Header

Vart tar dagar vägen egentligen? Det är redan fredag igen och ja vart ska ja börja. Det har varit några otrolig veckor just nu. Men jag tänker ta upp allt nu för då får ni läsa en hel bok typ men tänkte berätta några saker.
Beställde i alla fall ett armband från ung cancer förra veckan och fick det igår. Super nöjd.
Något annat som hände förra veckan var att jag prövade jobba på fritids, super kul faktiskt och har nu jobb där fram till sommaren. Så underbart. Och om det var allt när det kommer till jobb, nej då utan jag har lite extra på Ica ibland plus även lite extra på en förskola. Så ja just nu kan jag inte vara gladare när det kommer till arbete.

I helgen som var började jag möblera om i vardagsrummet och införskaffade mig idag en möbel jag ska ha där skrivbordet står. Skrivbordet ska bort då jag inte använder dess funktion. Håller även på att rensa ur sånt jag inte använder vilket jag har märkt nu sen jag flyttade och i helgen så blir det förråds rensning. Plus att leta upp alla pysselmallar jag har där nere. Blir galen när man lägger sakerna på en plats och tänker detta ska jag komma ihåg att det ligger här när jag behöver det. Jo visst att man kommer ihåg det, har leta hela lägenheten så nu står förrådet på tur. Hoppas på att jag hittar det jag vill ja fram i alla fall och förhoppningsvis så får jag bort en del skit jag inte använder.

Men nu efter detta röriga inlägg så tar jag och säger god natt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen så gav jag bud på denna taklampa och fick den. Vart superglad då när jag var nere i Ullared så såg jag en likadan taklampa och ångrar mig lite att jag inte köpte den. Men nu har jag en och för ett billigare pris och jag kunde inte vara mer än nöjd.
När jag tog bilden så tig jag den snett så lampan hänger inte snett.

Likes

Comments

Det är som att titta in i ett mörkt rum och allt man ser är ljus lite prick längst in i rummet. Man börjar sakta men säkert ta sig framåt mot den ljusa pricken, men vägen dit är lång och många hinder finns på vägen dit. Jag har suttit där längst in och började gå mot den ljusa pricken för några år sen och många hinder har det varit på vägen. Även några steg tillbaka har det blivit då rädslan att ta sig vidare har varit en ännu större skräck.
Men idag är jag en god bit på väg och har ännu en bit kvar innan jag är framme och kan se vad som gömmer sig bakomen den ljus pricken.

Likes

Comments

Dagen varit lång kan man säga, sov inte så särskilt bra så arbetsdagen har känts längre än vad den var. Sedan har kvällen bestått av diskning och en tupplur på soffan som var välbehövligt. Efter det så tog jag faktiskt och monterad in min tv-box som kom igår och ja efter en del fula ord så var den äntligen på plats. Är så nöjd att äntligen kunna kolla på alla kanaler jag inte har haft innan. Så sjukt jävla nöjd i alla fall.

Likes

Comments

Lite saker från indiska som gärna skulle få komma hem till mig. Men tyvärr får det vänta ett tag. Är även en till sak jag vill ha från indiska men det får väntas med att visas då jag inte bestämt mig än om jag ska skicka efter den eller inte. Så ni får vänta med spänning på den sista saken.
Men om ni själva är intresserade av lite dekorationer från indiska så är det bara att gå in på deras hemsida.

Likes

Comments

Efter att jag inte bloggat på ett tag så kommer jag nu ta ett nytt försök med att ta upp det igen och om det sedan glider ut i sanden igen så gör det. Har i alla fall hunnit tänka en hel del under denna tid hur jag vill göra med bloggen och det kommer nog ändras en del här på bloggen.

Det kommer fortsätta att handla om min vardag en del men även om inredning, lite av det jag skulle vilja ha och skulle passa fin hemma hos mig. Sen kommer det även ske att jag byter ut en del inredningsartiklar här hemma till något nytt så då kommer det komma upp för och efter bilder på det. Jag har under denna tid införskaffat mig lite nya möbler som jag tänker visa er så om ni är intresserad av att se vad som är lite nytt här hemma så är det bara att kika in. 

Jag håller ju även på att fotar en del så det kommer nog dyka upp ett eller annat foto här och även lite inspiration. Och om det skulle vara nog där, kommer visa lite vad jag inhandlar för kläder och vart dem kommer ifrån och sedan sådant jag skulle vilja ha också. 

Så med detta sagt så kommer bloggen att snurra igång igen men några små steg i taget och ändras lite så det är bara att hålla kolla efter nya inlägg om ni är nyfikna.

Likes

Comments

Veckor och dagar bara passerar med en väldans fart. Det har redan gått tre veckor på sommarjobbet och jag stormtrivs. Och jag har lite mer än halva tiden kvar där och jag hoppas på att det blir längre än så. Men allt bara flyter på och dagarna går i ett. Idag är jag ledig och har fullt upp. Eller ja har tagit en paus nu.
Men Mio har varit här och bytt ut soffan, har väntat på det i kanske fem veckor eller så. Så nu är den äntligen bytt.
Vad mer som står på schemat idag är att tvätta, laga mat, städa och att veterinären kommer och vaccinerar lilla Otto. Men nu är denna lilla paus över, måste ta och fortsätta fixa med allt om jag vill ha lite ledig tid över idag.

Tanken var att detta skulle publiceras igår men tydligen gick det inte så det får bli idag istället. Denna dag har faktiskt inte innehållet så mycket mer än att ätit frukost, diskat och jobbat. Ligger just nu i sängen och ska faktiskt snart ta och sova.

Likes

Comments

Igår var jag till stan och gjorde lite ärenden, plus lite jobb på det. Hade tänkt göra flera saker på stan men det blev inte så då jag var rätt irriterad. Så jag fixade det som var viktigast och sen åkte jag hem.
Väl hemma så blev det inte så mycket gjort utan kollade på tv hela kvällen och hade mamma på besök en snabbis.

Likes

Comments

God morgon eller ja egentligen inte, jag har varit vaken över två timmar så inte direkt god morgon för mig. Hade velat sova längre men när man vaknar pigg kan man inte göra mer än att kliva upp. Så det jag har gjort är att kollat på tv och käkat frukost men snart ska jag ställa mig och göra två maträtter så det blir lite matlådor, sen ska det dammsugas och sedan en dusch och fixa sig för att åka iväg.
Borde sätta igång med detta nu men om jag ska hinna allt. Men ligger kvar i soffan och orkar knappt rör mig. Hade tänkt blogga igår men det blev inte så då jag jobbade över två timmar och när jag kom hem blev det middag och sedan kom mamma, pappa och syrran förbi en stund. Efter det blev det faktiskt sängen då jag var helt slut. Jobbade nästan 12 h om man räknar med rasten. Trött blev jag men glad för det är jag, men nu ska jag ta och fixa det som ska göras.

Likes

Comments

Veckorna går så otroligt fort och jag hinner knappt med. Har varit fullt upp och har jobbat i nästan varje dag sen lördags förra veckan förutom måndag då jag var ledig. Men det är sjukt hur fort tiden går. Har snart jobbat i två veckor och jag tycker det är super kul. Men som sagt tiden går fort och efter jobbet hinner jag inte så mycket. Eller jag hinner diska, laga mat och sen pyssla lite med städning. Så det blir typ ingen vila här inte.
Men snart är det helg och då blir det lite kalas firande och en tur till stan för att handla. Men nu ska jag ta och sova då jag ska upp tidigt.

Likes

Comments