Header

Bilder från senaste veckorna

Hej<3
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har spenderat min med dagisbarnen & hänger atm med bästis. Ikväll väntar fotbollsträning som är veckans höjdpunkt!
Imorgon är det första december hörni(!!) SJUKT vad tiden flyger iväg...
Så mycket roligt som väntar nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte riktigt vad vi hade planerat i matväg, men när vi letat efter ett bra matställe i över en halvtimme gav vi upp. Både jag & mamma kom till den gränserna att vi kunde tänka oss vad som helst och då låg TGIF närmst.
Och TACK för det. Aldrig ätit där innan men blev verkligen positivt överraskad. Jag tog deras chicken burger som var amaz om man tog bort havet av rostad lök.
Dit blir det definitivt fler besök!

Likes

Comments

My visa is approved!
Ja herregud vilken daaaaag jag & mammsen haft. Shoppat har vi också hunnit med i ett såååå fint & julpyntat Stockholm!
Sitter nu supertrött på tåget hem & planera att landa bums i sängen efter en löprunda.
Xo

Likes

Comments

Hej hjärtan!
Blev en supertidig morgon för mig & mor min. Klockan ringde 04.30 och har sedan dess varit helt kaotisk. Alltså INGET har gått som det ska. Allt ifrån att jag glömt skicka efter personbevis till att jag glömt fixa foto & i sin tur skulle ta nya på stationen i en sån där automat. Det var lättare sagt än gjort insåg jag när bilderna kom & bara halva jag var med haha...
Glömde även 2 viktiga papper vilket resulterade i en omväg på väg till stationen.
Ja ni hör ju. Det är ett uuuunder om jag lyckas få mitt visum idag men jag kan inte annat än att hoppas och be snällt haha <3

Likes

Comments

Ljusa lack & nude-lack över lag är en favorit!
Sedan jag tog studenten har jag nog inte haft omålade eller slitet nagellack en enda gång. Torsdagar & söndagar är spadagar för mig, och precis som hårinpackning och fotbad är även nagelmålning ett måste!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Spenderade nån timme i stormen på stans julmarknad tillsammans med bae igårkväll. Köpte med oss lite gott & kollade på LOL (världens bästa film) innan vi somnade.
Idag, måndag & ny vecka. Dock är jag ledig redan imorgon för att åka till Stockholm, men mer om det imorgon.
Ha en fin måndag hörni!

Likes

Comments

Kär i denna topp från Rut & Circle i GBG. Öppen i ryggen dessutom och bandet i nacken skapar sån fin detalj.
Simpel & skön, billig var den också <3

Likes

Comments

Underbara mysiga första advent.
Standard med fika idag (& varje dag framöver..) Ska idag även hinna med en sväng till gymmet, adventsmiddag med familjen och sen julskyltning med en finis.

Likes

Comments

//Stockhlm LM // Gant // Pimkie//

Hej igen finisar <3
Jag har precis skickat iväg ett argt mejl i väntan på middag. Ska passa på att umgås med F & F nu, då det är sista gången innan jag flyttar som jag träffar dem vilket är SÅ svårt att ta in verkligen(??)
Well, kvällen är ännu relativt oklar men jag tänkte försöka hinna träffa tjejerna en stund innan jag får fint sovsällskap. Hoppar faktiskt utgång trots att lönehelgerna brukar bjuda på bra tryck.
Jaja, ha en trevlig kväll hörni!

Likes

Comments