V a r d a g

När jag borstade tänderna och såg mig i spegeln hittade jag något jag verkligen inte ville hitta. Jag är 22år och inte 60 ju! Blev helt i chock och kan knappt tro det ännu. Det här händer inte mig! Hittade två observera TVÅ gråa hår! Gråter inombords. Hur är något sådant här möjligt. Började googla på allt i timmar och trodde något var fel med mig. Men näppe tydligen är det normalt att få gråa hår i min ålder. Har normalt lockigt hår men dessa hårstrån var tjöckre och lockat ända från botten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

F o t o, R i k a / W e n n y, V a r d a g

Denna söndag kväll och veckoslut kunde inte avslutas på något bättre sätt. Det var omkring +23grader här och solen sken så underbart så vi beslöt oss med H för att gå ner till stranden en andra runda för idag med hundarna. Och så de älskade att simma. Wenny oväntat nog gick mycket längre ut och simma än vad hon har tidigare. Märks att hundsimkursen verkligen var ett bra val. Efter det blev det häng på bakgården och en massa lekandes med dem. Och avslutligen också glass på terassen!

Och som ni ser på bilderna så är våra sötnosar riktigt tokiga i bollar!

Likes

Comments

V a r d a g , S k ö n h e t

När jag gick igår i mina gladiatorer (Jo, jag äger faktiskt ännu såna tyvärr). Så lade jag märke till i hurdant dåligt skick mina fötter egentligen var. Skämdes nästan över hur de såg ut så bestämde mig igår för att inskaffa lite fot-sos-kit. Ska sakta snart dra mig mot soffan och försöka rädda mina fötter samt kolla torsdagens och fredagens avsnitt av Bold an the Beatiful jag missat.

Likes

Comments

R i k a / W e n n y, V a r d a g

Vår söndags morgon har startat igång riktigt lugnt. Var på en lång morgonlänk med hundarna och en runda via stranden som de älskar! Skönt att gå där sålänge ingen annan ännu hunnit till stranden så fick Rika och Wenny springa samt simma ifred. Efter vår sköna morgonlänk blev det häng på bakgården med morgonmål. Lite girl-time har vi nu då mannen är på jobb.


Försök och ta bilder då man ska försöka hålla i två minibullterriers, minihandväska och kamera. Bilderna beskriver exakt livet som en bullterriermamma!


Morgonmål på terassen med en stirrande och dreglande Rika. Såklart fick hon med dom snälla och söta ögona lite smaka.

Likes

Comments

K l ä d e r

Äntligen har mina paket från Bubbelroom och Zalando anlänt och så jag väntat. Alltid lika roligt att få paket i posten även fast man beställt hem själv. Var på tiden att beställa hem lite nya underkläder. Och skönt nu dessutom då det lir varmare väder och ha tunnare och luftiga (om man kan beskriva det så?) underkläder. Det är ett av Calvin Kleins finesser med underkläder. Ännu väntas mitt parfympaket vilket ser ut som att vid nästa vecka kommer de till posten. Tillbaka då till kläder.


Brooklyns Own by Rocawear långärmad och leggings. Blev så förtjust av Hs Rocawear kläder att ville också beställa till mig liknande. Materialet är jätte skönt och hela outfiten passar för lite kyligare dagar. Dessa klickat från Zalando.


Mina Calvins beställda från Bubbelroom. På tal om älskar!


Puma underkläder, Guess t-skjorta och randig skjorta klickade från Zalando.

Likes

Comments

Vill helst inte tråka ut er men en verkligen lyckad torsdag idag. Superdag i praktiken och fått en massa gjort. Besökt mor min och även Ela vilket jag verkligen saknat massor! Stackaren var lite borta då hon givit blod. Mera kan ni läsa på hennes blogg. ​Det blev ätandes, yrandes, kruisandes och fikandes på schemat

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mamma hittade en gammal glass-skylt som hon länge sparat och velat få fixat till en reklamskylt. Tyckte så synd om henne då hon inte har tid eller kreativitet att få det fixat så drog ur mig att kag kan ju piffa upp den. En blå, tråkig Pingviini glass-skylt fixades till mammas vårrulle försäljningsskyllt då hon ibland säljer på torget. Och så mycket vit färg och krittavelfärg kan åstadkomma. Köpte från Tiger små krittavels klipsar som hon kan knipsa i kanten av försälningskorgarna. Ska sen jag har tid piffa upp texten och tavlan till bättre. Hittils får det duga!


Tyvärr tänkte jag inte ens på att ta före bild. Och ser nu på bilden också att tidningspappersbit fastnat under ena benet, oops!

Likes

Comments

Så som runriken lyder så har dagarna bara rullat på med att sitta framför datan och fixa på AutoCad. Suttit så man riktigt börjat frysa! Grå dag ute men för mig ingen fara, njuter ibland av dessa dagar. I mitt liv händer för tillfället inget destu mer speciellt. Glad över min praktik och kan knappt vänta till veckoslutets program!

