View tracker

Jaaa det är fredag!!!❤🔥

Asså veckan går sååå fort. När veckan bara blrjar så tror man att det kommer att gå sakta men nej det går as fort och jag älskar det för helg är ju så skönt att ha.

Jag älskar skolan egentligen men jag blir såååå trött av att plugga så rt.

Jag sätter sån press på mig själv för jag vill verkligen gå ut nian med bara A och ksk några B men om jag inte jobbar hårt så kommer jag aldrig göra det. Folk tror att dom känner mig men ingen gör det tyvärr så det är svårt ibland för andra att finnas där för mig...😔❤

You might know me but you don't know my story Säger bara, menar inget illa för nån💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så idag var det "första" skoldan efter höstlovet. Jag var lite trött så klart och lite otaggad men sen när jag väl kom till skolan så va jag jätte taggad för jag fick träffa alla mina kompisar❤.

Sen åkte jag hem till min moster efter ett tag för jag hade inte träffat henne på länge.

Jag va rätt så nöjd över dagen.❤💯

Här kommer lite bilder på hur min jacka ser ut och litegran, hur jag klär på mig.

Likes

Comments

View tracker

Jag och min vän Alexandra skulle gå och träna för hon och jag har inte tränat på länge, vad jag vet i alla fall och vi två har inte träffats på ett tag nu.

Vi stack och träna sen gick vi hem till henne och hade så roligt❤. Jag kan lätt säga att det va bästa dagen i mitt liv.😍🤘❤

Likes

Comments

Snöööö😍! Jag älskar snö men jag hatar när det är kallt😅❤

Men det bästa med vintern är när man sitter hemma och det snöar ute och så kan man dricka varmt choklad😍. Det är det mysigaste man kan ha på vintern😍👌.

Likes

Comments

Okej. Eftersom det här är mitt "första" inlägg så tänkte jag bara berätta lite kort om mig själv.

Som ni redan vet så är jag en vanlig tjej som är 13 år och från Stockholm. Jag gillar att hålla på med friidrott men jag gillar också att vara med mina vänner.

Jag älskar vekligen mina vänner för dom är sig själva när dom är med mig. Jag har vänner i skolan, friidrotten och även lite runt omkring Sverige.

Mina favorit färger är Svart, Neon Rosa, ljus Blå och Röd.

Det kommer en fin bild på mig och några av mina vänner😘.

Så det här var en liten inlägg om mig och vad jag gillar. Hoppas ni har en trevlig höstlov😅❤.

Likes

Comments

Hej och välkommna till min blogg sida. Här kan ni få lära känna mig. Jag är bara nybörjare här så mobba inte. Jag har en youtube kanal som ni gärna kan kolla in på och jag har en instagram konto som ni gärna kan ta och följa. Hejdå och ses på min nästa inlägg😘

Likes

Comments