Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag var liten grät jag när mamma tvingade på mig polotröjor. Idag sätter jag på mig det frivilligt haha. Köpte denna mysiga tröjan igår, så varm och mysig!


Likes

CommentsThrow back Thursday, en av de härligaste veckorna i mitt liv!
Snart är vi där igen. Eller ja,Spanien blir det då, men samma koncept åtminstone! 

Igår hade vi jämnställdhetsdag med skolan. Började klockan ett och hade föreläsningar hela dagen. Åt pizza till lunch med Sofie och på kvällen kollade laget på en fotbollsmatch. Somnade sedan hos William och nu är jag hemma och ska skriva det sista på min naturuppgift. Har ätit godis till frukost och druckit för mycket kaffe så är übertaggad på livet nu! 

EN ynka vecka kvar till min B-day, tre dagar senare åker jag till Tyskland och när jag kommer hem hinner jag bara andas och packa om nästan innan det bär av emot Spanien!!! Hatar ju inte livet nu <3

Likes

Comments

Haft en låååång dag idag! Åkte hemifrån vid åtta och kom hem nu vid halv nio. Har bland annat fikat med Tuva och innan det träffade jag Sofie och planerade lite.
Nu ska jag för femte gången försöka skriva på
min naturuppsats. Tråkigare ämne finns inte...
Hörs sen, kram!!
Likes

Comments

Tackar mina hagabrudar, tränare och mina stöttande föräldrar för en riktigt riktigt rolig säsong. Finally ute ur min svacka och ser fram emot försäsongsträningen. Avslutade säsongen med en vinst mot Tord och trots en svullen fot så är jag mer än GLADAST för allt kul jag har varit med om tillsammans med laget detta året!


Likes

Comments

Hej på er!
Tog helg för ungefär en timme sedan och ska nu ta en promenad i det fina höstvädret. All kärlek till hösten verkligen!! Senare ska jag städa lite eftersom släkten från Göteborg kommer hit i helgen, och sen börjar jag jobba vid sju. Ganska tråkig fredag med en jobbtid från 19-23 men men...


Likes

Comments

Sov så gott och ladda upp för en sista dag innan helg! Min helg kommer bestå av lite jobb, 2 födelsedagsfirande, fotboll och shopping.
Kramis!!


Likes

Comments

Döende efter dagens orientering! Ligger i sängen atm och tar det lugnt innan fotbollsträning ikväll. Vill ha helg!

Likes

Comments