Header

Det kommer komma fler bilder från vardagsrummet då fotöljen ska köpas in, men ni får se hur det ser ut just nu i alla fall. För allt är så gott som på plats och det är bara dem sista detaljerna som saknas. Så om ni vill se sista detaljerna så är det bara att hålla utkik, dem kommer inom kort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På balkongen ska det även vara en matta på golvet som är vattentät, man har inte lagt ut den där då detta ska snart plockas ner då vintern kommer och då blir både hylla och bord och stolar rostiga då det är järn/stål. Otto har också fått en riktigt bra utsiktsplats och han är riktigt nyfiken på allt som händer nedanför. Ska fixa en hylla där han kan sitta och kolla ut över allt, men det blir till våren plus att balkongen ska nätas in. Så bättre bilder kommer till våren då det kommer komma blommor, nät och matta.

Likes

Comments

Här har ni hallen och det har kommit upp en spegel nu efteråt men det kommer ni se så småningom. Toaletten ligger bredvid där tavlan sitter men har inte tagit några kort där då det ser ut som en vanlig toa och jag har inte gjort så mycket där inne förutom att ställa in en hylla och kattlådan.

Funderar på att sätta upp mina egengjorda bilder mitt emot garderoberna men jag vet inte riktigt. Vad tycker ni ska jag sätta upp något mitt emot garderoberna eller ska jag låta väggen vara?

Likes

Comments

Tänkte börja visa er hur jag har fått det här hemma då jag har kommit i ordning bättre nu och har fått det mesta på plats. Detta är i alla fall sovrummet men det kanske ni kan se, och jag är riktigt nöjd med hur det ser ut. Väggen som är mitt emot tavelhyllorna har jag inte fotat då det bara är garderober på den väggen vilket inte är så intressant.

Lampan är köp i elbutiken som ligger där jag bor och den är så sjukt snygg, älskar den. Men nackdelen är att om jag ställer mig under den så är det kanske 2 cm kvar innan jag slår huvudet i den. Har inte orkat sätta upp den högre men så länge jag inte slår huvudet i den så kan den få hänga så som den gör. Skrev ett inlägg för någon dag sedan och då berättade jag om byrån jag monterade som det var 32 moment på och ja här står den, den är sjukt fin men jag säger då att jag aldrig monterar en byrå igen.

Likes

Comments

Innan sommaren så hade jag boxer så jag kunde se på tv och allt, men jag använde det super dåligt då jag mest kollar på serier eller program på hösten och vintern. Så jag ringde och sa upp det och nu har ju dessa program kommit igång igen som jag kollar på. Så jag kollar på telefonen eller på datorn vilket funkar lika bra.
Men det var inte riktigt det jag skulle berätta utan jag sitter och kollar på lite olika program varje vecka och dem jag kollar på är:

- Wahlgrens Värld
- Carina Berg, världens tuffaste jobb
- Dessertmästarna
- Sofias änglar
- Tunnelbanan

Men skulle vilja ha något mer att kolla på, finns det något mer som är bra som går på tv i veckan som det finns möjlighet att kolla på datorn eller telefonen?
Är även ute efter bra podcast som man kan lyssna på, har inte hittat någon som jag riktigt fastnat för.

Likes

Comments

Ska inom någon vecka resa bort och ja jag är verkligen ute i god tid med packningen, men annars har det varit att jag har packat två dagar innan i stress och vet inte vad som ska med. Men då har det också varit till städer då det inte är så varmt så det har varit ändå ganska lätt på så sätt. Nu är det sol och bad vilket gör saken lite svårare. Vill inte packa för mycket men samtidigt inte för lite. Har redan lagt fram en del som kan tänkas använda under veckan som jag är där men, det är då alldeles för mycket så måste kolla och prova och se vad som kan tänkas.
Några saker är självklara och jag vet precis vad som ska med, men det är lite av det andra.

Om någon sitter på en riktigt smart packlista eller bara ett smart knep att tänka så kommentera det gärna nedan. Det skulle verkligen uppskattas.

Några saker som jag vet ska packas ned.

Likes

Comments

Har nyligen haft fika gäster här, det var familj och släkt som fick se nya lägenheten. Vi hade det riktigt trevligt och det blev även lunch från pizzerian som ligger en bit bort.
Även igår hade jag middagsbesök där dem fick komma och kolla på lägenheten. Så har haft två inflyttningsfester kan man säga på en och samma helg.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och bara laga lite mat och slappa i soffan. Känner mig helt slut efter denna helg. Behövs lite vila inför en ny jobbvecka.

Likes

Comments

Det är ju några månader kvar på detta år och det kommer ju hända en del innan det är slut så tänkte ta och lista upp en lista där ni kan få se vad som komma skall.

- Åker på semester till Lefkas

- Tatuerar mig

- Fixa naglarna

- Köpa fotölj

- Jul och nyår kommer firas

Det är några saker som kommer inträffa och det kommer säkert dyka upp mera med tiden, och sen kommer ett nytt år då det kommer nya saker som kommer hända. Men det tar vi nästa år vad det är.

Bjuder på en höstbild, löven har redan börjat byta färg och det kommer bli så otroligt vackert med alla dessa färger som kommer fram.

Likes

Comments