Header

Var ett tag sen ett blogginlägg las upp och det beror på lite olika saker som jag behöver ta i tur med, så kommer inte gå in på det mera utan det är så det är. Det kommer inte komma blogginlägg så ofta men det kommer att komma upp något ibland och förhoppningsvis så kommer det att komma upp flera med tiden.

Men det är inte så mycket som hänt sen sist jag skrev förutom att syrran tog studenten, en dagstur till Ullared och sen lite semester på det. Sen har det varit fullt upp med jobb och lite mera jobb.

Och idag är det Midsommar och det har firats med mat hemma hos mina föräldrar och det var super gott. Och imorgon väntas det ännu mera firande av midsommar med släkten. Med det sagt så önskar jag alla en glad midsommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela veckan. Jobbade fram till onsdag och på onsdagen efter jobbet så blev det att åka till stan och handla hem lite mat. Fick problem med bilen i stan med men det löste sig och jag tog mig hem till mamma och pappa så fick pappa kolla på det. Är en sak som ska bytas men kan åka med bilen i alla fall. Skönt det.
Sen var det torsdag och hela dan spenderades med kusinen där vi rensade hennes saker som hon skulle ha kvar eller sälja. Vi lastade även hennes bil inför loppisen som var på lördag.

Vart jobb sen på fredag och jag öppnade för första gången också. Skulle ha öppnat under påsken men då dog bilen så blev ingen öppning då. Men så i fredags öppnade jag och det var en väldigt lugn dag på jobbet. Efter som jag började tidigt kom jag hem tidigt och det slutade med en powernap på soffan som varade i ca 5 timmar. På kvällen blev det fix inför lördagen och jag fick inte så många timmar sömn heller.

Klockan ringde ju vid fyra i fredags och samma tid ringde den på lördagen. Så det var bara att kliva upp och göra sig redo för en dag på loppisen. Gick väl sådär, var av med en del i alla fall. När vi väl var där så var det fruktansvärt varmt, samma väder som det var på loppisen förra veckan och jag hade då inte kläder efter väder. Svettades som en gris. Men det var skönt sen när man kom hem och bytte till shorts. Sov även någon timme på soffan när jag kom hem och sedan blev det en lugn kväll.

Nu är det söndag och snart slut på den och en ny vecka ska starta igen. Idag är det morsdag och var därför hem till mamma och pappa och firade mamma. Var inte där så länge utan åkte hem efter någon timme där jag gick ner i källaren till förrådet och städade det lite. Eller ja rensade mera och fick ihop lite mera loppis saker. Så har lite mera att sälja nu. Sedan lite städning i lägenheten och nu är det en film på tv som jag ska sluta kolla på.

Hoppas nu har haft en trevlig vecka och detta inlägg blev en aning rörigt men men.

Likes

Comments

Beställde en klocka för ett tag sen och den ramlade ner i brevlådan i fredags och jag är riktigt nöjd över hur den ser ut. Den är beställd från wish och för att vara så billig som denna var så är jag extremt nöjd och jag hoppas att den håller ett tag i alla fall.

Likes

Comments

Fredagen startade med arbete och sedan bar det iväg till morfar där jag hämtade upp mamma för att sedan käka middag tillsammans.

Blev även en tur på affären där dessa rosor fick följa med mig hem. Är ju så himla fint med rosor och med dessa färger vart jag lite sommar inspirerad.

I lördags så spenderade jag hela förmiddagen med min kusin och det bar nämligen av mot Knivsta där det var marknad och därefter blev det att åka till Nybygget vid Arlanda. Man blir ju bra sugen på att bygga eget och man får bra många idéer också. Men att bygga hus är en framtidsplan eller bara en dröm.

Dagen avslutades i alla fall med lunch på subway och sedan gjorde jag lite ärenden i stan innan jag åkte hem. Köpte med mig chop chop och det käkade jag framför Pirates Of The Caribbean som nu visas på femman både lördag och söndag.

Och nu på söndagen så blev det lite spontant från lördags kvällen att jag skulle åka på loppis, vilket jag gjorde och det var ju strålande väder. Jag som aldrig solar tog vara på solen som kom fram och det resulterade i att nu sitter jag med brända armar och håller på att avlider nästan. Hatar att smörja in mig men nästan gång ska solkräm med, det är ett måste bara. Men det gick bra i alla fall trots brännan.

Mamma var super snäll och bjöd på en köpt sallad från stan när jag kom hem till dem så det satt hur bra som helst. Och kvällen spenderades på exakt samma sätt som på lördagen fast utan chop chop. Och jag spelade även lite sims på kvällen då det var så länge sen.

Hoppas ni har haft en bra helg

Likes

Comments

Här är den andra låten som jag lyssnat väldigt mycket på. Jag har inte riktigt tyckt att Benjamin är så bra men hans låt från melodifestivalen tycker jag var ändå helt okej. Men hans nya singel tycker jag är riktigt bra och ju mer man lyssnar på den så blir den bara bättre och bättre.

Om ni vill lyssna på hans nya singel så är det bara att klicka på namnet under bilden så kommer ni direkt till hans nya låt.

Likes

Comments

Under dem senaste dagarna så har jag lyssnat väldigt mycket på två låtar och denna är den ena. Tycker att den här låten är en av dem bästa av Miriam och jag hoppas hon fortsätter i samma stil som hon gjort nu. Klicka på texten under bilden så kommer ni till låten.

Likes

Comments