Header





Jag och Ebba tände varsitt ljus för Syriens barn innan och det var bara en av många bra saker med denna dagen. Nu: plugg!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Condecos frukostbuffé med Ebba och Ellen var en perfekt start på dagen. Ska snart möta upp Ebba och Sofie också så ska vi gå på julskyltningen hela dagen. Tar gärna denna helgen på repeat, tack!!




Likes

Comments

Maggio igår, och hon levererade precis som hon gjorde förra gången. Finns inget som slår att sjunga till sina favorittexter med massvis med andra lika taggade människor!




Likes

Comments












Mina lyckopiller och bästa vänner!

Likes

Comments

Vaknade hos Ebba efter en grym kväll igår! Fick frukost på sängen av hennes mamma och nu ligger vi bara och myser och pratar. Ska hem om ett tag och plugga lite samt ladda upp inför kvällen som ska spenderas med mina andra tjejer! Ha en fantastisk lördag!


Likes

Comments


Likes

Comments

Då skolveckan som inkluderar bad med klassen är över, då jag ska skrika mig hes till Maggio med mina bästa vänner, då det är början på en fantastisk helg!!


Likes

Comments

Klädd i helsvart idag. Vaknade upp och var på ett toppenhumör så sen dess har hela dagen flytit på trots att min Michael Kors-väska gått sönder...
Efter skolan har jag vart och köpt ballansbräda med pappa till mina rehabövningar, sen handlat mat med han och mamma, samt varit på IKEA med mamma och köpt lite doftljus!
Nu ska jag iväg på fotbollsträning, KRAM


Likes

Comments

Likes

Comments





Tiden mellan sommar och vinter är inte den roligaste. Dock har julkänslan redan börjat inta min kropp och jag känner verkligen lugn och harmoni från topp till tå. Har planerat första advent med bästisarna och den ser ut att bli löjligt bra!

Likes

Comments