Fixade resten av kvällen på skylten till mamma, bild får ni senare då det är klart. Sålänge får ni stå ut med snapchatselfie och ännu mer praktikbilder.

Likes

Comments

Har sedan igår kväll och hela dagen idag hållit på och fixa på bakgården då jag hade en ledig dag från praktiken. Igår fick jag plockat stenar från Hs syster då hon grävt sin framgår och eftersom marken var av morän och sten så visste hon inte riktigt vad hon sku göra med allt. Tur så behövde jag stenar och fick gratis plocka därifrån. Fick fixat som ni ser längd med terassen stenar och var en runda via blomaffären och köpte sommarblommor. Iår blir det persikarosa och vitt! Tur fick jag av Ela imorse en lista av blommor som ska tåla det här finska sommarvädret. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Älskar dessa veckoslut tillbringat med familj och vänner! Lördagen blev det en resa till Seinäjoki där vi köpte motorcyckelkäder. Kan inte vänta tills riktiga hettan slått till! Fina vyer på vägen och en massa sjungandes i bilen. Söndagen blev det besök till Sastamala till Hs syster. Pajade hennes ponnyer och hundarna fick leka med dem, Eller mera springa och jaga dem från andra sidan staketet medans ponnyerna bara stirrade på dem. Grillandes alla dagar och njutet av vädret!

Likes

Comments

Hej på er!

Länge sen senast! Kom hem för en stund sen och haft så mycket happening hela denna vecka, vilket förklarar också att bloggen samt mitt sociala liv varit ganska dött. Praktik till fyra, mat, hundlänk, träffa bekanta, hundlänk och sedan läggdags. Så skönt att vara hemma igen! Har varit en omväxlande vecka med snöyra ena minuten och följande sommar och vår. Tänker inte tråka ut er mera med min vardag. Något annat roligt jag nyss hittade på här var att klicka hem massa skoj från Zalando, Boozt och Cdon, blir roligt då paketen kommer i posten!


Här ser ni vädret, från riktigt uselt till jättefint. Och dessa bilder tog med en tio minuters skillnad.


Och såklart lite praktikbilder. #messyhairdontcare

Likes

Comments

Veckan börjar dra mot sitt slut och det känns på. I både kropp och själ. Denna praktikvecka avklarad och så lärorikt och skoj det varit. Trivs så på min praktik och fått göra sånt som jag verkligen vill någon gång jobba med. En massa projektbesök, AutoCad ritandes och skönt arbetsgäng. Fredagen åkte jag hem med buss som jag inte gjort på lång tid. Och minns varför jag åker hellre tåg än buss, för att fy hur hemskt det var. Nåväl denna lördag blev en fixa-bakgården-dag, grillning, bastu och plättar med grannarna. Jaa välkommen härliga sommartid!


Lite praktikbilder & hemvägen i Nokia.


Dagens inköp från GardenCenter, 3 tuIjor för 15€ är inte så illa!😉

Likes

Comments

Ikväll bjuder jag på riktig musik. Det vill säga ända rätta musiken och några av mina all time top låtar jag aldrig tröttnar på. Detta ämne om musik har vi diskuterat mycket med H samt våra gemensamma vänner. Och diskussionen framträder även varje gång efter barkvällar.

Var god och enjoy!

Satt i bilen idag med min handledare som frågade vad jag hör på i radion. Och så när hon sökte radiokanal skippade hon Loop. Vi diskuterade att det är en radiokanal alla "teinin" alltså unga lyssnar på dagens läge här i Finland. Lyssnade på Loop en gång hela vägen hem till Nokia från Ekenäs och konstaterade att samma låtar där spelas om och om igen. På tre timmar kom samma låt fem gånger. Och vad har hänt med dagens musik? Iallfall det som spelas i radion och barer menade för under 24år. Värst är det typ då man går genom t.ex H&M där Jasun Derulos Swallow låt kommer, på tal om hemsk musik. Också denna hype med partyparty feelis där det sjungs på spanska. #sägnejtillnypopmusik #makemusicgreatagain

Likes

Comments

Som alla andra studeranden så har praktikperioden förr oss börjat. Min andra dag avklarad och älskar min praktikplats. Gjorde ett gott val och en bättre praktik kunde jag inte få. Igår besöktes två stora projekt där jag får vara med. Bl.a ett renoveringsobjekt samt uppgradering av idrotts och fritidsplan. Idag besöktes ett annat renoveringsprojket som startades idag och fixat på en utrymningsplan på Autocad. Har till och med fått egen arbetsdator och egen office! Känner mig så asviktigt!🙊

#goals #engineering #motenbättreframtid

Likes

Comments

Nya inlägg