Header

Hej på er! Kom hem från Åre natten till idag efter en heldag med snowboardåkning. Vädret var mycket bättre då än föregående vilket var kul, man ska ju sluta när man är på topp.

Blev dock ingen lång sömn för mig imorse då jag var tvungen att stiga upp tidigt. Ska nämligen till Stockholm med mamma och Linnea idag och sitter på tåget i skrivande stund. Ta hand om er så hörs vi.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i backen enda tills att liftarna stängde. Både pappablogg Linnea åkte till hotellet på början av eftermiddagen men jag körde ensam i backen tills kvällen. Dessvärre så snöade och blåste det en hel del och jag som inte hade något skydd för ögonen såg knappt vart jag skulle haha. Så aaa, ett gäng nära döden upplevelser inträffade igår, men jag står på benen ännu och ser fram emot att åka mer bräda idag!

Likes

Comments

Godmorgon!! Konserten i fredags var sjukt bra, nådde verkligen långt över mina förväntningar. När konserten var slut var det sedan bara för mig att skynda till T-centralen för att ta nattåget till Åre för att möta upp pappa och Linnea.

Aldrig åkt nattåg förrut och hade sittplats istället för typ en säng, så mycket sömn blev det inte... Var därav helt slut när jag kom fram till Åre igår och på grund av att vädret var lite halv taskigt bestämde vi oss för att bara mysa runt lite istället. Vi gick och fikade, gick runt lite och sedan på eftermiddagen så badade vi badtunna och bastade. Riktigt skönt då det hade varit så urrigt ute.

Idag hoppas jag dock på bra väder att åka snowboard i, håll era tummar!

Likes

Comments

Äntligen hörni är det dags för The Weeknd ikväll! Är så sjukt taggad eftersom jag har sett fram emot den här kvällen så himla länge. Kommer förhoppningsvis bli så bra som jag har förväntat mig, tagga, tagga, tagga!

Likes

Comments

Godmorgon! Kom nyss på att ni knappt har fått tagit del av min Afrikaresa över huvudtaget? Jag hade ju nästan inget internet där borta och såhär i efterhand har jag varit alldeles för dålig på att uppdatera er om den... Är det något ni skulle vilja se inlägg om? Jag var ju i både på safari i Kenya och sen solsemester på Zanzibar så har ni några frågor angående något av dem är det bara att skriva!

Likes

Comments

Hej på er!! Ska snart sticka iväg till bussen mot dansen, blir nog även att plugga lite på dansskolan eftersom jag har svenskprov i grammatik imorgon. Så sjukt att saker som man lärde sig redan i grundskolan kan vara så svårt fortfarande, Satsdelar osv har aldrig vart min starkaste sida... Men, men, jag kommer förhoppningsvis lösa det fint och sen är det inget mer i skolan innan lovet, så skönt!

Likes

Comments

Asså hörrni har ni sett den här kampanjen Nelly.com har gjort? Haha älskar Nelly och älskar speciellt Janni Delér som är en del av just denna kampanj som handlar om att man ska fira allahjärtansdag med exakt vem man vill. Ett ganska gammalt koncept men ändå någonting som inte uppmärksammas allt för ofta. Jag tycker verkligen att man kan fira denna dag med vem som helst man vill, sin käreste, familj, vänner eller bara inte fira den alls. Ni hittar kampanjen här

Likes

Comments

Dagens frukost. Den ser ni på bilden ovan, godmorgon sockerchock!

Dagens planer. Skola och även smita in lite firande för Mathias som fyller 18

Dagens låt. Make it so good - Noah Neiman, har alltid denna låt under styrketräning på dansen och blir så himla peppad av den

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade upp riktigt tidigt imorse och hade riktiga vårkänslor. Det är blå himmel, solen lyser och även fast det bara blir kallare utomhus känns det iallafall som vår och det räcker för mig som bara ska stanna inomhus hela dagen. Skulle dock verkligen inte klaga på lite plusgrader och strålande sol några dagar i rad nu, men men, vi får se vad nästa vecka erbjuder.

Likes

Comments

Mina senaste bilder på Instagram, som ni ser så har jag en tydlig favoritfärg atm. Grönt är skönt! Ni hittar min Instagram här

Likes

Comments