Header

/Reposts/

Har under tidens gång fått en del frågor kring livet efter studenten samt mitt(mina) nuvarande jobb.
Kort & gott så kan jag ju börja med att berätta att jag under sommaren har jobbat på Skopunkten på A6, där jag trivts helt fantastiskt bra. Kommer även jobba kvar där på kvällar & helger då det behövs. Mitt huvudsakliga jobb fick jag förra veckan och det är ett dagis där jag fått heltid(!!) vilket är ganska ovanligt om man inte har någon utbildning. Några dagar senare fick jag ännu ett jobberbjudande av butiken Missay och då det är ett nolltidskontrakt så kände jag att jag ville försöka kombinera även detta.
Kommer alltså jobba måndag-fredag, samt även nästan varje helg framöver.
Är verkligen så redo & har mitt mål tydligt framför mig hela tiden. Något som ni kommer få ta del av senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!!
Ligger i sängen & dricker te för att ladda upp inför denna dagen. Har en hel del att ta itu med och tänkte bocka av några punkter nu på morgonen, i form av att skicka några mejl & ringa samtal.
Är fortfarande inte 100% frisk så om inget annat kommer upp tänkte jag spendera denna dag innanför dörren & storstäda min garderob. Som ni kanske vet vid det här laget har jag 2 uppsättningar med kläder, en för vår/sommar & en för höst/vinter. Idag känns som en bra dag att byta ut ljust och svalt mot mörkt och varmt.
Take care

Likes

Comments

Nog för att jag är morgonpigg, men att dricka kaffe i sängen & slöläsa tidningar är en svårslagen kombo. Ska strax ta mig upp ur sängen & göra frukost åt min bror som är hemma på besök.
En bättre morgon helt enkelt

Likes

Comments

Vet inte om det är socialt accepterat att ta fram hästkläderna än men känns som man väntat länge nog nu. Har spenderat min morgon med att samla vuxenpoäng, så som betala räkningar & prata med chefen & nu är jag påväg till stan med Sofie för att uträtta några ärenden inför mitt nya jobb.
Ha en fin dag hörni!!

Likes

Comments

Äntligen kan man börja ha tights igen. En viktig del i mitt liv verkligen <3

Likes

Comments

Hej fina<3!
Fortfarande sjuk vilket resulterar i att det inte finns särskilt mycket att hitta på. Har å andra sidan sett 10 avsnitt av GG, fixat världens lenaste fötter & pratat Facetime i flera timmar, men utöver det har jag inte gjort mycket för världen idag.
Väldigt skönt med hemmadagar & ta itu med saker som ligger långt ner på prio-listan i vanliga fall!

Likes

Comments

Nagellack som nagellack tänkte jag, innan jag testade märket OPI. Speciellt deras överlack är verkligen grymt & gör att nagellacket sitter längre. Värt varenda krona!

Likes

Comments

Hej på er <3
Hoppas allt är bra med er! Själv har jag blivit sjuk vilket är en sån sämst timing verkligen då jag skulle jobbat hela helgen. Vet inte varför men tycker det känns så kasst att sjukanmäla sig, men ibland måste man ju.
Sitter atm i köket och nätshoppar i väntan på att mamma ska komma hem med Cola & en SOLO-tidning till mig så jag kan fördriva denna dag!

Likes

Comments

Födelsedagsmiddag för mamma ikväll.
Hennes min när hon fick reda på att en Londonresa väntade henne & pappa var underbar verkligen!!

Likes

Comments

I våras var jag sååå trött på min vardag. Ingenting nytt hände och jag var helt enkelt inte nöjd med tillvaron. Det slog mig då att nya saker inte kommer av gamla vanor.

Jag har alltid varit lite av ett kontrollfreak och ogillat att sätta mig i situationer där jag inte vet exakt hur saker och ting kommer gå till, situationer där jag inte haft full kontroll. I samband med detta bestämde jag mig för att jag skulle börja säga ja till allt som jag tidigare aldrig skulle gjort. Främst situationer som jag tidigare upplevt som stela.
Har sedan dess t.ex gått ensam på viktiga möten, gått ut i en stad utan att ha någonstans att sova efteråt, ätit på restaurang tillsammans med enbart nästan okända vuxna, dejtat killar jag normalt sätt inte skulle, åkt ensam till Stockholm för att träffa en kille, ringt viktiga samtal, följt med på saker jag egentligen inte känt för och helt enkelt tackat ja till (nästan) allt folk har erbjudit mig, oavsett om jag ville eller inte. Och nästan varenda gång har jag varit glad att jag tog chansen för jag har upplevt så mycket roligt & sjukt. Man behöver inte alltid veta exakt vad något innebär eller vad följderna blir innan man säger ja, för det kommer du tids nog få reda på ändå. Säg helt enkelt ja innan du hunnit analysera sönder allt dåligt som kanske kanske kan inträffa (men som till 99% faktiskt aldrig inträffar).

Detta har verkligen fått mig att växa som person och från att ha varit lite osäker i sådana tillfället finns det nu väldigt få situationer som jag upplever som stela eller jobbiga. Har verkligen gått ifrån att alltid behöva ha med mamma eller mina vänner vid min sida, till att faktiskt klara mig själv i stela sammanhang.

Allting handlar egentligen om att ta steget ut ur sin comfortzone. Varje gång du kommer på dig själv att undvika en situation för du känner dig obekväm så borde man verkligen istället konfrontera den situationen, för det kommeeeeeer göra dig till en SÅ mycket mer självständig människa och 9 gånger av 10 så går det BRA och aaaaallting löser sig alltid, på ett eller annat sätt.

Likes

Comments