Header

Ha en härlig fredag allihopa, ta hand om er <3

Likes

Comments

Nu är det bara en månad kvar tills jag och mitt tjejsquad ska på The Weeknd! Eller ja, för att vara exakt så var det en månad igår, men men, det är principen som räknas. Ska bli så sjukt kul och jag är riktigt taggad, slänger in två låtar från hans nyaste album som jag lyssnar på nu medan jag pluggar. Har ett seminarium imorgon om literära epoker samt ett matteprov, känner mig extremt oförberedd för bägge så vi får se hur det går.

Likes

Comments

Förra veckan så blev mitt UF-företag tillfrågade om att vara med i radio, självklart tackade vi ja direkt! Det var UF-södermanland och P4 som ville ha med ett gäng unga entreprenörer och valde då oss. Så sjukt roligt att vi blev utvalda och riktigt spännande att få vara med i radio. Vi var lite nervösa innan eftersom att intervjun sändes live och att vi inte hade fått några som helst riktlinjer innan, men det flöt på riktigt bra och vi fick det vi ville sagt. Riktigt lyckat helt enkelt.

Likes

Comments

Hoppsan hejsan här ekade det tomt. Är ganska nyligen hemkommen från en alldeles fantastisk resa genom Kenya och Tanzania, något som ni knappt fått höra om. Sanningen är den att jag trodde att det internet som skulle finnas på hotellet under sista veckan skulle vara tillräckligt snabbt för att ladda upp bilder på bloggen, men nej så var inte fallet. Och även fast jag har varit hemma i några få dagar så har inte mitt bagage det. Det försvann någonstans mellan Zanzibar och Stockholm och det var även där jag hade kameran med minneskortet, jättesmart drag verkligen. Men nu är både jag, internet och mitt bagage på plats här hemma så nu kan rutinerna börja igen. Hoppas ni haft ett perfekt jullov och att ni har lyckats samla kraft inför vårterminen.

Likes

Comments

Gott nytt år på er allihopa! För närvarande är jag förmodligen ute på savannen och kikar på lejon och zebror. Väldigt oklart då detta är ett tidsinställt inlägg...

Slänger iallafall in den här lilla jämförelsen med två
bilder på mig. Har sett andra göra det och tänkte haka på den trenden. Det är ungefär ett år mellan bilderna, en i början av september förra året och en i slutet av september detta år. Jag själv har aldrig tyckt mig se så stor skillnad på utsidan år till år, men alltid kul att kolla tillbaka på gamla bilder och så vidare.

Ska inte bli för långdragen och deep här nu om vad som hänt under året och vad jag varit med om. Men kan bara säga tack till 2016, ett riktigt bra år och jag hoppas att 2017 blir minst lika bra. Ha en trevlig kväll nu och ta hand om varandra!

Likes

Comments

Black Marble

För några veckor sedan totaldog min förra telefon, så jag hade inget annat val än att köpa mig en ny. Och som vi alla vet, med ny telefon så kommer nytt ansvar så var även tvungen att skaffa ett skal till telefonen. Har typ aldrig riktigt köpt ett skal till min telefon men kände att det var dags att unna mig det så det fick bli detta från "Richmond & Finch". Var jättenära på att köpa det gröna marmorskalet först, men ändrade mig i sista sekund och köpte det svarta eftersom det är svårare att tröttna på. Lite tråkigt jag vet, men svart går liksom aldrig ur tiden ;)

Obs. Detta är ett tidsinställt inlägg

Likes

Comments

Ja, jag vill ju inte vara sämre än alla andra så även jag kollar på serien SKAM. Brukar aldrig kolla på serier och den enda jag har sett tidigare är ungefär hälften av PLL, innan jag tröttnade. Men SKAM är verkligen en serie "för mig", sjukt bra verklighetstrogen serie och jag älskar hur allting hänger ihop på ett eller annat sätt. Just nu finns både säsong ett och två på SVT play med svensk text. Säsong tre tror jag kommer någon gång i Januari. Men om ni, som jag, inte kan vänta så finns säsong tre med engelsktext på Tumblr exempelvis.

Likes

Comments

Fick den här ansiktsmasken från LUSH i julklapp av min farbror och asså kolla färgen? Mycket roligare att sätta på sig en sånhär ansiktsmask än typ en brun/grå. Har dock inte hunnit använda den än, så kan faktiskt inte säga så mycket mer än att den ser fin ut och luktar gott haha.

Obs. Detta är ett tidsinställt inlägg

Likes

Comments