Nu har jag varit här i nästan två dagar och trivs väldigt bra. Mina flatmates är supersnälla och det känns bra *peppar peppar*. I onsdags gick jag runt i området och kollade runt, fixade gymkort och handlade lite. Dessutom åt jag min första kebabsallad här, väldigt gott. Efter det kom jag hemmet och där började snacka massa med två av killarna som bor här i lägenheten och vi bestämde oss för att gå ut här i Perth. Vi köpte vin, drack här och sen gick ut på ett ställe. Träffade massa roliga människor bland annat en tjej som också bor i området där jag bor. Folk på klubben var dock lite speciella och det var väldigt sexinriktat om man säger så haha... Igår när jag vaknade knackade min roomie Dee på dörren och frågade om jag ville följa med till ett ställe med vingårdar, chokladfabriker osv som heter Swan Valley. Sagt och gjort. Där smakade vi vin, choklad osv. Var dock sjukt jobbig på slutet för vi väntade på hennes bror, det regnade, vi frös, var uttråkade, hungriga. Han kom till slut och vi åkte till ett shoppingcenter där vi åt, kollade runt lite och sen fick jag ÄNTLIGEN komma hem. Där hade vi filmkväll och såg en typisk australisk film, "red dog".
Nu ska vi åka in till stan!

Likes

Comments

Sammanlagt 18 timmars flyg senare är jag framme i mitt korridorsrum! Åkte först från Arlanda till Doha. Där satt jag bredvid en supergullig tjej som heter Melina som också går SU. Hon skulle med hela vägen men ska på ett annat universitet än jag. Väl framme i Doha 6 timmar senare så var det bara att gå raka vägen till nästa flyg. Till Perth tog det 10 timmar. Gick ändå väldigt snabbt! Var lite nojjig när planet flög över vattnet typ HELA VÄGEN. Skakade då och då men var inte så farligt. Bästa var att man fick god mat och dryck hela vägen.
Här där jag ska bo har alla varit så trevliga hittills och även hon som har hand om stället som är som en mamma var det trots att jag hade skrivit att jag skulle anlända igår och inte idag... Suck på mig. Har ätit en glamorös middag bestående av mackor som en så snällt skjutsade mig till en matbutik som jag fick köpa. Nu ska jag sova för gick knappt att sova på planet.
Får se vad morgondagen har att erbjuda!

Likes

Comments

Hade världens mysigaste dag idag och sa hejdå till min älskade syster.

Likes

Comments

Igår gick jag och åt med jobbtjejerna efter jobbet. Åt sushi på ett bra och prisvärt ställe på Nybrogatan. Sen gick vi till Lilian innan vi drog till en bar vid Odenplan. Efter det blev det två ställen till innan sängen väntade. Liiiiiiite huvudvärk idag när jag först ska till frissan, sen till banken, sen köpa massa grejer inför resan och börja packa. På kvällen kommer lite släkt också för hejdå-häng.

Likes

Comments

Efter jobbet mötte jag upp och sa hejdå till Lovisa. Så ledsamt att säga hejdå till henne. Efter en fika så mötte jag Rebecca och blev bjuden på försenad födelsedagsburgare och sa hejdå till henne med. Förstår inte själv att jag ska ta "farväl" av folk. Vi åt på gnarly's och det var så jävla gott! Varit sugen på hamburgare länge.

Likes

Comments

Snart är dagens jobb klar och jag ska till gymmet. Lika bra att passa på när man hinner. Sen är det två jobbdagar kvar sen ska jag inte jobba något mer på ett halvår. Så galet! Jag som är van vid en vardag med jobb och plugg och nu blir det enbart plugg. Kommer vara så konstigt och kommer nog konstigt nog bli latare, haha.

Likes

Comments

Sitter och skriver packningslista. Vad ska man ha med sig? Hur packar man ner sitt liv i en enda resväska? Vill typ ha med ALLT. Åker liksom ner till kylig vår och sen blir det värmebölja deluxe. FETT SVÅRT. Man får tänka att mycket går att köpa där nere också, som tur är.

Likes

Comments

Hej!
Jag har tänkt att skriva om min utbytestermin här och mina tankar är att jag ska bli en stor bloggare som Kenza i framtiden efter mitt genombrott här. Elleeeeeer inte, hehe. Ska ha detta mer som en dagbok där nere.
Åker om 9 dagar och igår hade jag avskedsfest för mina vänner. Hade en så lyckad kväll! Nu ska jag njuta för fullt innan jag åker.

/Pewi (tänker att det uttalas peoui)

Likes

Comments