Idag var jag i skolan och pluggade. Sen gick några i våran klass ner till Lindesbergs arena för att kolla på Chris som hade Konsär där, det var jätte trevligt. Efter det så gick jag och hämtade mina kompisar för dom skulle med med till nästa Konsär som var på kvällen i Lindesbergs arena. Det var jätte mysigt. Nu är jag hemma igen och ska sova. Hoppas ni haft en bra fredag för det har iallafall jag haft. Ha det så bra så ses vi igen imorgon på bloggen som vanligt. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla. idag har jag vart i skolan som vanligt. dom bjöd på jullunch. sen åkte jag hem till min kompis och va med henne. nu ska jag hem och äta och fixa inför imorgon för då ska jag på Konsär i lindebserg, mer av det kommer ni få läsa om imorgon på bloggen

Likes

Comments

Glad Lucia på er. På skolan idag så kollade vi på luciatåg, det var jätte fint. Sen fick jag veta att jag klarade nationella provet i svenska, är jätte nöjd med resultatet.

Sen åkte jag till min kompis och firade lite lucia. Har ni haft en bra lucia?=).

Ha det så himla bra så ses vi snart igen på bloggen. =)

Likes

Comments

idag åkte jag som vanligt till skolan för att plugga. jag blev klar med en del av svenska nationella prov idag och det känns toppen bra. sen åkte jag bussen hem för vi skulle ut och övningsköra innan vi skulle få främmande av min kusin och hennes man och barn. sen satte jag mig vid tv i lugn och rå för att koppla av efter en intensive dag. hoppas ni haft en bra tisdag. imorgon är det lucia och då ses vi såklart på bloggen igen. ha det bra. :)

Likes

Comments

​Måndag idag och skolvecka igen. idag åkte jag till skolan för att göra nationella prov och ha No. Efter det satte jag mig på bussen hem för jag skulle vara med en annan vän som bor i samma by som mig. Nu ska jag äta och sätta mig framför tv och plugga lite körkort. Ha en bra måndags kväll fina ni. =)

Likes

Comments

​Vi vaknade klockan 11 och gick ner för att äta frukost. Sen åkte jag och min kompis hem till mig för vi skulle få främmande, det var jätte trevligt. Sen åkte vi på julmarknad i byn där jag bor, det fanns jätte mycket fina saker. Min mamma köpte ett jätte fint armband i förtidig julklapp till mig.  Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag haft. Vi ses igen imorgon på bloggen. :)

Likes

Comments

Min lördag bestod av att övningsköra, det gick mycket bra, men det är ändå lite svårt när man är nybörjare. Sen åkte vi hem för vi skulle julpynta våran julgran. Den blev jätte fin. Efter någon timme ringde min kompis och frågade om jag ville sova oss henne så det gjorde jag såklart. Vad gjorde ni för skoj i lördags? :)

Likes

Comments

Åkte till skolan för att ha kemi och göra ett litet prov. Efter det tog jag bussen hem för att fortsätta med julpyntet. Senare på kvällen ringde jag min vän och frågade om hon ville kolla på idol med mig, och det ville hon så jag åkte ner till henne, vi hade en jätte trevlig kväll. Hoppas ni hade en bra fredag.

Likes

Comments

​Min dag började med att jag åkte till skolan. Åkte hem och julpysslade med olika saker. Te.x började med att julpynta i mitt rum, är inte riktigt klar än men det blir så bra. Hoppas ni hade en bra torsdag. 

Likes

Comments

​idag hade jag studiedag från skolan. Har börjat köra bil så jag kan ta körkort när jag blir 18år. Det var en väldigt kul och lite läskigt. Nu ska jag sova för imorgon är det skola igen. Hade så bra så ses vi imorgon igen på bloggen. 

Likes

Comments