glass här. Haha, hur kom jag in på de?

Men jag kan berätta lite som händer när jag kommer hem. Monnie ska byta stall ganska direkt efter vi kommit hem. Men vi ska stå kvar på anläggningen vi står på nu. Bara byta till ett av dom andra stallen. Så vi ska fixa massa med det.

Sen så måste jag klippa och färga håret. Tror det blir en massa blonda slingor. Just nu har jag ca 50 blonda slingor och blont längst ner. Så vi ska la göra samma sak igen tror jag.

Vad händer mer när jag kommer hem då? Asså jag vet inte riktigt, det gamla vanliga antar jag. Vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis startat en ny blogg, Nähä! De fattade ni ju inte!

Men i alla fall, vi får se hur detta kommer att gå. Jag har sen innan haft två andra bloggar. Fast dom bloggarna var bara inriktade på häst och ridsport. Jag har nämligen en ponny som jag kommer att skriva en del om. Men dom bloggarna har dött ut. Eller rätare sagt så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om så därför så blev de dåliga inlägg. Ett dåligt inlägg är som ett dåligt tv program, ingen vill se på det. Men nu ska jag försöka hålla denna blogg uppe. Den kommer inte vara helt inriktad på hästar så det kommer bli lättare att uppdatera med bra inlägg.

Men nu kanske ni undrar, vem e du?

Ja... det är faktist en bra fråga. Alltid lika svårt att beskriva sig själv men vi kan la börja med "basinformationen", långt ord det där..

Men jag är en "vanlig" tånoring som heter Philippa. Jag är en så kallad typisk svenne. Blek, mellanmjölk, typ blont/råttfärgat hår "egentligen" och klarar mig Max 15 min en svensk sommar utan solkräm utan att bränna mig.

Ja, vad ska jag berätta egentligen?

Jo, jag älskar choklad och är mer eller mindre besatt. Favorit artisterna är nog Eminem och Justin Bieber för tillfället. Jag är ganska lat och inte ett särskilt stort fan av skolan men jag försöker i alla fall. För vem vill ha ett skitjobb som vuxen?

Jag tror att detta räcker för detta inlägget. Det blir bara ut tråkande om det är för långt. Men jag tror att det snart kommer komma ett presentations inlägg om min ponny Monnie så håll utkik.

Men bara så att ni vet för tillfället så är jag på semester på Kanarieöarna så det kanske blir lite segt här till en början. Jag blev bara så sugen på att börja blogga igen så jag kunde inte vänta med att starta den tills jag kom hem. Jag var bara tvungen att starta den nu.

Men nu ska jag sluta skriva, hade!

Likes

Comments