Header

Hej!

Hoppas ni mår bra och har haft en bra helg/lov! Jag mår relativt bra, men är fortfarande extremt stressad. Igår spenderade jag halva dagen med Tove. Vi lagade pannkakor och firade att vi båda nyss fyllt 17. Åkte hem innan middagen och spenderade kvällen med lite planering av elevkårsaktiviteter och lite plugg.

Idag var planen att jag skulle ta sovmorgon till lunch då jag inte behövde gå på svenska lektionen på förmiddagen (har gjort klart det sista arbetet för terminen i förtid) men då även min eftermiddagslektion blev inställd så fick jag en till ledig dag. Det var superskönt att det blev just idag jag fick stanna hemma då det är superbra väder, så tog en lite längre promenad med Nico på lunchen.

Senare i eftermiddag kommer Emelie hit och jag ska hjälpa henne med Illustrator och sen ikväll ska jag bara plugga.

Ni får ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Hoppas ni har haft en trevlig påsk och njuter av påsklovet. Själv så firade jag inte påsken alls. Min familj blev bortbjuden till mormor men då jag inte kände mig riktigt frisk valde jag att stanna hemma och plugga lite istället. Och plugga är typ det enda jag har gjort detta lov hittills, vilket på ett sätt är väldigt behövligt för min del. Har just nu väldigt mycket uppgifter som jag gärna skulle vilja bli klar med under lovet, men jag vet att jag omöjligt hinner allt då jag (surprisingly) lite planer för helgen.

Har idag iallafall skrivit på en idrottsuppgift och rensat ut lite kläder ur mina garderob. Ska dessutom, när mamma kommer hem, ut och springa. Kan skriva lite mer om min träning någon annan dag, då det är ganska förvånande hur mycket jag börjat tränat helt plötsligt hahah

I fredags fyllde jag dessutom (äntligen) 17 år. Spenderade dagen hemma med familjen samt gick ut och åt senare på kvällen. Blev uppvaktad runt 9 och öppnade presenter. Senare under eftermiddag bakade jag och mamma en tårta, som vi sen åt till fika. Senare på kvällen, närmare 7 åkte vi och åt på Pinchos, vilket var supergott (även fast jag varit där flertals gånger och alltid äter samma mat).

Är redan nu taggad på att om mindre än ett år fylla 18 och kunna ta körkortet, så ska köra supermycket i sommar.

Ni får ha det så bra så ses vi!

Orelaterande men gullig bild på Nico

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Var ett tag sedan nu igen, har haft så mycket annat att göra och tänka på de senaste månaderna att jag inte kunnat prioritera denna blogg alls. Livet just nu är lite kaos och det känns som att det enda jag gör är att stressa. Har hur mycket skolarbete som helst, och tiden räcker inte till att göra klart allt. Är så redo för lov nu och får bara hoppas att jag lyckas göra bort lite skolarbete under den veckan.

Har även haft mycket att göra med elevkåren, då vi har ett årsmöte på gång så har det varit mycket möten och planering inför det, vilket även har tagit mycket energi från mig. Försöker orka så mycket som möjligt men ibland tar energin bara slut och i princip det enda jag gör ibland är att sova och se på netflix.

Har iallafall spenderat dagen med skolarbete. Gjorde klart ett animationsarbete som vi har arbetet med superlänge, vilket kändes väldigt härligt och har läst lite i en bok till svenskan. Resten av kvällen ska jag antingen försöka få lite matte gjort eller fortsätta läsa.

Har äntligen lite idéer på vad jag kan blogga om så förhoppningsvis är jag snart tillbaka igen hahah

Ha det bra!

Likes

Comments

Övrigt

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev något här, vilket kanske inte är särskilt förvånande. Den främsta anledningen till varför jag inte har skrivit något har varit på grund av att skolan har tagit väldigt mycket tid och energi och har försökt att spendera mer tid med vänner och familj.

Just nu har jag otroligt mycket skolarbete, och det är egentligen bara det jag ägnar mina kvällar åt. Har dessutom börjat träna lite smått nu och hoppas att jag får in det som en rutin då jag verkligen skulle må bra av att komma igång igen. Längtar dessutom så mycket till våren då jag kan börja springa utomhus igen. Annars så har det inte hänt så himla mycket i mitt liv på sistone. Känns mest bara som att jag sover och pluggar hela dagarna, men det är okej.

Får försöka börja uppdatera här mer igen, med andra mer intressanta inlägg och förhoppningsvis tar det inte två månader till innan nästa inlägg kommer upp hahah

Ha det bra!

Likes

Comments

Vardag

Två veckor sedan jag skrev senast och den enda anledningen till varför det har blivit så är för att jag har mer eller mindre varit sjuk i två veckor nu. Min förkylning gick över i någon dag, sen fick jag väldigt ont i halsen igen och plötsligt var jag supersjuk dagen efter. Idag mår jag bättre, och har varit i skolan (mest på grund av att jag hade ett matteprov jag inte ville skjuta på) men mår fortfarande inte riktigt toppen.

Har hittills ikväll gjort klart en idrottsuppgift och ska nu börja med en historia uppgift. Just nu ligger jag efter i de flesta kurserna, vilket betyder att jag måste plugga extra på kvällarna (vilket är svårt då min ork är slut efter en dag i skolan) men nu är jullovet så nära så det känns värt det. Längtar så mycket till en helt lugn kväll där jag inte behöver oroa mig över något kring skolan.

Aja, ska försöka skriva något på historia uppgiften nu.

Ha det bra!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Min dag idag har varit lite halvgalen då jag råkade försova mig så länge att jag missade båda bussarna jag kan ta på morgonen, vilket slutade med att mamma fick skjutsa mig till skolan istället. Vaknade dessutom med halsont och det utvecklade sig under dagen till en förkylning. Ligger nu hemma i min säng, och har gjort det sen ungefär 2 när jag kom hem, och tittar på Gossip Girl. Såg hela serien under höstlovet och eftersom den var så bra så har jag redan börjat se om den och är nu i slutet av säsong 2.

Blir ofta sjuk såhär på hösten/vintern och kommer förmodligen vara sjuk ett bra tag framåt. Har en hel del i skolan just nu, så känns lite surt att bli sjuk nu när det är så stressigt.

Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre dag än mig. Ha det bra! ☺️✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Hade studiedag idag, vilket var otroligt skönt. Hade som mål att plugga och skriva klart svenska inlämningen men det slutade med att jag skrev i ungefär 15 minuter och gav sen upp. Annars idag har jag hunnit se fyra filmer och varit med vår hund Nico.

Är inte supertaggad på skolveckan men då jullovet faktiskt har börjat närma sig så känns allt mycket bättre. Jag har dock inte lyckats kommit på vad jag ska köpa för julklappar till alla så är lite stressad över det, men det kommer nog lösa sig i slutändan.

Ska återgå till min film nu, så ha det bra!

Likes

Comments

Övrigt

Hej! Detta är ett nytt försök att faktiskt börja blogga så vi får se hur det går. Förmodligen vet du redan vem jag är men för de som kanske inte vet så heter jag Ida och är 16 år. Går första året på den estetiska linjen på gymnasiet och trivs jättebra.

Ha det bra och så ses vi förhoppningsvis snart!

Likes

Comments