Wow for en kul dag dette har vært!!!

I dag har jeg fulgt mye med på bloggens statistikk, for i skrivende stund har hele 506 mennesker vært innom for å lese eller se! Jeg regner ikke med at alle de skal bli faste lesere, for ingen (absolutt ingen) har begynt å følge meg :') Det er uansett veldig gøy at så mange gidder å sjekke ut de greiene jeg driver med her da, for å blogge er faktisk mye morsommere enn jeg trodde, nesten så morsomt at jeg skal droppe skole neste år for å gjøre dette til karrieren min.

OG JEG HAR FÅTT EN FANGRUPPE PÅ INSTAGRAM!!! Instagram.com/petternilsofficialfan
Det er faktisk ikke jeg som styrer den, selv om dere sikkert ikke tror på meg når jeg sier det. S/O til menneskenene bak den da, for å generelt være jævla kule. Her er et bilde av de fra gymtimen i dag, der de tøyer og sikkert planlegger neste fanpage-post.

Når det gjelder fremtiden til bloggen har jeg mange kule ideer til ting jeg kan skrive om (inkludert konkurranser, så stay tuned), og sammen med en kreativ gjeng på hele tre (!!!) mennesker skal det bli mye moro her fremover. De tre menneskene fortjener forsåvidt tidenes shoutout, for denne bloggen hadde sugd enda mer om det ikke var for de, så når jeg blir en superrik toppblogger skal jeg ta de med på jordomseiling eller noe sånt. De tre flotte menneskene er Selma, Stine og Hanna. Sjekk så bra vi ser ut når vi har det gøy på denne tingen jeg ikke vet hva heter da folkens!!

Nå sitter jeg på Lillestrøm kultursenter, både konserten med Odd Nordstoga, forestillingen til SKAT og Vintermyggen-konserten er i full gang, og akkurat nå er det rolig i et par minutter her. Dermed rakk jeg å poste et innlegg til i dag, noe som er veldig viktig ettersom jeg har hørt at mange toppbloggere poster minst to innlegg om dagen. Når alle arrangementene er ferdig etterpå blir det full fart igjen med nedrigg her, så i mellomtiden vil jeg gjerne komme med en kul kunngjøring: Jeg har fått meg personlig fotograf! Simen Braaten (Prinssim1) skal følge meg fremover, og mange av bildene dere kommer til å se vil være tatt av han. Jeg gleder meg til samarbeidet!! Her er vi avbildet sammen, kjærlige som alltid:

Hvis du som leser vil være med som samarbeidspartner eller sponsor av denne bloggen, så er det bare å si ifra! Jeg er åpen for alt, og tenker at sponsede innlegg på denne bloggen skal koste en sjokolade, en energidrikk eller et par trommestikker. Andre tilbud tas selvfølgelig også i mot.

Nedenfor finner dere flere bilder fra gymtimen i dag, og et forsøk på å skaffe meg flere sponsorer. Fotocreds til Celine, Øystein, Hanna, Stig (gymlærer) og meg for alle bildene i dette innlegget. Det er faktisk viktig å gi fotocreds til seg selv folkens, det handler om selvbilde, og det er viktig at jeg som blogger (offentlig person) fronter et sunt selvbilde. Si ifra om dere synes jeg skal skrive et sykt omfattende innlegg om nettopp det, for da gjør jeg selvfølgelig det.

Vb gjeng tøyer sammen, som den vb gjengen vi er.

Puma og Coop, send mail om dere vil sponse meg da <3
Og alle andre der ute som er gira på å bli sponsorer. Jeg horer meg for så lite som en tannpirker. Neida. Joda. Kanskje.

Snakkes i morgen folkens. Norges neste toppblogger out.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments