Header
View tracker

Vardag

Hej på er!

Min dag idag har varit lite halvgalen då jag råkade försova mig så länge att jag missade båda bussarna jag kan ta på morgonen, vilket slutade med att mamma fick skjutsa mig till skolan istället. Vaknade dessutom med halsont och det utvecklade sig under dagen till en förkylning. Ligger nu hemma i min säng, och har gjort det sen ungefär 2 när jag kom hem, och tittar på Gossip Girl. Såg hela serien under höstlovet och eftersom den var så bra så har jag redan börjat se om den och är nu i slutet av säsong 2.

Blir ofta sjuk såhär på hösten/vintern och kommer förmodligen vara sjuk ett bra tag framåt. Har en hel del i skolan just nu, så känns lite surt att bli sjuk nu när det är så stressigt.

Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre dag än mig. Ha det bra! ☺️✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej!

Hade studiedag idag, vilket var otroligt skönt. Hade som mål att plugga och skriva klart svenska inlämningen men det slutade med att jag skrev i ungefär 15 minuter och gav sen upp. Annars idag har jag hunnit se fyra filmer och varit med vår hund Nico.

Är inte supertaggad på skolveckan men då jullovet faktiskt har börjat närma sig så känns allt mycket bättre. Jag har dock inte lyckats kommit på vad jag ska köpa för julklappar till alla så är lite stressad över det, men det kommer nog lösa sig i slutändan.

Ska återgå till min film nu, så ha det bra!

Likes

Comments

View tracker

Övrigt

Hej! Detta är ett nytt försök att faktiskt börja blogga så vi får se hur det går. Förmodligen vet du redan vem jag är men för de som kanske inte vet så heter jag Ida och är 16 år. Går första året på den estetiska linjen på gymnasiet och trivs jättebra.

Ha det bra och så ses vi förhoppningsvis snart!

Likes

Comments