Hej Alla Glada!

Fick lite påbackning av Ellen idag att hon ville ha lite bättre uppdatering, så vem är jag att inte göra som hon önskar? Det var ett tag sen senast. Livet är bra och rullar på som vanligt. Just nu har jag en veckas ledighet/arbetslöshet innan nya utmaningar väntar på Länsförsäkringars kontor i Linköping. Där kommer jag nämligen tillbringa min höst. Vilket känns super. Veckorna har rullat på, hunnit med mycket träning, men även annat kul som en dejt i Norrköping med bästa saknade Sara! I lördags jobbade jag min sista dag på Sparbanken och det vankades barndag. Sång, dans och sparbössor som skulle tömmas stod på schemat. Efter det tränade jag ett snabbt ryggpass innan jag möte upp kollegorna för Skaldjursbuffe på Sjövik. Vilket avslut på sommaren och tiden på Sparbanken.

Mer än så kommer jag inte på just nu. Längtar mest till fredag då jag och ellen ska spendera två nätter på hotell i Stockholm. Ja, ni hör ju. Det kan inte bli annat är amazing!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänk vad mycket bättre man kan se ut med ett snapchat-filter 🙄

Det är fredag och jag ligger i sängen 22.08. Inte illa och lite varning på den men skyller på morgonpromenaden som är bestämd med Ellen imorgon 8.00. Imorgon blir det fullt ös. Börjar med träning innan jag ska ta mig till Norrköping för att äntligen få träffa bästa Sara från min tid på fritte. Kommer bli en mysig eftermiddag och kväll tror jag. Annars har jag inte alls mycket planerat i helgen. En slappis söndag får det nog bli :)

Likes

Comments

Hej! Tänkte försöka få ihop ett inlägg nu igen. Lite mer än en vecka sedan sist. Veckorna rullar på i rasande temp och snart är sommaren slut, helt stört. Både med lite skräck och förväntan så kommer hösten närmre och jag har ingen aning om hur den kommer att bli.. Lite småplaner finns det, men det är mycket som sak klaffa. Två bilder från fredagens axelpass med ellen. Superbra uppladdning för en suddig natt på stan. Kul hade vi iallafall. Helgen fortsatte i lugnets tecken och avslutades med en pass på MFC.  Idag har jag styrt med matlådor och handlat lite. Gick morgonpw imorse och fick vila nu på eftermiddagen, men imorgon ska armarna få sitt. 

Likes

Comments

Hej! Äntligen är måndagen över. Har varit fullt upp på jobbet idag och väldigt varmt vilket antagligen ledde till en galen huvudvärk. Jag somnade i soffan och det blev inte bättre så hoppade över träning idag. Ska försöka lägga mig tidigt och ta mig ut på morgonpw imorgon.

Helgen har varit toppenbra, två dagar med sol och bad. I lördagskväll körde jag pch Ellen ett axelpass på MFC och igår väntade ben och cardio, även då på MFC fast med Johanna och Sandra. Efter det bjöds det på grillat hos Johanna och Sebbe och ett gäng härliga människor.

Nu ska jag snart krypa ner och försöka sova 😊

Likes

Comments

Godmorgon! Började dagen på bästa sätt med cardio på MFC, fick sällskap av Johanna och Sebbe. 40 minuter på crossen och lite stretch så var jag redo för frukost. Har fått i mig gröt och nu ska jag mamma och pappa åka och sola och bada 😊

Likes

Comments

lite hooked på denna låt: Havet är Djupt - Lokal, Patryk, Ibbe

Tjena kompisar!

Hoppas allt är bra med er. Härligt att solen har hittat tillbaka till Sverige, trotts att jag jobbar hela dagarna, så göra det humöret lite bättre. Började denna fredag med 45 min pw med mamma innan jobbet. Nu har jag slängt i mig mellis och ska möta upp johanna och sandra för rygg snart. Har inte varit på MFC på hela veckan, så det kommer nog bli ett bra pass. I helgen ska vi antagligen till stugan och sola och bada. Måste ta vara på alla sol man kan få på helgerna, så man har någon chans att få någon så kallad bränna.

Likes

Comments

Likes

Comments