​Första inlägget är nog alltid svårast att skriva. Jag har funderat på att ha en blogg väldigt länge men jag ska väl erkänna att det funnits många parametrar som försökt övertyga mig till att avstå. Bland annat hur 'bloggare' nu ör något att vara med en massa krav (både ytliga och sociala tyvärr) samt hur allting ska bli en karriär. Jag vill bara ha någonstans där jag kan skriva ner mina tankar för stunden. Om någon kan läsa det och få någonting utav det - varsågod och läs. Om inte - läs då inte. 

Så då var första inlägget gjort, allt gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja tänk om man hade makten att välja allt här i livet. Man kan ju göra val i hopp om att nå ett visst mål, men att bara bestämma att så blir det.. och det blir så. Ja den superkraften skulle jag vilja ha!

Om jag fick välja skulle jag på studs bli antagen till läkarprogrammet och börja plugga till det som känts självklart sedan jag började tänka på en framtid. Jag har redan valt. Att kämpa. Grovjobbet blir tufft men jag vill samtidigt tro att det finns hopp. Såklart det finns hopp. Vad skulle vi göra utan hopp?

Ja så det här är väl ett ställe där jag förhoppningsvis kan bevisa en gång för alla att allt är möjligt, vad man än bestämmer sig för. Att det lönar sig att inte ge upp... Puh då ska jag bara se till att bevisa det också!


KRAM


Likes

Comments