Header

Hej på er!

Hoppas ni har en skön sommar, vi tycker den är väldigt bra hittills :D

Nu när husse jobbar om dagarna blir det Donna och mattemys hela dagarna! Ja nu undrar säkert flera av er varför jag inte jobbar? Allt blev bara så fel och dumt av mig helt enkelt, mitt psyke sa bara TOTALT nej helt plötsligt från ingenstans... Förmodligen har jag ett annat jobb på G, så vi får se vad framtiden har att erbjuda. Är iallafall glad och tacksam över husses jobb han fått!

Nog om det.

Idag får vi besök! Vilka de är ja de får ni veta senare. Har plockat och fixat här hemma och Donna jagar Mummel! Syskonkärlek mellan de där två. Vi väntar just nu på att husse ska komma hem yaaay!

Jag har även tagit mig tillbaka till konstens värld. Akvarell är inget jag hållt på så mycket med utan det är nu på senare tid man fått suget att testa och utvecklas.

Känner ni att det finns önskemål om tavlor så går det ordna (ej gratis, pris diskuteras beroende på vad som önskas och hur resultatet blir). Gör även i blyerts och digitalt.

Ni får gärna komma med ideér också såklart.

Likes

Comments

Jajemen nu är snart dagen här!

Imorgon blir det först teater med skolan sen när vi kommit hem igen blire att fixa de sista så åker vi till Enköping och övernattar för på lördagen är det blandisrix, alltså en blandrasutställning men även renrasiga är välkomna att ställa ut.

Förra gången ställde vi i VALPKLASS men denna gång ställer vi i JUNIORKLASSEN! Vad jag förstått de som är vi 4 st anmälda i just den klassen verkar vara flera i ÖPPENKLASSEN. Viktigast är ju att vi får en trevlig dag tillsammans vilket vi kommer få. Dessutom vann vi ju VALPKLASSEN förra gången så mina förväntningar är inte så höga men det var dom inte sist heller haha så vi får se helt enkelt. Måste komma på vilka moment jag och Donna ska köra till DOGSHOWEN som jag tänker ställa upp i igen.

Siw och Ezzi kommer även vara med oss denna gång, så tror Donna kommer va överlycklig att få ha sin bästa väns stöd när vi ska ut i ringen :D

Ska iallafall bli riktigt kul att få en ny bedömning på Donna och sen läsa skillnaden om de nu blir någon skillnad enligt nya domaren ;D

Nu ska det fixas, Donna ska duschas, klor ska fixas och sen packa de mesta nu!


​Hoppas Donna kan charma helgens domare som hon kunde göra i Mariestad här ;) hehe

Likes

Comments

​Hej på er! 

Länge sedan nu som vi uppdaterade något.. gosh skärpning på oss. Iallafall detta är ifrån Kristi Himmelsfärdsdagen då vi fick både skjuts och sällskap av bästa Stina som även agerade fotograf. Blev ett redigt pass och vi blev alla väldigt trötta efteråt.

Här får ni ta del av några bilder av alla som togs. Vi hade väldigt skönt väder nästan lite för varmt men det funkade och vi hade väldigt mycket vatten med oss! :D

Enjoy!

Likes

Comments

Ja denna dag för 1 år sedan var det pirr i magen och en STOR längtan. Vi skulle få hämta våran lilla valp som vi träffat ca 2 veckor innan.

Tiden går verkligen fort, och får nästan lite tårar i ögonen när jag tänker tillbaka hur det kändes att bli småbarnsförälder fast till en liten pälsig sak! Men så värt det. Då man inte var van vid detta var det väldigt kämpigt, mycket nytt för mig och Donna faktiskt så vi fick hjälpas åt och vi fick hjälp av andra vilket uppskattades jättemycket.

Oturligt nog regnade det dom första dagarna, första veckan närmare bestämt!

Inget kul för en liten valp som Donna inte, fick låna Midaz tröja som värmde då hon frös som bara den. Stackars liten, inte lätt att flytta till ett helt nytt hem med sånt otäckt väder. Sedan kom turen och vädret började bli bättre och vi kunde vara ute allt mer och längre stunder!


Likes

Comments

​Nu är den nya designen KLAR! blev kämpigt med filstorleken med just våran header.

Men ger man inte upp så löser det sig! Hittade till slut vad felet var, började blir lite svettig där ett tag och trodde att det skulle betyda "GÖR OM IDA!!" haha men jag var envis vilket var tur för nu fick vi upp våran header vi ville ha :D

Likes

Comments

Ni kanske är nyfikna på hur det blev hos oss när vita färgen kom upp förra veckan!

Tyvärr har jag bara dessa före och efter bilder men de får duga :)

Är själv iallafall supernöjd och det blev en skillnad!

Likes

Comments

I förrgår la vi upp en video på instagram som bara stigit med visningssiffrorna!

Senast jag kollade var vi uppe i mer än ca 2700 visningar och det stiger hela tiden. Är ni nyfikna vad det är? In och kika på vår instagram som ni hittar till vänster av denna blogg. Annars heter vi petsfromam. Ledtråd: Choklad

Likes

Comments

Var precis och hämtade ett paket och där i låg bland annat mina beställda skor. Då jag inte haft bättre skor till att vara ute i skogarna när vi är med hundarna var det dags att skaffa ett par tyckte jag!

Vad som fanns mer i paketet får ni se senare för just nu ska vi förbi min far en sväng och efter det om allt är i sin ordning åka och lägga spår till Donna och Leo. Plus testa mina nya skor :D

Likes

Comments