Header

Hej alla goa & glada människor! Äntligen kan jag blogga igen & jag kan ju börja med att säga att vi ska ha barn!!
Ja, jag är gravid & bebis är beräknad i augusti..

Det är faktiskt anledningen till att jag inte skrivit här innan, har inte alls haft en lätt graviditet hittils & det är fortfarande inte bra.. Har varit på akuten & fått dropp några gånger & spyr fortfarande & är sängliggandes!
Gått ner för mycket i vikt & kämpar som tusan..

Har velat skriva här flera gånger men har ju inte haft en förklaring till att jag inte bloggat.. Men igår var vi på ultraljud & allt såg jätte bra ut så vi bestämde oss för att berätta äntligen! 🌸

Så förhoppningsvis kommer jag blogga lite mer nu om jag har nått att blogga om, gör ju somsagt inget på dagarna men nu kanske jag skriver om min graviditet istället 💕

Bebis & mage i vecka 13 💕

Likes

Comments

Om några timmar är det ett nytt år, 2017..
Jag har tänkt väldigt mycket på detta & känner lite att det kanske kan bli mitt år. Jag känner att jag ska försöka ta tag i mitt liv & göra allt för att må bättre.
2016 har haft med sig väldigt många motgångar för mig & jag har inte riktigt orkat göra nått åt det.

Jag orkar inte må som jag gör längre, jag orkar inte ligga i sängen dag in & dag ut med ångest, hungrig för att jag inte får i mig någon mat pga illamående & annat. Gå ner i vikt & knappt orka röra på mig. Må dåligt pga mitt förflutna & allt annat..

Jag vill starta mitt liv, på riktigt.. Jag vill ha barn. Jag vill vara utan ångest & depression & jag ska ta mig fan kämpa ännu mer för mig själv & mitt liv & för mina drömmar som ingen ska få ta ifrån mig.

I januari ska jag börja gå på möten hos min kvinnofridshandläggare som jag hade för något år sen för att få hjälp igen. Jag ska träffa en läkare på psyket, börja med medicin. Jag ska börja äta, motionera, tänka på mig själv & försöka må så bra jag bara kan, för att jag förtjänar det. Nu är det min tur!

Så med det säger jag -

Likes

Comments

Hoppas verkligen på en resa detta år också, så fruktansvärt skönt att komma iväg till värmen & luften är underbar.. Att bara få vara & umgås i en hel vecka med sol & bad är det bästa 💕

Lite bilder från våran senaste resa ~

Likes

Comments

Idag är det en bra dag, idag har jag varit nykter i 1 år efter flera års beroende för att försöka döva smärtan.
Idag har jag lärt mig att alkohol löser ingenting & mitt liv är så fruktansvärt mycket bättre nu. Min kropp mår bättre, mitt psyke mår bättre..

Jag hade troligtvis inte varit nykter idag om jag inte träffat min fina underbara Johan som visat mig ett underbart liv som är så fruktansvärt värt att leva.
Jag vill något med mitt liv idag, jag vill ha en framtid & jag har en underbar framtid framför mig..

Jag är så otroligt stolt över mig själv som tagit mig såhär långt, & jag kommer aldrig mer ens dricka en droppe alkohol, för att jag inte vill!
Jag känner mig starkare än någonsin & det är såhär jag vill att mitt liv ska vara. Vill att mina barn ska förstå hur mycket alkohol verkligen kan förstöra, kommer aldrig köpa ut eller uppmuntra till alkohol, aldrig.
Kommer även vara öppen & ärlig med mina egna erfarenheter..

Så grattis till mig, jag har kämpat röven av mig men det har verkligen lönat sig ✨Du har räddat mig & gjort mitt liv helt underbart. Allt jag behövde var kärlek, & det ger du mig, mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. 💕

Likes

Comments

God jul mina fina läsare! ❤️
Vi har haft en helt underbar jul här hemma hos oss med massa underbara människor & såå god mat!

Vi har varit hemma hela dagen förutom när vi var på kyrkogården.
Imorse var släkten här & åt frukost & sen var vi bara familjen & åt mat, jätte mysigt verkligen!


Fick jätte fina julklappar av min älskade man & en helt underbar lampa ifrån mamma som vi troligtvis ska ha i köket om den inte blir för stor..

Imorgon bär det av till Arvika & hälsa på J's familj & dela ut ännu mer julklappar & mysa såklart!

Slänger in lite bilder från våran dag 💕

Var förbi min kära vän Adams grav 💕

Likes

Comments

Idag mina vänner är det dagen före julafton, känns hur konstigt som helst.. Ingen julkänsla, ingen snö.
Menmen, familjen kommer imorgon & det blir massor med god mat & för mycket julklappar!

Idag har vi bakat massor med julgodis, det blev gräddkola, knäck, polkabräck & nått med pepparkakor som jag inte kommer ihåg vad det heter 🙄

Skrev lappar & satt på fina burkar så det blev jätte fint faktiskt, dom ska stå på bordet imorgon 😊

Likes

Comments

Tänkte ha en story time nu på bloggen om hur jag & min sambo träffades, & det kommer självklart komma fler sånna!

Det började den 6e mars 2015 när jag & två av mina dåvarande vänner bestämde oss för att jag behövde en bil, en grå 740..
Bilen fanns i arvika, alltså ca 11 mil ifrån mig. Men vi åkte iväg & skulle kolla på den iallafall.
När vi kommer fram sitter vi i bilen & väntar på killen med bilen & då kommer två bilar.
Den enda ställde sig framför våran & Johan (sambon) klev ur & mina ögon ploppa nästan ur, på riktigt..
Kunde inte sluta titta på människan & då blev det riktigt jobbigt när jag skulle gå ur bilen blyg som jag är..
Men iallafall efter många om & men bestämde jag mig för att köpa den, så vi gick in för att fixa papprena & Johan stannar kvar i köket när alla andra går till ett annat rum, han tar upp lössnus & proppar in under läppen som gjorde att jag blev ännu mer intresserad..


När vi åkt där ifrån tänkte jag att jag måste hitta honom på facebook så letade igenom alla bilder han med bilen hade i hopp om att hitta honom, när jag nästa gett upp fick jag en vänförfrågan.. Från johan!! Hur stor är chansen liksom!?
Jag kände direkt när jag såg honom att det var han jag ska vara med, kände det i hela kroppen som jag fortfarande gör idag & alltid kommer göra.
Han är den rätta för mig.

Såhär skrev Johan till mig, första gången vi skrev direkt när jag accepterat honom som vän på facebook, jag tyckte han verka helt koko 😂❤️ (kan tilllägga att han inte var nykter!)

Likes

Comments

Gjorde mina naglar förra veckan, har bara inte hunnit tagit kort & sånt men nu har jag fixat det!

Denna gång fick dom bli röda eftersom det är jul snart & enligt mig är julens färg röd & jag är jätte nöjd faktiskt, väldigt enkelt men ändå glittrigt & kul ☺️
Jag använde röd gele & rött glitter på 3/4 av nageln sen dutta jag på lite silver för lite kontrast 🎀

Likes

Comments

19 december & 5 dagar kvar till julafton.. Jag & J är äntligen klara med alla julklappar & det känns hur bra som helst! 🎁

Likes

Comments