Header

Övrigt

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev något här, vilket kanske inte är särskilt förvånande. Den främsta anledningen till varför jag inte har skrivit något har varit på grund av att skolan har tagit väldigt mycket tid och energi och har försökt att spendera mer tid med vänner och familj.

Just nu har jag otroligt mycket skolarbete, och det är egentligen bara det jag ägnar mina kvällar åt. Har dessutom börjat träna lite smått nu och hoppas att jag får in det som en rutin då jag verkligen skulle må bra av att komma igång igen. Längtar dessutom så mycket till våren då jag kan börja springa utomhus igen. Annars så har det inte hänt så himla mycket i mitt liv på sistone. Känns mest bara som att jag sover och pluggar hela dagarna, men det är okej.

Får försöka börja uppdatera här mer igen, med andra mer intressanta inlägg och förhoppningsvis tar det inte två månader till innan nästa inlägg kommer upp hahah

Ha det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Två veckor sedan jag skrev senast och den enda anledningen till varför det har blivit så är för att jag har mer eller mindre varit sjuk i två veckor nu. Min förkylning gick över i någon dag, sen fick jag väldigt ont i halsen igen och plötsligt var jag supersjuk dagen efter. Idag mår jag bättre, och har varit i skolan (mest på grund av att jag hade ett matteprov jag inte ville skjuta på) men mår fortfarande inte riktigt toppen.

Har hittills ikväll gjort klart en idrottsuppgift och ska nu börja med en historia uppgift. Just nu ligger jag efter i de flesta kurserna, vilket betyder att jag måste plugga extra på kvällarna (vilket är svårt då min ork är slut efter en dag i skolan) men nu är jullovet så nära så det känns värt det. Längtar så mycket till en helt lugn kväll där jag inte behöver oroa mig över något kring skolan.

Aja, ska försöka skriva något på historia uppgiften nu.

Ha det bra!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Min dag idag har varit lite halvgalen då jag råkade försova mig så länge att jag missade båda bussarna jag kan ta på morgonen, vilket slutade med att mamma fick skjutsa mig till skolan istället. Vaknade dessutom med halsont och det utvecklade sig under dagen till en förkylning. Ligger nu hemma i min säng, och har gjort det sen ungefär 2 när jag kom hem, och tittar på Gossip Girl. Såg hela serien under höstlovet och eftersom den var så bra så har jag redan börjat se om den och är nu i slutet av säsong 2.

Blir ofta sjuk såhär på hösten/vintern och kommer förmodligen vara sjuk ett bra tag framåt. Har en hel del i skolan just nu, så känns lite surt att bli sjuk nu när det är så stressigt.

Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre dag än mig. Ha det bra! ☺️✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Hade studiedag idag, vilket var otroligt skönt. Hade som mål att plugga och skriva klart svenska inlämningen men det slutade med att jag skrev i ungefär 15 minuter och gav sen upp. Annars idag har jag hunnit se fyra filmer och varit med vår hund Nico.

Är inte supertaggad på skolveckan men då jullovet faktiskt har börjat närma sig så känns allt mycket bättre. Jag har dock inte lyckats kommit på vad jag ska köpa för julklappar till alla så är lite stressad över det, men det kommer nog lösa sig i slutändan.

Ska återgå till min film nu, så ha det bra!

Likes

Comments

Övrigt

Hej! Detta är ett nytt försök att faktiskt börja blogga så vi får se hur det går. Förmodligen vet du redan vem jag är men för de som kanske inte vet så heter jag Ida och är 16 år. Går första året på den estetiska linjen på gymnasiet och trivs jättebra.

Ha det bra och så ses vi förhoppningsvis snart!

Likes

Comments