Jag satt och surfade och hamnade till slut på en skitgrym hemsida! De säljer olika produkter som man kan få sitt eller någon annans namn på! Mer personligt än så blir det absolut inte!
Jag hittade en badrock som jag verkligen kommer att önska mig i julklapp! Och beställer ni innan den 16:e så får ni den innan julafton! Så in och beställ snabbt en produkt om ni vill ha den innan julafton! Ni hittar badrocken på bilden och massor av andra produkter på www.nameon.se in och kolla!

Love, Petrus ❤️Bild tagen från www.nameon.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tag sedan! Jag har haft väldigt mycket prov, och därmed mycket plugg, denna vecka! Det är den största anledningen till att jag inte har kunnat blogga! Nu börjar det att se lite ljusare ut i alla fall, så lär bli som vanligt igen!

Jag kom hem för en sisådär 10 minuter sedan efter att ha varit på Kungsmässan! Jag har köpt jättemycket saker och skall lägga upp ett inlägg med bilder på allting lite senare ikväll. Missa inte det! Varför jag shoppade loss var helt enkelt för att det var löning för några dagar sedan, så hade rätt så mycket att bränna upp. Dock har jag fortfarande mycket kvar men lite måste man ju spara också!

Love, Petrus 💋

Är du här ofta eller? 😏


Likes

Comments

Hej bloggen, hoppas att ni har haft en fin onsdag!

Dagen har, som jag tidigare skrev, spenderats på studier och allmänt "häng". Jag älskar verkligen onsdagar med hela mitt hjärta! ❤️ (skall illustrera mitt hjärta).

Vid tre-tiden så fick jag hem ett efterlängtat paket med smycken i! Smycken som eventuellt kommer att hamna med i min kollektion som skall vara klar till i sommar! Can't wait! 😍

Vad tycker ni? Visst är de snygga!?

Love,
 en speedad Petrus

Likes

Comments

Alltså detta är verkligen helt omöjligt! Igår så hade en fågel skitit på mig och vad händer idag!? Jag sitter och kollar på Housewives Of New York och mitt i allt så flyger en fågel in i fönstret och bryter nacken, och dör.

Jag har haft svårt att tolka dessa händelser men har nu funnit ett samband. Jag är fågeldrottningen och alla fåglar dör vid mina fötter, eller snarare bajsar.

Love, Fågeldrottningen 💋


Likes

Comments

Eftersom att övervägande del av mina läsare går på Donner så är ju även många av er lediga idag, eller har en "lektionsfri dag". På min skola har vi varje onsdag hemmastudier så att man kan studera på det som man känner att man behöver utveckla mer specifikt. Idag är det ju onsdag och det innebar sovmorgon för min del! Jag har nu tagit en lång dusch och ätit en underbar frukost, dags för plugget!

Många tror att denna dagen är en ledig dag, men om man som mig satsar stenhårt på att få maxbetyg i de flesta ämnen så är detta inte en ledig dag. Jag pluggar i stort sett hela onsdagen, det skall jag göra idag i alla fall.

Lo
ve, Petrus 💋
Likes

Comments

Jag har haft en relativt bra dag fram tills den där jäv*a fågelskiten bestämde sig för att gömma sig på bänken jag satte mig på. Kan inte alla fåglar bara få förstoppning där jag rör mig? Så slipper jag behöva tänka på saker som fågelskit på bänkar! Blir så extremt frustrerad på sådana saker, förståeligt antar jag.

Förövrigt så har jag, som jag skrev, haft en relativt bra dag. Jag hade tre timmar matte och sedan så hade jag engelska och slutade halv fyra, min längsta dag på hela veckan. Men som vanligt så träffade jag massor med sköna människor, det gör man alltid på Donner. Nu sitter jag på bussen hem efter att ha åkt med en 30 minuter försenad pendel, Love life 😍

När jag kommer hem så skall jag fixa någonting att äta och sedan kolla på Revenge och portkod, bästa serierna! (Efter glee) 💁

Love, Petrus 💋

Något som i alla fall glädjer mig är att jag har en fin klocka! ;) Kom ihåg att jag tävlar ut en av dem när jag når topp tre! 💁
Trött Petrus!

Likes

Comments

Jag har inte sedan jag började på min skola haft en enda bussresa dit som jag inte pluggat på. Jag åker aldrig buss utan att ta vara på tiden (eller snarare tvingas att plugga varje vaken sekund av mitt liv). It really tears you down, you know? 🙈

Om ni inte fattade det så sitter jag även nu på bussen, och pluggar. Mitt konto på på FirstClass har varit förstört hela helgen så jag hann i förra veckan att läsa vilka matteuppgifter vi skulle ha men sedan kunde jag inte komma in till uppgifterna igen, får se vad mattelärare säger.

Men aja, jag får väl hoppas att det ger resultat till slut i alla fall.

Love, En otroligt utmattad Petrus 💋

Dis mattebok is Killing me!

Likes

Comments

Hej bloggen!


Jag sitter just nu på en samhällslektion och har lite rast så tar och använder tiden för att skriva ett blogginlägg, så att ni har något nytt att läsa!

En sak som jag, under hela höstterminen, har tänkt på är att man på flera skolor inte har läroböcker. Jag tycker att det är väldigt dålig stil och jag blir så sjukt sur! Man betalar ju skatt för att man skall kunna ha en fungerande utbildning, bland annat. Flera av er tänker att jag inte har rätt att uttrycka mig ifall jag inte betalar skatt men då kan jag lugna er. Jag jobbar i snitt 15 timmar i veckan och betalar min del till staten så jag har minst lika mycket som någon annan. Jag är extremt trött på att man inte prioriterar utbildning för eleverna. Vi är ​både​ framtiden och nu! Därför tycker jag verkligen att vi i Sverige borde satsa på utbildningen som berör stora delar av vår befolkning. 

Likes

Comments

Detta är något som är väldigt seriöst och som många har ett väldigt stort problem med i dagens samhäll. Detta har under senare åren blivit värre och värre och växt som en apokalyps utan dess like! Hade jag haft möjligheten att stoppa den så hade jag gjort det, för även jag har problem med detta. Det har funnits så länge människan har funnits och jag tror utan tvekan att det kommer att vara ett problem så länge som mänskligheten existerar! Nu undrar ni säkert vad fan för problem det är, och det är något som ni alla har haft problem med. BHD är en förkortning av Bad Hair Day! Med andra ord så säger detta inlägget att jag har en bad Hair Day men alla har vi dom. Det är mer naturligt än den heterosexuella läggningen, men det är ju allt.

Love, Petrus 💋


Likes

Comments

Hello Darlings!

Jag är verkligen helt slut efter att ha varit produktiv hela dagen! Det är även därför jag varit relativt inaktiv på bloggen idag. Jag var i hallen och dömde 99-tjejerna förut och har sedan jag kom hem bara pratar i telefon med M. H*n är verkligen så jävla underbar, en riktigt fin vän! Fast vi är egentligen lite mer än bara vänner, men det får ni egentligen inte veta, hihi! 🙈

Resten av kvällen skall spenderas i sängen tillsammans med M! Mums! 👌

Love, Petrus 💋


LIVE UPDATE! Vi har nu snackat i tre timmar om ingenting.

Likes

Comments