Jag börjar mer och mer inse hur mina vänner börjar undvika mig och aldrig höra av sig längre. Det är jag som alltid hör av mig och frågar om vi kan hitta på något eller liknande. Det är liksom alltid jag som försöker styra ihop något. Och det är jag så trött på. Enda sen jag och min före detta bästa vän slutade umgås har jag insett mer och mer hur otroligt ensam jag är utan henne, och vad jag än gör känner jag att jag inte räcker till. Flera dagar i rad har jag endast legat i min säng och gråtit för att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har nästan inga vänner kvar och jag har mer eller mindre gett upp hoppet. Idag är det bara en skitdag, har fullt med ångest, har bara legat och gråtit och inte ätit något alls även fast jag varit vaken i 5 timmar. Har ingen lust till något alls.

Jag längtar tills den dagen jag mår bra igen, för jag orkar inte med det här så mycket längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det ännu ett bra tag sedan jag skrev här, det beror dels på att jag inte haft tid och motivation till att skriva. Men främst beror det på min psykiska ohälsa som mker eller mindre tagit över mig. De senaste månaderna har varit en kamp för att ens orka ta mig upp på morgonen för att kunna gå till jobb, skola och annat. Men nu börjar jag känna att jag har hittat balansen igen och är sugen att börja skriva om min vardag igen. :-)

Skolan börjar snart igen och det betyder att jag ska börja sista året på gymnasiet?! Vart har tiden tagit vägen? Fattar verkligen ingenting. Men det ska bli sjukt skönt att börja sista året iaf men samtidigt extremt jobbigt eftersom att det kommer bli en sjuk press på mig att klara av allt. Men det kommer nog gå bra :-)
Nu har jag nyligen vaknat och ska ner och äta frukost, vid 12 ska jag åka och träffa en vän som jag inte träffat på jätte länge så det ska bli jätte trevligt!

Vi hörs!

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev något här och jag tänker inte dra någon lång ursäkt på det, jag har bara inte känt för att skriva här eftersom att min psykiska hälsa inte har varit den bästa de senaste månaderna. Men jag ska försöka skriva här oftare. Kram

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag tillbringat tillsammans med min absolut bästa vän. Och vi har haft så sjukt mysigt och pratat om exakt allt mellan himmel och jord. Med henne kan jag prata om vad som helst för det känns bara så sjukt naturligt på något sätt. Hon är det bästa jag har. Och hon betyder verkligen allt för mig ❤️

Jag får alltid bära hennes saker

Mys utanför vår gamla skola

Bus med Homer 🐶

Blåbär och hallon paj 😋

Likes

Comments

Den här dagen spenderade jag tillsammans med min bästa vän Sanna. Hade det verkligen jätte mysigt och vi båda pratade ut om allt möjligt. Detta behövdes verkligen. Världens bästa vän ❤️

Dagens goda lunch som vi delade på 😋

Och sen en varsin glass på det 😇🍦

Likes

Comments

Under de 2 senaste dagarna har jag roat mig på stranden här i Åhus och spelat beachhandbolls turnering med mina underbara tjejer. I gruppspelet placerade vi oss 2a och gick då vidare till A-slutspel där vi tog oss till semifinal men fick se oss besegrade av Eslöv med 1 boll. Så vi placerade oss 3a av 60 lag som var anmälda i vår åldersklass. Så bra har vi aldrig placerat oss så det var superkul, verkligen.

Likes

Comments

Idag tog jag och min familj en paus från all handboll och tog en tur till Kristianstad istället där vi gick runt och shoppade lite. Bland annat köpte jag ett par Vans som jag kommer lägga upp en bild på vid ett senare tillfälle.

Busstur och framme i Kristianstad

Dagens lunch, klart man stödjer IFK Kristianstad!

Den vackra naturen 🍃

Glasspaus på hemmakväll 👌🏼

Syrran hittade en fin hatt på H&M ✌🏼️

Dagens inköp 🙌🏼

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för att packa bilen och åka ner mot Skåne och vårt kära Åhus. En bil resa som tog totalt 8.5 timmar med alla våra stopp på vägen.

Första stoppet gjorde vi på Nyköpingsbron där vi enligt tradition äter frukost. Som vi gjorde även i år.

Andra stoppet blev i Brahehus, där det endast blev en bensträckare och eventuella toalettbesök.

Sista stoppet innan vi kom fram till Åhus var i Ljungby och där åt vi lunch. 🍔

Sedan var vi äntligen framme i härliga Åhus. En riktigt mysig och spännande vecka står nu framför oss och den kommer jag självklart dela med mig av här ☺️

Likes

Comments

Idag var jag och min bästa vän Sanna i Stockholm och hade en jätte mysig dag. Våra planer gick dock inte som planerat och vädret var inte på vår sida hela tiden. Men vi hade det ändå så himla mysigt. Och jag längtar verkligen tills nästa gång vi gör något liknande.

Kungsträdgården ⛲️

Nya matchande armband 👯

Likes

Comments

Tyckte det var dags för en nystart här, det har snart gått ett år sen jag skrev senast och det är mycket som har hänt det senaste året och det är även mycket som händer just nu. Så jag känner att jag behöver någonstans att skriva av mig på och jag tyckte att det här var ett perfekt ställe för det. Så nu tycker jag att vi kör på detta. Välkomna till min dagbok. 😌

Likes

Comments