Hei alle sammen!!

I går hadde jeg bursdag og ble 19 år. Endelig kan jeg gjøre ting som:

Fysøren så gøy det blir!!!


Jeg har lært mye på 19 år, og siden denne bloggen i det siste har blitt kategorisert som "life-coaching" og "motivational" tenkte jeg å dele noe av lærdommen med dere. Her er en bildeserie med mine sitater om livet.

Alle bilder tatt av min eminente personlige fotograf, http://instagram.com/prinssim1

Om du nå sitter igjen med følelser du gjerne vil snakke om, send meg en melding. Jeg kan også bookes som motivational speaker og life coach, både til enkeltpersoner og til store arrangementer.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!!!

I går feira jeg bursdagen til Amanda (wohoo) som ble 18 år og det var veldig koselig. Og med at jeg feira den mener jeg at jeg var på hennes bursdagsfest. I anledning hennes fødselsdag har jeg skrevet dette haiku-diktet

Stor jente nå
Jubel og fest
Et langt liv i vente

TAKK FOR MEG!!!! Gå inn påwww.nouw.com/petternilsen for mer.

I dag farta jeg rundt i Oslos gater med slagverkerne på TUP på NMH. Akronymer er moro. Vi bråkte med bongotrommene våre, og var antakeligvis den eneste aktive bongo-sekstetten i hele Norge.

Det skjedde også litt action underveis, og det er nettop det tittelen handler om. Mens vi spilte på Stortinget t-banestasjon skimtet jeg nemlig noe i sidesynet. Nøkkelord: gule vester, skumle. Sikkerhetsvakter. MEN IKKE TRO VI LOT DE STOPPE OSS!! Vi spilte videre, og vi spilte så hardt at de ble blåst vekk.

Det var alt for i dag.

XOXO


Likes

Comments

Hei alle sammen!!

I går spilte bandet Skifer konsert, og der spiller jo jeg!!! Altså spilte jeg konsert i går. Det var poenget mitt.

Det var kjempegøy og det kom masse folk, og det var bra stemning og et dødsbra publikum! Vi i bandet koste oss skikkelig, så takk til dere som kom! Til dere som ikke kom har jeg ikke så mye å si, men bare vit at jeg ikke er sur, bare skuffa. 

Jeg føler dere som følger meg her på bloggen fortjener litt "behind the scenes" fra en sånn konsert. Noen av de mindre trivelige detaljene, rett og slett. Derfor vil jeg dele med dere noe som skjedde sånn halvveis i konserten. DEN KNAKK! NESTEN. Det som skjedde var at jeg drev og spilte da jeg så ned på høyrehånda, og så det utenkelige. Mens hånda fløy gjennom lufta og holdt godt fast i en trommestikke, skjedde det ting med trommestikka. Den ble slått gjentatte ganger mot blant annet trommene, og begynte å utvikle en sprekk. Heldigvis byttet jeg ut den sprukne stikka før den knakk helt. Det var nære på det.

Og folkens, husk å like/følge Vintermyggen UNG på Facebook, Instagram (Vintermyggen.ung) og Snapchat (Vintermyggenung) da <3

Her er et par (tre) bilder fra konserten, tatt av Michael S Ulriksen. Sjekk ut fotosiden hans her, og book han til fotoshoots ogsånt hvis dere vil se like bra ut som jeg gjør på disse bildene. Untatt det siste da, der var ikke bandet helt i fokus Michael....

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Som en del av dere vet har jeg vært frisk ganske lenge nå, så jeg tenkte det var på tide med et innlegg der jeg oppdaterer dere på helsa mi.

Jeg er altså fortsatt frisk.

Snakkes!

Her er bilder fra gårsdagens russekro. Dårlig kvalitet, men jeg tok ingen av bildene så da går det fint. Ryktet er at det er "hipt" med blurrete bilder fra turer på byen.

Likes

Comments

Hei alle sammen!!

I dag tenkte jeg at vi kan bli litt bedre kjent, så her er 10 ting jeg absolutt ikke kan leve uten!!

1. Klokka mi. Jævlig sært egentlig, for jeg begynte først å bruke klokke før drøyt ett og et halvt år siden, og før det syntes jeg det var slitsomt, men nå får jeg altså syke abstinenser av å gå en dag uten. Heldigvis passer den til omtrent alle antrekk, så det er digg. Og nei, før en viss eks får feil tanker, klokka har ingen sentimental verdi. Håper du gråter nå. Neida, men takk for klokka.

