Har länge gått runt och förnekat att jag lider av inre stress, att det inte är något fel med mig.
Men igår läste jag en artikel om just inre stress. Att det är viktigt för kroppen att få den sömnen, motionen & vilan för att kunna orka med vardagen. Egentligen så borde jag ta detta med en läkare men varje gång jag tänker att jag ska ringa så är det en röst i huvudet som säger "Nej, varför ska du ringa för? Du kommer bara vara i vägen & dem kommer inte göra något åt det".

Min vardag är väl inte precis som alla andra föräldrar: Går upp extra tidigt för att fixa i ordning barnet & mig själv. Åker till skolan/jobbet för att arbeta där & bli klar med försenade uppgifter. Kommer hem till en ostädad lägenhet som jag egentligen inte orkar städa pga dålig sömn de 5 senaste dagarna. Lägger mitt barn & sedan mig själv. Dock somnar jag ju inte förens vid 2 på natten vilket resulterar i att jag är död när jag måste upp vid 5-5.30 för att hinna med allt.
Jag kommer inte till ro & får inte den sömnen & vilan jag behöver.

Den artikeln som jag läste, den stämmer precis in på mig. Jag kanske måste börja ta hand om mig själv. Ta en paus från vissa saker innan jag går helt in i väggen. Men är det verkligen ok för en studerande, ung mamma att få behöva vila extra mycket? Jag menar, enligt samhället valde jag ju detta liv helt själv så då ska jag ju inte behöva sjukskriva mig & ligga hemma i sängen. Allt går ju över av sig själv, eller hur?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördag. Vore bättre om det hette tvättdag.

Hela morgonen har gått åt till att sortera tvätten - kläder, ladan, handdukar. Snart kommer dammsugaren fram med. Ja, jag är ju iallafall sysselsatt hela dagen.

Likes

Comments

Det var några veckor sen man skrev här. Mitt psyke har väl inte vart det bästa.

Har inte riktigt varit mig själv om vi säger så. Tankarna har verkligen snurrat runt i mitt huvud, både positiva och negativa. Vissa dagar har varit riktigt hemska. Jag har inte varit den vän, flickvän och mamma som jag egentligen borde ha varit. Jag har varit borta om vi säger så.

Men jag mår bättre nu. Jag har släppt allt det onda. Jag är lycklig med Robin, mina vänner och min dotter. Jag vet precis vad jag vill och försöker se det positiva i allt även om det ibland kan vara jättejobbigt.

Likes

Comments

Jag tycker om honom jättemycket. Och jag älskar honom med, men jag tror inte han förstår det. Jag tror inte han förstår hur mycket jag skulle göra för honom. Hur mycket jag vill vara med honom.

Han har verkligen ALLT jag har letat efter. Jag har äntligen fått den killen jag har kollat in & väntat på i flera månader. Han är äntligen min.

Mina känslor för honom växer för varje dag som går. Varje gång jag ser honom får jag fjärilar i magen. Han gör ta mig fan mina dagar till de bästa.

Han är äntligen min.

Likes

Comments

För att komma igång med träningen & nyttigheterna så måste man ju ha motivationen.
Min motivation är en korsett i stl M. Jag beställde hem den för att på mina dåliga dagar kunna ta fram den & titta på den. Åh jag längtar tills jag kommer i den!

Likes

Comments

Seriöst? Man blir helt ställd när man ser detta på Google.

Jag tycker Google borde på något sätt lägga ut en text där det står att man ska ringa en psykolog eller prata med någon annan när man söker på sådana frågor.

Att ens tillåta sådana frågor är sjukt. Det är äckligt sjukt.

Likes

Comments

Jag trodde att vuxna människor inte snackade skit. Jag trodde att vuxna människor hade mer vett i skallen.

Vad är det med folk egentligen? När blev dem så fega? När ska dem växa upp & säga saker öga mot öga istället för bakom ryggen på en?

Dem klagar på att man inte litardem. & det är inte så konstigt. Förtroendet för dem sjunker ju rejält när man får höra saker de sagt om en, från andra.

Jag väljer att backa ifrån dessa idioter. Ni förtjänar inte min tid, mina åsikter eller min uppmärksamhet.

Likes

Comments

​Trötta ögon, gråt i halsen & dåligt samvete. Denna söndag slutade inte alls bra. Men trots det så tycker jag om honom mer. Betydligt mer.

​Man tänker på det lilla extra som finns hos personen när man bråkat, jag gör iaf det. Hans sätt att ha munnen lite öppen när han sover. Han sätt att titta på en. Hans sätt att sträcka på sig när han precis har vaknat. Sådana saker är så jäkla fina. Varför tänker jag inte på det hela tiden? Hela han är fin.

Jag ska inte få detta att låta som en askungehistoria. Han är svår är han & lite av en utmaning för mig. Han är inte den sortens kille jag är van vid & det är bara bra. Allt blir nytt. Känslorna, konversationerna, pussarna, kramarna, tjaffsen - ja precis allt.

När det kommer till känslorna så känns dem så förbannat äkta med honom. Visst var mina känslor för mina ex äkta med, men dessa är mer levande & brinnande & dem blir bara starkare för varje dag som går.

Jag är så lyckligt lottad som får ha denna kille så nära i mitt liv. Jag skulle kunna köpa varenda svindyra drönare till honom om jag kunnat.

Likes

Comments