Header

Hej, hej! Var hos min käre vän Ida igår och klippte mig. Klippte det kortare än vad det någonsin varit tidigare så liteeee tveksam var jag till en början. Men det försvann snabbt och jag är nu hur nöjd som helst, klippte precis ovanför axlarna och det är så skönt. Dock ser det lite kul ut när jag har toffs, men sådana problem är inget man behöver bry sig om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Startade morgonen med en bra frukost samtidigt som jag läste igenom reportaget Eskilstuna-Kuriren skrev om vårt UF. Alltid kul att se hur andra sätter vårt företag i ord och jag tycker att den här artikeln blev riktigt bra. Sjukt kul också att vi fick vara med på en del av framsidan. Ska läsa igenom artikeln ännu en gång och sedan bege mig till stan för att klippa mig.

Likes

Comments

I samband med föregående inlägg så fick jag en fråga vad vi i vårt UF gör för någonting. Jag vet att jag skrivit detta en tidigare gång, men det var i December och sedan dess har vårt sortiment utökat, så lika bra att köra igen.

Vår affärsidé är iallafall att "erbjuda inredningsdetaljer av återvunnet trä från engångslastpallar som genom dess motiv förmedlar en känsla av samhörighet och ursprung". Det vi än så länge erbjuder är ett grytunderlägg, en tavla, samt en serveringsbricka. Det lite roliga med vårt grytunderlägg och tavla är att du som kund själv får välja motiv i konturerna av vilken stad, plats eller ort som helst. Man får även välja om man vill ha olika detaljer ditstämplade, målade eller inbrända. Helt personligt så att säga.

Om ni har några fler frågor är det bara att säga till, annars hittar ni våra sociala medier här och här , samt vår webbsida här

Likes

Comments

Glad fredag allihopa! Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som jag har haft. Jag och mitt UF startade morgonen med en intervju tillsammans med Eskilstuna-Kuriren, den lokala tidningen där vi bor. De mailade oss här om dagen och frågade om vi skulle vara intresserade att ställa upp på en intervju, och självklart var svaret ja där. Ska bli spännande att se resultatet från den senare nästa vecka.

Likes

Comments

Idag tänker jag lite extra på alla otroliga kvinnor (och icke-män) där ute runt om i världen. De som dagligen blir behandlade som något sämre på grund av deras kön. De personer som alltför länge levt i det tysta. De som förhindras självbestämmande tack vare de inrotade värderingar världen satt i system. Alla dem som identifierar sig som något annat än mannen, alla dem som får för lite plats i samhället.
Idag är det vår dag och ingen ska få ta den ifrån oss.Likes

Comments

Contains affiliate links
Tryck på tröjorna för att komma direkt till shopen

Tror inte att många har lyckats undgå NAKD's senaste lansering. De har samlat åtta stycken influencers som fått designa varsin T-shirt, personen vars tröja sedan säljs bäst får designa en egen kollektion. Så sjukt kul och jag håller verkligen alla mina tummar för att Andrea Hedenstedt (hennes tröja högst upp i inlägget) ska kamma hem den här vinsten. Men oavsett så tror jag att vem det än blir som vinner kommer kollektionen bli grym.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter nu på tåget mot Eskilstuna för att ha rådgivarmöte med UF. Ska sedan fixa en del grejer inför mässan och försöka klämma in lite plugg innan jobbet. Har väldigt mycket i skolan den här veckan men har inte gjort någonting, prioriteringarna just nu har svävat långt ifrån allt som har med skolarbete att göra... Önska mig lycka till

Likes

Comments

Hej på er! Sitter nu sorgligt nog på tåget på väg hem. Har haft en jättebra helg, som nu kommer avslutas med UF-företaget för lite monterbyggande. Som sagt så var jag i Linköping hos min vän i helgen och vi har verkligen haft det jättebra, samt så toppade vi det hela med Hov1's konsert.

Personligen så tyckte jag den var jättebra, lite synd dock att medelåldern där var snäppet lägre än vad jag hade förväntat mig. Detta innebar att det inte blev samma "feeling", men jag klagar inte, det var ändå hur bra som helst. Kul också att de körde några nya och osläppta låtar, dem låter lovande kan jag säga ;) Och med detta så tackar och bockar jag för en bra start på Mars.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan hörni, februari är slut och det är äntligen vår! Firar detta med att komma upp med en ny kategori här på bloggen, "månads resumé". Själva konceptet med detta är la att jag sammanfattar varje månad med lite bilder för att ge en tydligare överblick.

Här ovanför ser ni iallafall februarimånad för min del, mycket av mat, vänner, dans, fjällen och UF. Helt klart en bra månad, jag som alltid tycker att februari brukar gå långsamt och trögt har för en gångs skull bara sett den flyga förbi. Riktigt taggad på ALLT som mars har och erbjuda då mycket kommer hända då. Kommer bli en så sjukt bra månad!!

Likes

Comments