2. Trommene mine. Enten det er trommesettene mine, de afrikanske trommene mine eller noe andre trommegreier, så klarer jeg ikke en dagen uten å slå litt rundt meg. Jævla kjipt for alle småbarn og sånt som ikke kan slå tilbake forsåvidt. Men jeg slår selvfølgelig ikke barn da. Vær så snill ikke anmeld meg eller bloggen min, med mindre det er for å være ulovlig bra da hehehehehe

3. Kanelbollene de har solgt på Rema 1000 de siste dagene. Mine foreldre blir nok ikke veldig imponerte av å lese dette, og kanskje ikke alle dere andre heller, men jeg har faktisk spist 10 stykker bare i dag. Jeg angrer selvfølgelig ikke på noen måte, men jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg er litt kvalm i skrivende stund.

4. Macen min. Jeg skjønner at det høres ganske overfladisk ut, og veldig sånn omg i love Apple!! Men nei. På macen min har jeg alle programmene jeg bruker for å drive med musikk, og all musikken jeg har laget ligger på den. Macen er på en måte mitt lille fristed, og på den måten er den mye mer enn bare en laptop. Den er min beste venn <3 Neida men jeg er veldig glad for å ha noe jeg bare kan plugge hodetelefonene mine i og glemme alt annet, som hva jeg skal gjøre når politiet kommer for å spørre om de mørbanka barna nede i gata.

5. Fjellturer, skogsturer og generelt turer. Denne er todelt. De er et slags fristed (litt som Macen), men også et sted med enormt mye å oppleve og å lære. Hvor ellers kan man se moskus stange inn i hverandre i 60 km/t, finne ut hva en rev virkelig sier (den vitsen hadde dere nesten glemt ja), eller se årtusener av historie i form av et fjell? Jævlig kult. Vil dog fraråde folk fra å telte i 10 minusgrader og sinnsyke mengder snøfall, det var ikke det morsomste jeg har opplevd, til tross for godt selskap.

6. Kunst. Og nei, jeg mener så absolutt ikke bare musikk. Jeg vet faktisk ikke hva jeg mener, for jeg er en av de som mener kunst ikke kan fullstendig defineres. Det nærmeste jeg kan komme er at kunst er noens tanker eller ideer, som på en eller annen måte vises frem til andre. Men det var en veldig shitty definisjon, så jeg tar gjerne i mot bedre forslag. Men tilbake til kunst: uansett hva det er jeg skal få oppleve får kunst meg til å føle meg som som et eventyrlystent barn med blåmerker fra den voldelige naboen, og jeg koser meg omtrent alltid med å enten forstå eller ikke forstå denne kunsten. Det er bare noe med å få oppleve andres tanker og sinn som gjør kunst så fasinerende for meg.

7. En Swiss Army lommekniv jeg arvet etter bestefar. Den representerer alle gode minner jeg har med han og alt han lærte meg, og vi snakker om maaange minner og mye lærdom. Den hjelper også når jeg savner han. Ikkeno humor på punkt 7.

8. Dette bilder av søsteren min, spirit animal til tusen:

9. Fotoshoots med vennene mine. Unntatt at jeg ikke har hatt fotoshoot siden forrige uke da. Eller venner. Jeg savner sånn ting var før, og jeg skulle ønske alle bare kunne vært ærlige med meg om hvorfor de trekker seg unna. Er det min sakte økende kjendisstatus? Frykt for å få personlig informasjon delt på bloggen? Er dere lei av at jeg bare snakker om bloggen? Nevnte jeg at jeg har en blogg? Jeg har altså blogg, kjære venner. Please kom tilbake.

10. Bakgrunnsbildet mitt av Astrid S, men dere får ikke se fordi jeg vil ikke dele!!!!! "Hvorfor har du bakgrunnsbilde av Astrid S?" Jo nå skal dere høre her: Min venninne Hanna syntes jeg stressa litt mye og trengte å smile mer, så hun endra bakgrunnsbildet mitt til noe hun trodde ville hjelpe. Jeg smiler derfor mer enn noen sinne, så takk Hanna. Astrid S, om du leser dette vil jeg bare si unnskyld. Det her er sikkert jævlig sært, men jeg lover at jeg kan være normal også. Sannsynligheten for at du leser dette er derimot ganske liten, så nå skal jeg slutte å snakke med meg selv.

Her er et veldig pent bilde av meg og noen venner fra den tiden da jeg hadde venner (drøyt en måned siden). Bildet ble tatt under forestillingsuka til skolen, som var skikkelig gøy og hektisk og opptil 3 shows om dagen; nøyaktig sånn jeg vil leve. Hva som har skjedd med bildet aner jeg ikke, det er bare blitt like skeivt som hunden min når han vekker meg med jokkinga si. Ikke at jeg klager.

