Imorgon är det dags. Väskorna är packade, alla papper är ihopsamlade och biljetterna är utskrivna. Klockan 18.05 imorgon går planet mot mitt stora äventyr i Australien. Jag har tillbringat helgen åt att säga hej då till nära vänner och även en liten del av släkten. Hade velat träffa fler av dem men det blev helt enkelt inte av. Idag tog jag och Claudia till och med en biltur till Sigtuna och Knivsta. Mest bara för att få åka lite bil, komma till vattnet och spendera tid tillsammans. Vi åkte även och lämnade blommor på min farmors grav så jag fick säga hej då till henne.

Just nu är känslorna blandade. Exalterad över att det äntligen ska hända, nervös inför den långa resan dit och ledsen över att lämna allt och alla här hemma. Det går inte att komma ifrån. Men allt som allt så känns det bra. Förhoppningsvis kommer jag ha fler roliga stunder än ledsna. Det enda som är säkert är att detta kommer vara det största och mest spännande som hänt i mitt liv, väldigt cheesy men väldigt sant. Och jag är så så så redo för det!          

Bilden är tagen i Sigtuna

Likes

Comments

Så, första inlägget. Tänkte snabbt berätta lite om mig själv. Jag heter Frida, är 19 år och bor för tillfället i Uppsala med min mamma, pappa, hund och katt. Jag har slutat gymnasiet och är arbetslös sen en månad tillbaka ungefär. Mina dagar spenderar jag till att gå ut med hunden, titta på serier och förbereda mig inför min resa. Det är nämligen så att jag, om exakt 20 dagar, kommer åka till Australien för att spendera ett år där.

Och det här är även anledningen till den här bloggen, alltså att jag ska till Australien. Jag tänker dela med mig av vad jag gör där så att vänner och familj kan få ta del av mitt liv fast vi inte bor i samma stad, eller ens samma land. Hur mycket jag kommer uppdatera är ytterst oklart.  Nu innan, troligtvis ingenting. Vill lägga ner den sista tid jag har kvar åt att umgås med vänner och familj. Ska även hinna med en tur till Barcelona också. Men ska få in ett till inlägg innan jag åker i varje fall!
Men det var ungefär det jag hade att säga den här gången!

En bild på mig och min katt, för att en bild på endast mig kändes fel och för att helt utan bild kändes tråkigt.

Likes

Comments