XOXO klem fra meg

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Det har alltid vært en ting jeg har jeg fryktet mer enn alt annet i livet, men det har liksom vært en sånn ting man tenker aldri kommer til å skje. Det betyr ikke at det ikke har vært mange søvnløse netter på grunn av det, men jeg trodde virkelig aldri det skulle skje meg på ekte , men nå har det altså gjort det. Før jeg går videre vil jeg gjerne si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom denne vanskelige perioden. Venner, familie, Ole-Anton, noen kjærlige korpsmødre (u know who u are lxm), hunden min Buster, og ikke minst Maria, kjæresten min fra barnehagen.

Det er vanskelig for meg å si dette, men jeg sier det bare rett ut: Jeg er helt tom for ting å blogge om.

Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke så dette komme, jeg har tross alt holdt på med denne bloggen så syyykt lenge nå at kreativiteten måtte gå tom til slutt, jeg var bare ikke klar. Jeg lå våken i hele natt, tårene sluttet ikke å komme og selv ikke verdens beste sang (Someone Like You - Adele) hjalp meg med å få sove. Jeg føler at jeg har skuffet alle dere - mine followers.

Når det gjelder veien fremover ser jeg bare 14 muligheter, og en av de er at jeg må finne på ting å skrive om så jeg ikke lenger er tom for ting å skrive om. En annen er at jeg får forslag til ting å skrive om fra dere så jeg ikke lenger er tom for ting å skrive om. Eventuelt kan jeg google litt rundt etter ting å skrive om så jeg ikke lenger er tom for ting å skrive om, men det føles som et enormt nederlag.

Alternativ nummer 4 er at jeg kan opprette en annen blogg der jeg kan blogge om at jeg er tom for ting å skrive om på denne bloggen, eller så kan jeg også endre denne bloggen fra kategorien "personlig" til noe annet (f. eks trening & helse, design & innredning, mote & skjønnhet), og se om det motiverer meg og bidrar til kreativiteten min.

Med skjelvne hender og en tåre i øyekroken vil jeg på forhånd si takk til alle dere som støtter meg, og si at jeg ser frem til tips om ting å blogge om. Og please kan noen ha fotoshoot med meg snart, like OMG har ikke hatt fotoshoot på sååå lenge, får helt abstinenser lzm. Chattes i rt xoxo klem meg.

Slenger med noen bilder fra Ghana, cause why the fuck not. Har jo ikke no bedre å blogge om </3

Kan jeg egentlig banne på denne bloggen? Leser barn denne bloggen? Jeg skrev jo på engelsk, så går kanskje fint uansett... Hei barn. Ring meg.

Likes

Comments

Hei folkens!!!!

Jeg har kåra vinneren av giveaway-greia, og det ble selvfølgelig gjort helt tilfeldig. Jeg vil allerede nå si at dersom noen ble deppa over å ikke vinne får de sende meg en melding, så vet jeg hva jeg skal gi de i neste bursdagsgave. Om noen av de som deltok IKKE ble deppa for å ikke vinne: det var litt rart for sokker er verdens beste ting, og hvem vil ikke føle seg soxy. Ordspill hehe.

For å kåre vinneren gav jeg alle deltakerne et tall mellom 1 og 12 (det var 12 deltakere) sortert etter når de meldte seg på. Så brukte jeg en tilfeldig tall-generator på det store internettet for å bestemme en vinner. Og vinneren var:

NUMMER 5!!!!!!! Gratulerer så mye. Sokkene (fra bilde nummer 2) vil bli overlevert så fort som mulig, og jeg gleder meg masse til vi kan være freshe sammen. Vi må selvfølgelig ha en sokke-fotoshoot også. #toppbloggermateriale eller hva.

Nummer 5 var forresten Helene. Men ikke Helene nummer 2. Fort gjort å blande. Grattis Helene <3


Likes

Comments

Hei alle sammen!!

I går kveld fant jeg frem noe jeg ikke har rørt på sikkert et år, og lekte med det i timesvis. Det var definitivt ikke like gøy for alle involverte, for mens jeg koste meg med å drepe hundrevis av fiendene mine (og noen hunder) over alt i den virtuelle verden, måtte jo selvfølgelig de dø. Adrenalinet mitt pumpa skikkelig, jeg var svett i hendene og drakk sinnsyke mengder brus! Litt av en vill kveld, eller hva? I spillmoduser som team deathmatch, free for all, infected og domination fikk xboxen min gjennomgå skikkelig. Desiré og jeg spilte oss gjennom absolutt alle banene på "Call of Duty: Ghosts," og selv om det tok noen timer var det skikkelig gøy, og jeg merker at det egentlig er litt kjipt hvor lite tid jeg har til å spille til vanlig.

Siden jeg ikke har spilt på en stund var jeg selvfølgelig ganske dårlig i starten, men etter noen rustne første runder fikk jeg teken på det igjen, og er fornøyd med resultatene jeg endte opp med. Desiré var ganske så dårlig når vi starta å spille hun også, men dere klarer vel å tenke dere frem til hva som skjedde når hun også hadde fått spilt noen timer? Fortsatt skikkelig dårlig. Hun ble liksom litt bedre, men den spillinga kan fortsatt ikke kalles noe annet enn dårlig. Heldigvis jeg tror hun hadde det gøy da. Uansett hadde jeg det i hvert fall veldig gøy når jeg lo av henne og kalte henne dårlig. Koselig kveld, i alle fall for meg.

Jeg spiste også veldig mye sjokolade i går, som selvfølgelig bidro til hvor koselig kvelden var, men ikke si det til Desiré, for jeg spiste den først etter at hun dro hjem. Det var ikke med vilje, men jeg visste ikke at vi hadde sjokolade før jeg sjekka kjøleskapet ganske sent på kvelden. Flaks for meg da, for jeg spiste opp all sjokoladen selv. Ikke si det til mamma please :')

I kveld skal Skifer spille noen låter i 50-årslaget til Johans mor Helene her i restauranten Scene 5 på kultursenteret. Det blir nok veldig trivelig!!

Siden dette innlegget ble så dritlangt drøyer jeg sokke-vinneren til i morgen jeg. Denne bloggen er et anarki, deal with it. Det vil forøvrig si at man fortsatt kan melde seg på da :')

Likes

Comments

Hei alle sammen!!!

I dag var det rett fra skolen til Egon, der noen flotte ungdommer (inklusiv undertegnede) skulle legge en slagplan for promotering av Vintermyggen UNG. For dere som ikke vet hva det er: dere er dritdumme. Neida men det er en konsertserie på Lillestrøm kultursenter som er arrangert (og promotert hehe) av ungdom, der bare ungdomsband opptrer. Men det er fortsatt dritbra der, for bare flinke band bookes. Bookingansvarlig der er jævlig kravstor nemlig, men har også en vond vane for å booke sine egne band hele tiden. For eksempel har han booket sitt eget band, Skifer, til neste konsert som er torsdag neste uke!! Det blir kjempegøy.

Etter møte var det tid for kveldens største begivenhet: storband!!! Get it? Ikke morsomt kanskje. Unnskyld.

Uansett, vinneren av giveaway-greia annonseres i morgen!! Man kan altså fortsatt melde seg på <3

Ole-Anton (min lærer i øvingslære) ville forresten at jeg kom med følgende korreksjon: Man skal øve gjennom spilling. Man skal ikke droppe å spille for å øve.

Snakkezzzz

Likes

Comments

Hei folkens!!

For å feire at jeg har blogga i (over) en uke kjører vi en giveaway! Siden jeg er så superfan av sokker skal det selvfølgelig være sokker man får. Sokkene er fra SOXY, de er hella nice kvalitet og super-stretchy, så de passer omtrent alle. Nedenfor er det tre bilder, med to par sokker på hvert bilde, og det er altså disse sokkene man kan vinne.

Jeg beklager forresten for at jeg glemte å blogge i går. Hodet mitt var fullt av andre ting, og da skjer dessverre sånne ting, så der mista jeg den streaken. På den lyse siden har dere i alle fall fått litt innsikt i hvor mye som noen ganger skjer på en gang i en fremtidig toppbloggers hode, så da dropper dere vel å prøve selv, så jeg slipper konkurranse fra dere. Takk på forhånd. Apropos toppblogger, denne bloggen er akkurat nå på 27. plass over alle blogger på nouw.com, så vi er jo et lite steg nærmere toppen <3

Tilbake til konkurransen!! Alt man må gjøre for å delta er å like facebooksiden til denne bloggen (så jeg får mer promo og blir kjendis osv.) og så kommentere dette blogginnlegget med hvilke to par man vil vinne. Og siden jeg var for lat til å redigere inn nummer på bildene har jeg beskrevet hvilke par som er hvilke her:

Nummereringa er 1 - 2- 3 fra venstre. Dvs at paret med de blå sokkene og de med litt forskjellige farger er par nummer 1, paret med de rød/blå/hvite og de lilla/gule er par nummer 2, og de to parene med oransje/blå/hvite er par nummer 3.

Det er bare innafor å delta 1 gang per person synes jeg, spam er så slitsomt, og så trekker jeg selvfølgelig vinneren helt tilfeldig. Om mange nok deltar kan det til og med hende jeg trekker flere vinnere. Hvorfor ikke liksom :')

Likes

Comments